jul i stan

Passade på att fota i staden lite när jag gick ifrån bussen till imorses. Så fint nu när det är lampor, granar och sånt överallt! Julen kan nog få alla städer och byar att bli finare!
 
 
 

Det var mer än en vanlig lördag

Att spendera lördagen så långt ifrån läxor, skola och plugg man kunde komma var något jag verkligen behövde! Är  ganska stressad över skolan just nu. Kanske inte så konstigt när jag varit sjuk och borta så mycket. Men ibland behöver man bara släppa allt och fokusera på något annat! Och lördagen var verkligen en sådan dag! Är så glad att jag åkte ner till Göteborg och fick hänga med fitnessfolk och muskelberg en hel dag ;) Träffa förebilder och instagram kändisar. Tänka på allt och inget. 
 
Den dagen gav mig massa motivation också. Inspiration och tankeställare ifrån föreläsningar. Motton med att kämpa för det man vill även om andra säger att det kört och man får motgångar. Att ge sin kropp vad den behöver och inte en massa skit. Att fortsätta med det jag käpar för. Träffa likasinnade människor som man aldrig har träffat innan för att prata och umgås med. Se andra som har kämpat och nått sina mål.
 

Legday again

Träningsvärken hinner precis släppa innan det är dags att få tillbaka den. Idag stod benmos på schemat så det följde jag. Fokus på kontakt i alla övningar och att ha lite skakiga ben när jag gick ut där ifrån. Vilket var lätt idag! Började och avslutade passet med lite böj med hantlar. 

Knäböj är ju en basövningarna och tar riktigt bra!! Så vill utföra övningen men inte låsa mig med en skivstång innan ryggen är godkänd av naprapaten så kör friare och lättare med hantlar. Eftersom vikten då heller inte ligger på mina axlar känns den inte lika tung på samma sätt och är lättare att droppa om det skulle behövas mitt i. Känns betydligt säkrare att köra med hantlar i nuläget och ha koll på teknik och rygg i 2 speglar.

Övningar:
Uppvärmning: 5 min PW med lutning
5 min gående utfall på rullbandet  
Knäböj med hantlar
Kickbacks i cable
Leg extention i cable
Benspark 
Raka marklyft med hantlar 
Biceps, triceps & mage // rygg


Mina ben idag måste vara årets största skämt! Det är så illa så de viker sig emellanåt när jag försöker gå. Och trapporna är jag inte vän med!! Hoppas att det bättrar sig till imorgon för detta är den värsta träningsvärken jag har haft haha.
Igår tränade jag biceps, triceps och mage. 2 övningar/ muskel och mest fokus på att värma upp.och stretcha men ben! 
Gårdagens övningar:
Biceps curls med hantlar
Triceps pushdowns i cable
Bicepscurls i cable
Triceps extention med hantel
Russian twist med medicinboll
Plankan


Idag blev det rygg. Favoritpass egentligen men inte just nu då jag inte kan träna den fullt ut än.
Övningarna:
Latsdrag med brett grepp
Latsdrag med smalt grepp
Hantelrodd
Rodd med skivstång 

Äntligen december!

Min favoritmånad på året (tillsammans med juni) och årets mysigaste månad är här! Kan nog också klassas som den godaste månaden också för hur gott är det inte med julmat????
 
Gick upp tidigt idag för att se första avsnittet av årets julkalender före skolan. Så mysigt när jag gjorde det förra året så gör likadant detta år! Idag är det endast fotolektion i skolan hela dagen. Skönt med en måndag med kreativa ämnen. Efter det så ska jag träna biceps, triceps och mage. Om jag nu kommer till gymmet med mina ben för jäääääävlar vad det känns idag haha. Aldrig varit med om något liknande!!
 
Bara några dagar kvar till detta <33333
 

RSS 2.0