På fyra ben går den som jag gillar alldra mest!


Älskar dig ponny! ♥

Satte ihop denna bilden innan och blev väldigt nöjd med resultatet!

Ska kolla på Alllsång på Skansen nu för att bli annu mer taggad för torsdag, VERONICA MAGGIO! (hon är på Skansen ikväll) Det är bara 2 dagar kvar nu! Jag lever på molnen!


Cirlkeln

Godmorron! Skulle ju babbla lite om den boken jag läser, Cirkeln. Skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.
Handling: I den lilla bruksorten Engelsfors bor sex mycket olika sextonåriga tjejer. När en kille på gymnasieskolan plötsligt hittas död i vad som ser ut som ett självmord förändras allt för tjejerna. Långsamt inser de att de har magiska krafter som leder in dem i en magisk värld.

Boken kallas för "en svenska twilight". Fast här handlar det inte om vampyrer utan något helt annat! Jag har bara  hunnit halvvägs i mitt läsande, men man blir helt fast och kan inte sluta läsa! Detta är den första boken av tre. Boken kommer antagligen också bli film. Den har sålts i t.ex. Tyskland och Storbrtiannien.


Kisandra


Jag har fått lite frågor om vad det är för häst eller ja, ponny jag har. Först, det är inte min ponny utan min grannes mamma (anteckna typ!) Jag har henne på typ foder (betalar hennes skor och får ha henne hur mycket jag vill)Hursomhelt, hon är en c-ponny- 139 cm i mankhöjd. Hon ser ut som en stor häst i kroppen, men har korta ben. En liten otursfågel som har vart skadad mkt! Hon har haft både hov- och kotledsinflamation, så därför hoppar jag inte med henne. Nån gång går bra, men inte typ 3 gånger/ veckan. Hon blir även tjock väälrigt lätt och g¨r därför i en "diethage" (hihi). Hon är väldigt envis, men jag är envisare! En liten pigg och glá och envis ponny är nog bästa beskrivningen på henne!

Nu ska jag ut och rida på lilla ponnybus!

photos in the forest

Här kommer bilderna ifrån när jag och Ebba var ute och tog kort igår :)

best thing i never had

Tog en liten paus i bärplockandet. Har plockat 6 liter på 45 minuter. Problemet va det att vi inte hade fler glasslådor hemma så jag gick och kollade i frysen och hittade en låda som det va jättelite kvat i så åt upp det ;)
Btw, Beyoncé's musikvideo till best thing i never had, har kommit ut (för typ 10 timmar sen). Chek it out! Slänger in lite bilder ifrån videon också.RSS 2.0