bubbles

Gjorde ett försök att fota såpbubblor, vilket inte blev något resultat alls. Att blåsa bubblor och fota samtidigt funkade tydligen inte.. Det som blev vaar det här:.. och tilllsut gav jag upp och tog kort på mammas blommor istället ;)




The smile on your face

Godmorgon alla fina! Sitter just nu i skolan och börjar om en kvart. Äntligen fredag idag och inga planer bokade, de blev inställda ;) Spenderar nog hela eftermiddagen i stallet! :) Vi hörs!




i remember tears streaming down you face

 
 

Gårdagens
Jeans- DrDenim // T-shirt- Lager 157 // Halsband (syns inte) - Gina Tricot // Armband- faith, ?, Grekland, Pandora, Thomas Sabo, gjort själv x 2

Försöker instrallera vårat Internet men med mina tekniska kunskaper så funkar det inte, så har just internet med sladden.. Så tog en paus ifrån några agretions utbrott och tittat på 1D's twitcam, mycket bättre! Och de komer till Sverige snart! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  *snygg dans* *fangirling*) Vet inte när, men de säger det på twitcamen att dom ska till Stockholm :D Det enda jag kan säga är, j*vlar vad jag ska dit! Hehe.. det är vad jag önskar mig i födelsedags present! (och en iphone, kamera objektiv, vita låga converse, pengar..) Att önska sig är gratis, så jag önskar mig allt jag vill ha!
 

close your eyes and enjoy the roller coaster


And I will try to fix you

 
Lite bilder ifrån helgen som spenderades hos fina Lisa. Vi har nu startat ett godis förbud tills vi åker till London i vår. Hoppas att vi håller det med! (för er som inte vet så är vi världens största godisgrisar hahahaha)  
Btw, såg ni Justin på tv lördags? Annars kan ni kolla på det HÄÄÄÄR. Så himla bra!! Är fortfarande lika sur för att jag inte fick några biljetter.. :( Kommer nog aldrig riktigt kommer över detta.
 

union jack

Efter som att vi inte har något internet hemma just nu pga av åska så får de outfit ifrån i måndags.


Klänning- Lindex // tröja- Gina Tricot // Armband - Thomas Sabo, Pandora// Dr Martens
 
Tänkte också passa på att säga ett stort grattis till min syster som fyller år idag!
Och också ett stort grattis till Liam (ifrån One Direction) som också fyller år idag!


Everythings gonna be alright

 
 
Rensar hjärnan..

I’m not color blind, I know the world is black & white


i skolan

Hej, tänkte bara meddela att vårat internet hemma gick sönder igår när det åskade.. Så nu har jag bara internet i skiolan tills vi har fixat det. Vilket jag tror blir någon gång denna vecka. 

i just want you to dance with me toningt

 Här har ni mig som en oseriös (normal). En sida som ni inte riktigt har fått se innan..
Jag och Lisa spelade in denna i sommras och vi har klippt ihop den, eller Lisa klippte, och jag tittade på... och gav tips.
Stillbilden kan ju diskuteras lite också, höhö**
Titta, njut och sprid :D
 

Sjungande beliebers

Hej, tänka bara skriva här lite snabbt innan jag går till stallet och sedan åker vidare till Lisa. Vi ska ha sleepover, men datorn får följa med. Idag tog vi skolkort och även kort med kören. På" körkortet" så gjorde alla hjärtan med fingrarna, dock tror jag inte att resten av folket i kören känner till att det är en belieber grej, speciellt inte killarna.. haha.. Vi hörs, puss hej!
Arkiv bild
Tänkte be Lisa fota det jaga hade på mig så kan ni få se :)

Live While We're Young

 
Sitter och hoppar i sängen av lycka! Logga in på twitter ( Emma_Anden) i skolan under mattelektionen vilket kanske inte är det bästa att gör när man ser att One Direction har "lagt ut" sin stora nyhet! Deras nya singel (Live while were young) släpps 28 september #ExcitedAsHell. Såg också att Zayn är tillbaka på twitter! Bästa dagen på länge!
Idag, när det ösregnade som alldra värst så hade vi idrott, utomhus. Blött och svinkallt, men det var roligt endå. Alla sprang runt och skrattade åt varandra, sen kastade vi mordvapen (spjut). Ska dra mig mot stallet, men först; pannkaks ätning! Kram! 

Om möblering

Fick ett litet ryck i helgen och möblerade om mitt rum. Jag tröttnar så himla fort på sättet jag jag har det möblerat, så jag ändrar lite här och där hela tiden.
Före:
 
Efter:
Detta är nog det enda sättet som jag inte har haft mitt rum möblerat på innan, utav de sätt som är möjliga. Men blev riktigt nöjd för det känns större än innan. Får se hur länge det får vara såhär.

Som vanligt..

Ja, då är livet som vanligt igen med läxor.. Fattar verkligen inte vad de är till för! Typ, "hej, här är ditt straff för att du inte kan ränka lika fort och bra som dom andra i din klass" osv. Så nu ska jag göra massa mattetal och sen skriva en text om mig själv, på spanska. Adiós amigos :)

'

Our last summer

Lite bilder ifrån min och Ebba's picknick som slutade med en fotografering. Testade en ny redigering på bild nummer 2. Tycker att det blev ganska bra.
Tror även att dessa bilder blev de sista riktigt "sommar bilderna" Snart är det höst, vilkt jag känner mig  förberedd på. Ska bara försöka hitta en snygg höstjacka. Står i val mellan en biker skinnjacka eller en grön "militär" jacka. Tror att det kommer bli en grön, men vi får se!

q/a kisandra

Jag fick lite frågor om ponnyn som jag rider så tänkte att jag kunde svara på alla i ett inlägg.
 
Vad heter ponnyn?
Hon heter Kisandra
 
Hur hög är hon och vad är det för ras?
Vi mätte henne förra vinter och så var hon 141 cm med broddar så där är hon nog 140 cm. Vi har inga papper på henne men ganska många som har sett henne säger att hon ser ut som en New Forest, så det är hon nog!
 
Hur gammal är hon?
Som sagt så finns det inga papper på henne, men veterinärer som har tittat på hennes tänder sa att hon precis då hade fått sina tolvårs tänder, så hon är troligtvis förr -99
 

En onsdags morgon

Fördel med att gå upp tidigt när man ska till skolan; man hinnar fånga det underbart fina morgonvädret på bild.

är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på twspelweb.se (facebook sida) om ett presentkort  på 300 kr på deras hemsida. Temat är insekter och här är mitt bidag!
Foto: Emma Andén (jag) Kamera: Canon EOS 1000D Objektiv: 18-55 f/3.5- 5.6
 
Om jag vinner så vill jag ha det här:
IR- fjärr     http://www.tvspelsweb.se/ir-fjarr-tradutlosare-jjc-canon-pentax-contax
 
Close up filter + 4     http://www.tvspelsweb.se/close-up4-filter-o58-mm
 
Jag vill vinna detta för att de är saker som jag bevöver och vill ha till min kamera.
 

Kisandra


 
Jag bad mamma ta lite kort på mig och Kisandra när vi red. Hon är som sagt under igång sättning och rids inte varje dag utan vi varierar det med tömkörning och promenader. Hon har vilat i ett helt år och har inte mycket muskler, men det ska vi ändra på nu!! Hon tycker det är riktigt kul och vill bara springa hela tiden istället för att gå så som hon ska göra (för att bygga muskler). Men hon gör stora framsteg och jag hoppas verkligen att jag hinner med henne nu under hösten och när skolan drar igång!

Grekland 2012

Sitter och tittar igenom mina Grekland bilder. Gud vad jag saknar det! Saknar min solbränna!
 
Gyros, glass, Marcus och "hans kompis", italienare, vita speedos, annourlunda toalett besök, Stiffler lookalikes, crepsë, William Spetz, galen trafik, moppar, åsnor, bilåkning, krokiga vägar, segla, foppa tofflor, snygga killar, britter, believe album, svett, Cola, turister, salta bad, godis letande, nutella, trasig bikini, dyka efter iblåsta handdukar, djupa livs diskutioner, skratt i mängder, galna taxi caufförer, greker som inte kan klockan och alldra sist, en galen hemresa!  Tack Ebba för en resa som jag kommer minnas, för resten av mitt liv!!!
 

Picknick på stranden

I tisdags njöt jag och Ebba sista dagen på sommarlovet genom att cykla ner till sjön och ha picknick. Hur mysigt som helst. Självklart fick kameran följa med och jag tog faktist en hel bilder, eller vi.
Nybakat bröd, kladdkaka, melon, vindruvo, oboy, pålägg... mmm.
Självklart när man är på en strand så måste man "skriva" i sanden. Om inte vågorna eller någon annan har skjöljt bort detta så står det fortfarande kvar :)

Ponny tävling 12 augusti del 2


I survived!

Känner mig stolk över mig själv som har överlevt första dagen på gymnastiet! Det var inte riktigt så hemskt som det kunde ha varit. Det funkade liksom ;) Men samtidigt kunde det ha varit bättre, jaja,... bara 294 dagar kvar till sommarlovet! 
Vi skulle ha fått våra datorer idag, men leveransen var försenad så vi får dom på tisdag istället, awesome! Imorn har vi spanska första lektionen och jag har glömt bort all spanska under hela sommarlovet.. Typ "¡Hola me llamo Emma, y yo no puedo hablar español!" (hej jag heter Emma och jag kan inte prata spanska) Det är väll vad jag kommer säga imorgon. #DetGårBraNu 
 
Sen tänkte jag också, nu när jag har tillfälle och möjlighet, att tacka för alla fina kommentarer som ni skriver till mig!! Det blir mycket roligare att sitta här och skriva när men får en massa possitv respons tillbaka! TAAAAAACK!!!!!

Ponny tävling 12 augusti del 1

Rubriken talar väl för sig själv på vad detta är för bilder. Massa fina ponnysar i alla olika färger och former!

Foto utveckling, då ~ nu

Då   //  Nu
 
De vänstra bilderna är tagna emellan maj och oktober 2011 och högra bilderna är tagna emellan juni och augusti 2012.
Själv tycker jag att det är stor skillnad på bilderna mellan vänster och höger sida. Visst, det beror helt på vilka bilder man väljer, men jag valde bilder som jag vet att jag tyckte blev bra då. Vilket jag inte riktigt kan hålla med om att de är i nuläget. Alla bilder är också oredigerade.
När man gör ett sånt här kollage med bilder ifrån då och nu så ser man verkligen om man har utvecklats eller inte. Sjäv kan jag säga att jag har utvecklats!.

Och om någon undrar, så ja, det är Tobbe Larsson's ponny Nicke på den vänstra "hästbilden"

sista arbetsdagen

Idag har har jag jobbat för sista dagen den här sommaren. Drog upp vagnen ifrån stan till musikskolan och plockade iordning på alla sladdar instrument osv. Så imorghon ska jag bara njuta av sista dagen som ledig ifrån jobb och skola för på onsdag (om två dagar) så drar skolan igång. Gymnasiet. Känner mig lite smått nervös över det hela, men samtidig riktigt taggad för hösten, vilket jag aldrig brukar vara, så det här ska nog bli bra!! Anledningen till att gymnasiet kommer bli bra tror jag är för att jag har valt något som jag vill hålla på med och tycker att det är roligt.
Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och ut och springa.

Dvärgen och universums största häst

Tog lite bilder på mig och hästen Olrik undertiden som min syster bytte kläder när jag skulle ta kort på henne och denna bamsehäst. På den understa bilden står han i "normal höjd" med sitt huvud och jag kan nästan stå under hans huvud, hehe.  Tror att han är ca 175 + i mankhöjd så det är ingen liten pony ;)

If this love only exist in my dreams, don't wake me up

Ibland undrar jag vad jag skulle ta kort på om inte mamma hade alla sina (lite för många) blommor, haha.

Snygga simhoppare och outfit

Hejsan svejsan i lingonskogen! (eller vart ni nu bor) Sitter, eller jag springer mellan tv och datorn för att se simhopps finalen. Inte för att jag är intresserad utan för att.. hehe.. se Tom Daley. Han.är.så.sjuk.snygg! Mamma kallade mig för tönt för att jag tittade på simhopp för att se en snygg kille, men vad gör man inte liksom? Haha.. Kan tillägga att han precis fick brons! :D '*segerdans*
Lite outfit bilder!
Tröja - Gina Tricot // Shorts (jumsuit) - H&M// Armband -  Thomas Sabo, Pandora, Faith, ?, Grekland, Gjort själv x2 // Converse
 
Idag har vädret tillåtit att man har kunnat gå barbent, vilket jag gjorde sista dagen på jobbet. Eller vi jobbbar måndag med, men då ska vi bara dra upp vagnen till musikskolan, så idg var sista dagen vi spelade.
Nu ska jag sova och gå upp tidigt imiorn men för ska ut och fota på e ponnyhopp tävling imorn klockan nio! Godnatt!!

Cry me a river, och gråter man inte

Igår satt jag och tittade på The Hungergames, så himla bra film! Herre vad jag grät när Gale sa hejdå till Katniss! Men som alltid är boken bättre och man har en helt annan bild av hur människorna ser ut och när man ser filmlen så blir det "men nej så ska ju inte hon se ut!!!" Jag har bara läst första boken och de ca 6 först kapitlena på "fatta eld" så avslöja ingen om framtiden är ni snela. :D
 
Något jag har märkt är att jag har börjat gråta till filmer, vilket jag nästan aldrig gjort innan. I förrår grät jag floder till det sista avsnittet av Glee, Sen när grät jag till filmer senast?. (undantag för när man tittar på "the last song" med kompisar som gråter genom hela filmen och även för filmer som relateras tills ens verkliga liv) Tror att jag är den enda som har tittat på Titanic, ps. i love you, osv. utan att ha släppt en tår. Kan ju meddela att man känner sig sådär lagom känslokall när alla runt om sitter och stolbölar utom en själv. Grejen är den att jag tycker att filmer kan vara jättesorgliga när alla dör osv, men tårar vill inte rinna för det. Det måste vara något fel på mig! Enliget twitter är jag ju en bisexuell afrikansk flodhäst så skyller väll på det. Kolla här
 
När jag ändå är såhär djup kan vi ju lägga upp en svartvit bild.

D.I.Y

Fick ett litet ryck igår och klippte sönder två tröjor. Den ena köpte jag för att klippa sönder (den var snygg men ful i "halsen" och ryggen) HIttade inget klorin hemma så kunde inte bleka mina shorts eller tröja.. Men här har ni det jag klipte sönder:
 
T-shirt ifrån H&M, köpte den för 2 år sedan och är nästan aldrig använd. Linnet är ifrån Gina är köpte det i början på juli.
Före: 
 
Efter:
klipte t-shirten till ett linne med ganska öppen rygg,me like! Och på linnet klippte jag bort den fula (enligt mig) halsen så nu ärden lite mernormalt urringad. Inna såg det ut som en polotröja. 
Lite olika ljus på bilderna..
Jag är iallafall nöjd! När jag klipte så la jag ett annat linne uppepå som har den formen jag ville ha så att jag hade något att gå efter, men klipp lite i taget och prova, innan du klipper mer!!! Be någon annan att titta på hur det ser ut om du tex klipper en öppen rygg så att det blir jämnt på båda sidor. Och var noga med att inte klippa i det som plagget ligger på. Jag gjorde det i sängen och klippte nästan sönder mitt lakan.. oooops!

Ny design!

Om ni inte redan har sett det så är den nya designen uppe nu. Attackera F5 knappen lite så ser ni den! Blev lite mer färg i denna och den ser lite mer proportionerlig och lite sommrigare ut. När sommmaren typ är över fixar jag en sommrig design. Bra där Emma!!
Ska försöka gå upp tidigt imorn och hinna med all som står på min to-do-list. Bland annat; klippa sönder lite kläder och bleka lite om vi har klorin hemma, städa mitt rum, ut och springa, stallet osv. Hade tänk att gå och lägga mig nu men måste bara se Bolt springa 100 meters finalen först ;) 
 

5 augusti

Håller på att byta om just nu. Ska ut till min systers jobb och fota henne och hästarna, hoppas att det inte blörjar regna.. Efter det åker jag till min fina vän Tove som jag inte har träffat på hela sommaren. Skamligt!!
Den nya deisgnen kanske kommer upp idag om jag hinner göra om min header.. den var för smal.. Annars blir det imorn!
Dagens frukost! Apelsin juice, skink macka med tomat och fruksallad på jordgubbar, vindruvor banan och nektarin :)

Pink flowers

Hej på er! Har inget för mig nu ikväll så ska ge mig på att börja göra en ny design. Gav upp sist för varken internetet eller datorn ville samarbeta. Är det bara jag eller är det alltid så när man väl har tid att fixa sin design?
 
Var ute med kameran efter att jag kom hem ifrån jobbet idag. Resultatet har ni nedanför. Solen sken jättefint när jag gick upp och hämtade kameran och när jag kom ut så skulle solen självklart gå i moln #ilandsproblem

 

Mitt vrålåk och jag

God morgon gott folk! 
Har precis tränat och ätit frukost och ska nu ta mitt vrålåk (moppen) och åka till jobbet.
Alla människor som känner mig mobbar mig  för att jag är den enda som har en moppe som faktist går i en laglig hastighet, även i nerförsbackar för den motorbromsar, haha. I förrgår blev jag omkörd på vägen hem ifrån jobbet.., av en annan moppe. Anar ni hur pinsamt det vart? Mitt i stan? Tur att man har en stor hjälm på sig hehe..
 

Livet rullar

Som ni kanske har märke så har jag varit lite oaktiv här, men jag har tidsbrist på att sitta vid datorn, och när jag har haft tid så har vårat internet eller blogg.se levt sina egna lilla liv. Och för det tredje så är mitt liv sjuk ointressant just nu. Gå upp, jobba, åka hem, stalllet, sova. Och sen börjar det om. Oekj, kanske inte riktigt så men på ett ungefär :) Lider också utav världen shoppinbg bejär och har lust att åka till Borås och köpa massa nytt och snyggt. Det som stoppar mig är min plånbok. Den är lika tom som, ja.. något tomt. Haha.Nu ska jag äta middag med delar av la familja :)

As long as you love me

Vissa av er kanske redan har sett Justin'n nya musikvideo? Själv såg jag den alldeles nyss och tycker den var "lite små gullig" när han satt och var sådär överjättemegasöt emot tjejen i videon. Det var typ we♥it bilder fast i film format. Dock tycker jag att slutet kanske var lite väl brutalt.. Döm själva!
Hans dans och utseende kan man ju inte klaga på, hehe.. ;)

RSS 2.0