vas happenin' tomorrow?

Filmkvällen byttes ut emot hockeymatch, tyvärr förlorade dom..
Imorn ringer alarmet vid klockan 6.00. Tar bussen till Borås ridhus och ska fota på Änglahoppet vilket ska bli riktigt roligt! Någon av er som ska vara med och tävla? :)
 
 

morning has broken

Godmorgon alla fina! Hoppas att ni har sovit gott!
Ska gå bort till stallet och ut och rida. Ska njuta av att vara ledig denna dag med. Torsdag är det tidig uppgång och fredagens alarmtid och händelser ska vi inte ens nämna för ni kommer idiotförklara mig så grovt mycket, så vi tar det då! Om det nu blir av!
Ha en fin dag!

 

det är så det ska vara

Bild ifrån bildspelt som vi gjorde i skolan, klicka HÄR för att se resultatet.
 
Har gjort det som man ska göra på lov idag, ingenting. Lite ändrig på det imorn då stall, träning och skräckfilmstittande står på schemat!

who let the dogs out

Ganska kul att se vad lite PhotoShop kan göra! Testade att klona bort hundkopplet på bilden under och för att ha varit första gången jag gjorde detta "på riktigt" tycker jag att det blev bra! Den översta bilden är en testbild jag tog som blev dålig och helt färglös, men med lite kurvor kontraster och klonstämpel så blev den faktiskt bra. Kanske inte den bästa bilden jag har tagit, men den blrev användbar!
 
Nöjd med resultatet! Vill ni se fler redigerings bilder och se hur jag gör? :)

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

 
Vart hos min fina vän Lisa i helgen och vi har... ätit?! Haha, nej vi har pratat Londonresa, lekt i PhotoShop och lyssnat på musik som man lyssnade på när man var liten. Vi tittade på texten till "las ketchup" sången och insåg att man inte sjöng ett ord rätt i texten. Har också insett att jag kommer gå i mörker-deprission nu när det är "vintertid" det är ju mörka klockan 5 och jag kommer hem ifrån skolan klockan 6! Kommer få solbrist eller något.. i-landsproblem #1

but if it's true, it's you

 

Ååååh så bra och fin så jag dör, mina fina älskade killar ♥

I'm smoking hot

Sitter på mitt rum och somnar snart av trötthet och luktar rök (hehe rubriken). Har varit i skogen hela morgonen och hjälpt til på pappa och hans jobb. Dom hade skogsdag så jag har grillat massa korv. Det va ganska kallt..
Ska till stallet och fixa där. Efter det, och en dusch, så väntas det finbesök ifrån Hollad, då min saknade "syster" kommer hi med sin familj! Åååh längtar!
Fotade mitt fönster lite snabbt imorses

Foto tävling

Är med i Hanna's (länk) fototävling. Temat är din bästa höstbild, natur och här är mitt biddrag!
 
Priset man vinner är en vara för 150 kr ifrån KAMDA.SE om jag vinner så vill jag ha DET HÄR filtret.
Om du vill ara med i tävlingen så läs HÄR på hur du är med. Sista anmälningsdagen är 4 nov. 16.00.

brr it's cold

Försöker få tillbaka en normal kroppstemperatur efter att ha vait i stallet. Tog bara på mig sommarjacka och tjocktröja för jag skulle inte ut och rida, men efter ändrade planer i form av sällskap så blev de en ridtur i alla fall. Och eftersom det är cirkus 0 grader och snöar och blåser uta var det inte det varmaste jag har vair med om! Måste ta fram vinterjackan och tjockare vantar!
Just nu är det halv snöstorm ute och det är vitt på marken! Gissar på att hälften av alla SJ's tåg är inställda nu haha. Ska göra en stor kopp med varm oboy och titta på film nu!

@ köket

Sitter i köket och vänat på att kakorna i ugnen ska bli klara. Hade inget att göra så bakade blåbärs muffins och kladdkaka. Den människan som kom på kladdkakan har jag en stor kärlek till!  Försökte även att baka utan att smaka på smeten, men...asså,..det går inte!! Det är ju den som är godast ;)

Fototips, vad?

Fått ganska många frågor om jag kan ge fototips, och visst kan jag göra det. Skulle dock vara lättare om ni säger på vad, tex. porträtt, motsol, macro, landskap osv. Eller om jag ska skriva om hur de manuella inställningarna funkar. Hit the kommentarfält!! 
Blandade arkivbilder

This is on replay

 
Jag har en tendens att hitta en ny låt och lyssna på den i en vecka, och sen hitta en ny låt osv. Dom låtarna som blir sånna är sånna som jag kan lägga mig på golvet och gråta bara för att som är så bra. I'm weird, I know!
Just nu har jag en chruch på Conor Maynard's låt "turn around" och Little Mix's "DNA". Döööör så bra!

 

jag tror det stavas underbart

Äntligen har jag höstlov!!
Ja, faktiskt, onsdag-fredag har våran skola resursdagar (typ studiedagar) så man kan ta igen sånt som man har missat osv, och är man klar så får man vara ledig. Så.jäkla.skönt!! 
En sak som inte är lika kul är att min llla telefon igår ville bada, så den hoppade i hästens vattenhink och drunknade... Eller, den gled ut fickan på min väst och då stod hinken under.. Vet inte om den funkar nu. Åååååh vad jag inte orkar med mig själv ibland!

i kind of miss this

 
 

before i die

 
Här det bildspelet som vi gjorde i skolan med ett tema till. Jag valde temat "before I die" Tog ett tag att sätta ihop filmen det och få till passande effekter och klippa isär och sen ihop låten, DJ Emma is in da house!!
Är nöjd med resultatet i alla fall! 
Alla bilder är tagn av mig. © 
 

be creative

 
Döda mig inte för detta, men jag gillar måndagar, eller, jag gillar att sluta klockan 12!
Så underbart att bara ha en media lektion (digitalt skapande) där vi gör animeringar, lär oss photoshop. Är kreativa som det så fint heter. Idag har vi målat och testat alla photoshop's penslar och fått panik när det inte funkar att måla som man vill. Så som måndagar borde vara helt enkelt!
 
Håll koll för ikväll kommer det ut en film här! Just sayin' :)

söndags ångest

Något som jag verklogen lider av! Usch! Vad man än gör så är det "satfläsk det är måndag imorn". Men sista veckan innan lovet så det är väll bara att köra! 
För att bli av med den mesta ångesten så tränade jag, funkar alltid när man ska ränsa hjärnan. Ska köra på med träningen nu på riktigt så jag någon gång kan bli av med mina skador, är verkligen trött på att ha ont!!
Ska kolla på Williams lista nu och sen be till hårgudarna att de ska ge mig en bra hårdag imorn och skicka iväg en hälsning till hudgudarna att de gärna får sluta ha labrationer i mitt ansikte....
Ny redigerat i PhotoShop CS6

looking out through my window

Fotade det som fanns  utanför mitt fönster imorses. Det brukar får bli lösningen på när det regnar och man vill ut och fota. Tackar Gud för teleobjektiv!
Idag har jag hunnit med allt jag skulle göra,sovmorgon, städa mitt rum (har behövts i 2 veckor..) varit i stallet och rida. Nu ska jag vara social med minn familj och äta kvällsmat där varma mackor står på menyn! 
Canon EOS 1000D, tamron 30-700
 

as long as you love me

Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på denna, men kan inte sluta, så.sjukt.jävla.grym!
Vissa artister låter bra på sina studio inspelningar, men denna kille låter bäst akoustisk/ live. Begåvning!
  

american pancakes, recept

 
 
Jag gjorde om receptet lite så det blev nyttigare, men smakar lika gott och man håller sig mätt på det!
ca 10 st
 
½ dl vetemjöl
2 dl havregryn
2 tsk bakpulver (fungerar utan)
½ krm salt
1msk socker (kan tas bort)
1 ägg
2½ dl filmjölk 
 
1. Blanda ihop alla "torra  ingridienser i en skål.
2. Vispa ihop filmjölken och ägget i en annan skål. 
3. Rör i de "torra" ingridienserna i filen och ägget. (Det kommer bli en mer "smet/deg" och inte lika rinnig som en vanlig pannkaks smet)
4. Stek med smör/ olja i en stekpanna. Ta en full matsked smet/ pannkaka
5. Vänd på den när ovansidan har stelnat och undersidan har fått en fin stekyta.
6. ÄT!
 
Som toppning kan man ha lite vad man vill; bär, frukt, sylt, sirap, nutella. Jag hade tinade blåbär och banan. 
 
MVG i hemkunskap var det va? ;)
 
 

breakfast ♥

Fick igår kväll reda på att jag inte behövde åka till skolan idag, lycka! Jag skulle bara lämna in mitt arbete och det kunde jag göra hemma på internet, men tydligen inte för filen var för stor.. ååååh nervutbrott på tekniska saker när de inte funkar! Så lagade en jättegod frukost till mig själv, nyttiga american panncakes. Denna gången hann jag ta kort på dom innan jag åt upp dom.
 
 
Vill ni ha receptet? :)

it's the most beautiful time of the year

Redigerade dessa bilder i bussen på vägen hem, lite skakigt och svårt att riktigt se hur det blir, men tittade igenom bilderna nu och blev nöjd med dom.
Så himal fint var det vid soluppgången när jag fotade bilderna! Fick sån vinter och jul känsla! Mindre än 10 veckor kvar tills julafton.. :)
 
 

materiell lycka

All kärlek till den underbara uppfinningar som kallas kamera och photoshop, vad skulle jag göra utan dom?
Det var faktist inte alls svårt att göra denna bilden, även om det finns lite missar här och där osv, men jag är amatör och nybörjare så det blir väll bätte om några månader!
 
Just nu känner jag mig bara allmänt tråkig.. spyr på min garderob och klädstil (om man nu kan kalla den det)  varje morgon. Okej, inte bokstavligt, men den är så tråkig så att jag skulle kunna gå i min "one piece" i skolan. Jag känner mig lika grå och tråjkig som vädret, om inte värre!
Även om jag måste spara pengar tills i vår så måste jag investera lite nytt, ja så får det bli! 

#believe

 
 
 

mat i magen är bra för den som är hungrig

Hej på er! Har precis ätit och herre vad gott det var!!! Försov mig i morses och vaknade 10 minuter inna jag borde gå till bussen så hann inte äta frukost... och ni som känner mig vet hur jag är när jag är hungrig/ inte ätit frukost. Mitt humör är inte på topp! Typ lika arg som hulken hehe..  Men på nått sätt hann jag fixa iordning och och hann med bussen, utan att ha en aning om hur jag egentligen såg ut.
Så lyckade till det med american pancakes med blåbär och banan när jag kom hem såå gott! Var dock för hungrig för att ta kort på det, så ni får ännu en höstig bild!

new shirts

Lovade ju att visa mina tröjor som jag köpte och här har ni dom! 
 
(1D tröjan är svartvit)
Köpte dom för 100 kr/ st i en monter på hästmässan i Borås. Kan ju påpeka att det va "ett antal" 12 åriga tjejer som glodde på mig när jag stod där och skulle bestämma vilken jag skulle ha... 
 
Ska plugga klart min engelska nu och äta kvällsmat! Ha en fin kväll!

sämsta dagen

Är verkligen inte på humör just nu, men tänker inte skriva upp hela min klagolista här... men två saker som är med är att jag inte fick några biljetter till X Factor den 2 november och just nu är jag så arg på dom (xfactor) så jag borde träna av mig ilskan för att inte riskera att kasta datorn i marken...

sleep well!

Ska hoppa in i duschen och sen sova. Imorn är det skola vilket innebär media och sen idrott då vi ska bada... Inte det bästa, men det får funka! Visar mina nya tröjor imorn, har min bieber tröja på mig nu ;) Godnatt och sov gott!

words

Ord som jag lever efter

hästmässa 2012

islandshäst, nicke, nicke, maria gretzer
[Förlåt för korniga bilder]
 
Några av alla 300 bilder som jag tog igår. Grymma clinics träningar så jag lärde mig mycket! 
Fanns massa saker att köpa också, men eftersom jag inte är som alla andra och köper hästsaker på hästmässor, så köpte jag en 1D och JB tröja #lycka

dagens planer

Ska städa mitt rum snabbt och sen duscha. Efter det åker jag till hästmässan i Borås och tittar på Maria Gretzer och Tobbe Larsson, (som har med sig sina frieser hästar i år också) och ser vad dom har att säga och visa. Trevlig lördag! ♥
Canon EOS 1000D, EFS 18-55 mm (kitobjektiv)

vinterkänsla

Canon EOS 1000D, EFS 18-55mm (kitobjektiv)
Nej dessa bilder är inte ifrån i vintras utan jag tog dom i morses (när jag gick upp halv 7 och offrade min sovmorgon). Det var svinkallt men jättefint! 

plötsligt händer det

Jag övervann min lathet imorses och offrade min sovmorgon för att fota och gick även till gymmet efteråt. Vad har hänt med mig?! (anledningen till rubriken). Jag gick upp halv 7 när jag kunde gå upp typ nu.. Borde jag söka hjälp eller något?!...?
Ska fortsätta med mitt skolarbete nu! Lovar att visa er när jag är klar!
 
Fotade lite outfit bilder igår när jag ändå höll på. 
luvtröja- team sportia// väst- lindex// stckat- Ralph Lauren// linne- Lager 157// Armband- Pandora, Thomas Sabo
 

every teardrop is a waterfall

Har fotat och vart i stallet hela eftermiddagen och kvällen. Har dock ganska många bilder kvar att ta tills jag är klar men blir nog klar imorn.
Sitter och överväger om jag ska gå upp vid 7 och fota fina morgonbilder imorn eller ha sovmorgon. Beslutsångest!
Som jag skrev i inlägget under så var det ju minusgrader och frost imorses, så jag och min fina vän Anabelle lyssnade på julmusik (justin) och räknade dagar till fösta advent och julafton och det är 74 dagar kvar. Åååhh, bara jag som blir som ett litet barn när jag tänker på jul?

jag tar ett varv runt jorden

Hade 3 timmars skola idag och jag skrv klart min svenska/media inlämning. skönt att nha den klar så slipper man tänka på den mer! Btw, så var det 5 minus ute i morses, svinkallt! Nog för att jag har längtat till hösten men inte massa minus grader och frost i oktober, bbrrrrrrrrr! Och bara för att det är så fint så offrar jag nog min sovmorgon imorn och åker till staden och sjön och fotar där för det var så underbart fint imorses!
Ska ut och fota skoluppgifts bilder nu!


my body is dead

Sitter här och är sådär lagom svettig och trött (död) i kroppen som man blir efter ett träningspass. Ska hoppa in i duschen och sen försöka få så mycket sömn som möjligt. Har sovit dåligt hela veckan och somnar på bussen till och hem ifrån skolan istället..  Imorn är de thalvdag i skolan för ska hem och fota för skolarbete! Härligt!
 
Outfit bild ifrån i måndags (tror jag)
jeans- gina, tröja- mamma stickat, converse

veckans höjdpunkt

Har pluggat lite matte inför vårat första prov imon.  Vi har massa inlämningar iställer för prov, vilket jag tycker mer om. Ska äta kvällmat och efter det börjar veckans höjdpunkt, Svenska Hollywoodfruar ♥
Hoppas på bätre väder imorn så att jag kan fortsätta med fotouppgiften som vi har i skolan! har 3 av ca 15 bilder..

u.n.i

Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8
 
Tog med mig kameran till stallet vilket resulterar bilderna åvanför. Tog bilderna undertiden som jag letade efter ponnyns sko, det blev roligare då haha. Ska läsa klart min engelska läxa nu. Vi läser en bok som nästan ingen i klassen fattar vad den handlar om.. men än att den handlar om djur för den heter något med "animal"
 
Rubrik: Ed Sheeran- U.N.I

den bekväma smärtan

Sitter i min säge med träningsvärk i benen efter dagens träningspass. Smärtan kommer nog vara värre imorn för att jag gick hem ifrån skolan, eller inte hela vägen för det är typ 5 mil, men jag gick 7 km. Kände inte för att sita i Sveriges dödaste stad i en timma utan pengar eller något att göra i en timma och lite mer så gick hem. När jag var vid mitt hus så kom bussen jag skule åkt med och körde om mig så jag kom hem lite tidigare :) Tog en genväg genom skogen men var livrädd at böli skjuten för det älgjackt nu.. :( Btw, får jag bara utföra mitt klagomål mot alla som lägger ut bilder på ihjälskjutna älgar på facebook? Vill liksom inte se det! Tack! 
Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8
 

my beautiful firends

Hej på er! Är hemma frän vänner och även stallet där jag gick i hagen och letade efter ponnyns sko i en halv timma utan resultat. Att leta skor är kul så länge man inte gör det i hästhagar.. 
Lite bilder på mina fina tjejor ♥  och våran kvällsmat ;)
Nu ska jag träna och sen titta på säsong premiären av solsidan!

människans bästa vänner


Canon EOS 1000D, 50 mm f/1.8
 
Några av de djur som existerar i stallet förutom hästarna. Dock är de inte överförtjusta i att vara med på bild så man får locka med mat och låta som något intressant. Hade folk sett mig när jag fotar djur (speciellt hästar!) så hade nog de trott att det är något fel på mig. Man står där jag "kom hästen så får du havre *trollface* ", *smackar* "hallå, ta fram öronen då", "nej stå still och ät inte" hahaha, jaja är man fotonörd så är man ;)
 

filmkväll

Åker på lite mys- och filmdag/kväll med min vänner. Jag ska använda dom som lite "modell offer" till mitt bildspel som vi ska göra i skolan. Lägger upp det här när det är klart om 2/ 3 veckor! 
 

t.g.i.f.

Så underbart at det är fredag, har längtat sen i måndags haha. Haft en bra skoldag. Satt och tittade på we♥it i två timmar för attt hitta inspo till mitt bildspel, hehe.. Sen var vi på gymmet och körde box på idrotten = hej träningvärk i armarna! 
 
Ska gå ut och gå med min grannes hund (inte han som är på bilden, ua en annan). 

my love

 
Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8      min älskade doc's
 
 
Två nya bilder ifrån idag.Ja för sörsta gånegn på typ två veckor så regnade det inte när jag kom hem ifrån skolan. Moder jord avancerar!! Sprang och hämtade kameran och knäppte lite bilder.
 
Ska hoppa in i duschen nu och försöka tänka ut på vad jag ska ha för tema på mitt bildspel som vi ska göra i skolan, har lite funderingar men inte bestämt mig riktigt än.. Har ni något föslag? Vi ska göra ett bildspel med ca 10-20 (typ) bilder med musik till och alla bilder ska ha samma tema, tex. höst, miljö osv. Tips tack! 

dagen till ära x 2

Ja, ingen har väll missat att det är kanelbullens dag?
Först fick jag våran mentor att kölpa nybakade bullar ifrån Ica till hela klassen, hehehe. gott gott!
Sen väntade det bullar när jag kom hem, ännu mer gott gott!
 
Sitter och tittar på Up All Night Live Tour flr andra gången idag. Första gången i skolan och nu går den på MTV :)

brist på allt

 
Lider av bildbrist och inspirations brist. Allt är bara grått och tråkigt, någon som kan dra undan allt regna och ta hit lite sol? Tack!
En sak som är annu värre är att på Ica ca 20 meter ifrån skolan så kostar godiset 29 kr/kg, och visst det är väll bra, jo, om jag inte hade haft godisförbud! Hela skolan går runt och äter godis och jag köpte idag till min syster och det kännes som att min saliv produktion var i höjd med en hund #fräscht. 
Nej nu ska jag göra något med mitt liv och inte klaga på allt! Trevlig kväll! ♥

all around the world people want to be loved

Sitter på mitt rum och äter medans jag väntar på att Niall's twitcam ska börja #excited.
Skoldagen gick jättefor idag men har onsdagsångest som vanligt. Hatar våra onsdagar för vi har bara tråkiga lektioner.. Låter fina fina vänner peppa upp mig så klara jag nog det. 
 
Lider utav bildbrist och kan inte ut och fota för det regna hela dagarna..
 

dryg måndag

Slutade klockan 12 idag, som vanlig på måndagar men var tvungen att stanna kvar i skolan för att göra klart med uppgift som jag och min kompisar inte hade gjort klart för vi var sjuka då. Grejen var den att det tog 2.5 timmar mer än vi hade räknat med.. Men nu är den klart i alla fall så det är skönt! Ska gå och fixa stallet nu och sen skriva klart min engelska uppgift.. Längtar redan till helgen..
 
Canon EOS 1000D, 50 mm f/1.8

5 saker...

Som ni kanske inte visst om mig
 
♥ Innan jag somnar eller när jag vaknar så räknar jag alltid hur många timmar jag kommer sova / har sovit
 
♥ Jag en fobi för ormar och för att spy, ryser bara jag tänker på det!
 
♥ Jag har sju syskon. Hoppades att ni inte svimmade eller dog av chock. Och ja, jag är helsyskon med alla
 
♥  Jag sover alltid på mage
 
♥ Jag har kompelx över min glugg. Tandställning? Ja tack!
 

RSS 2.0