winter snow

Är lite mainstream och lägger upp snöbilder. Inte den absolut första snön här, men den första snön som hamnade på bild för i år. Vi sjöng julsånger och hoppade runt i snön (knappast 1 cm) hela vägen till idrotten. 
 
Så himla mysigt med snö, älskar det!!
 

yellow

 
Såååå goda!
Nedräkningen till julen i i full rulle! 2 dagar kvar tills julkalendern, 2 veckor kvar till lucia, 15 dagar kvar till jullovet och 26 dagar til julafton, woop woop!!

rutigt

Halloj! <- fulaste hällsningen någonsin!
Hemma ifrån skolan och ska til stallet, laga mat och städa hela huset, innan jag kan slänga mig på soffan och säga "äntligen fredag imorn". Sen när blev jag en hemmafru?! :o Haha, mamma och pappa har varit utomlands hela veckan och kommer hem imorn så jag måste städa innan de kommer hem.. Ha det bra, puss!

 
Jeans- Gina tricot// Linne- Lager 157// Skjorta- HM logg// Armband- Thomas Sabo, Pandora//

Bara mitt matteplugg..

.. som slutar såhär?! + massa mat!! (har bara ätit 2 lussekatter, lite pepparkakor och en clementin sen senast vi sågs......) Äter mig igenom smärtan av att behöva plugga matte, heheheeee..
 

supermellis

Sitter här i min ensamhet i min lila onepiece och äter ett supermmellis i folm av äpplen med kanel, russin och en hallonsmoothie. I hopp om att bli smart, eller något. Ska plugga ännu mer matte, som om dagens tre timmars lektion inte räckte.. Aja, nu ska vi inte klaga, det är bara att göra! 
 
Bjuder på en bra tisdags låt!
De som sjunger och spelar bor i samma stad som mig och de ska vara med i mello i år!! :) Nice huh?
Stillbilden kan ju dock diskuteras... ;)
 
 

bakning och julstök

Idag gjorde jag och min syster det mest förbjudna någonsin. Bakade pepparkakor innan 1'a december, hehe.. Riktigt mysig och det luktar fortfarande i hela huset. Har dock ganska ont i magen av allt deg ätande, men det hör till!!  
Mindre än 4 veckor kvar till julafon nu ♥

måndag morgon

Känslan när man vaknar på måndag morgon är inte lycka någonstans. Speciellt inte när man slutar 16.00 istället för 12.00.  Hoppas att något mirakeln händer idag så kanske denna dagen blir räddad! Ha en fin måndag!

pausar

Tar en paus i mitt pluggande och går till hästen. Försöker trycka in massa konstiga saker i mitt huvud, typ som vad en additiv färgblandning är, eller fördelar med vektorgrafik. Ganska komplicerat, men jag pluggar på det som jag lär mig fyksik. Tänk inte på hur det funkar eller vad det är, utan lär dig det bara och tänk "så här är det" och acceptera det. Kommer ihåg i sjuan när vi började med fysik och kemi, att jag försökte förstå hur hela världen kunde bestå av små atomer.... Efter det bytte jag till denna pluggnings taktiken!
Är glad att grundskolan är över så man slipper fysik, för jag fattade absolut ingenting, men att tänka så gjorde att man kunde "lära sig" det. 
Nogpratat om sånt här tråkigt, puss hej!
 
Bild från i sommras, jag saknar sommaren!

study

Dator låg oöppnad på mitt skrivbord hela dagen igår, därför jag inte bloggade. 
Idag ska jag faktiskt plugga för första gången på.... 2  månader?! Tror faktiskt att det är så längesen. Ska  bara fika lite först ;)
Änglahoppet 2012

foto inspo

Måste tipsa om denna grymma sidan. Det är lite som weheartit för alla oss fotonördar. Sidan är egentligen till för att spara snygga bakgrundsbilder till datorn, men varför inte inspireras av alla sjukt grymma bilder? Det är bara att söka på den man vill (på engelska). Dessa bilder fick jag upp när jag sökte på landscape (landskap), New York och London.
Fotobegäret bara kliat i fingrarna på mig!

sticker nu!

Ska gå bort till mina grannar och äta kvällsmat nu. Fredag imorn, härligt!!
 
Var med i veckans blogg på denna fina bloggen!

portkod 1321

Ska titta på alla missade avsnitt av Portkod 1321 nu, Måste ge en stor hiss till min skola! Varför? Jo därför att inte ha några läxor eller prov kan vara det mest underbara någonsin! Visst, allt vi gör på lektionerna blir inlämningar/ ska lämnas in, men man sliper sitta hemma de få timmar som man inte spenderar i eller på väg till/från skolan på att plugga. Ganska skönt när man är borta 11 timmar (07.00 til 18.00) för skolan. 
Mina finaste vänner ♥

myskväll

Sitter i min säng, äter Ben & Jerry's (inte den på bilden) och tittat på Never Say Never. Finare tisdag kväll får man leta efter!
 

Everything you do is magic

Måndag igen, men dessa dagar klagar jag inte på! Börjar förstå lite mer hur photoshop funkar nu, pluspoäng till mig!
 
Hade en liten fangirling attack hemma igår kväll då tre styckna bonus låtar som inte finns med på albumet ifrån One Direction kom ut, riktigt bra låtar!


interior

Spenderat halva dagen på we♥it och drömt mig bort tills jag har en lägenhet, i London. Vitt, vitt, vitt, trägolv, storsäng med massa kuddar och filtar, fina gardiner. Vintage.
 
Längtar tills jag flyttar hemifrån och ska inreda in lägenhet, men samtidigt har jag forbi för att växa upp. Ångest och dubbelmoral x 100!

uppdatering i designen

Detta var vad jag satt med hela kvällen och halv natten.  Blev nöjd med resultatet även om det kanske inte är så jättestor skillnad så är denna bättre gjord och snyggare proportionerligt (ja, jag googlade för att veta hur det stavades) och bättre bilder. Ser du  inte den nya designen så tryck på F5 några gånger!
 
Nu funkar också min bloglovin "knapp". Gjorde en egen som finns i menyn till vänster, annars kan ni bara klicka HÄR.
Såg dock att jag  måste sortera upp kategorierna igen för jag glömde skriva över den koden.


dare to dream

Köpte denna fina bok för endast 99 svenska kronor på det välkända stället, Gekås. Killarna själva har skrivit det som står i boken och den innehåller massa söta bilder sen när de var små. Den utökade min fina samling!

Nu ska jag ta mig en promenad ner för trappan till kylskåpet och hoppas på att hitta någon mat. Passar även på att skicka en hälsning till den person i min familj som senast handlade mat och inte köpte någon gurka, vad tänkte du med?

Saknas en cd på bilden..

planer

Nu ska jag ta tag i ett bombnedslag a.k.a mitt rum. Halva min garderob är på golvet eller slängda i en fåtölj. När ska man lära sig att lägga in allt i garderoben? Troligen aldrig!
 
Ska föröka få upp den nya designen idag med om den blir klar. Måste börja om för min idé blev inte alls så som jag hade tänkt mig, suck..

äntligen hemma!

Kom precis hem ifrån en lååång dag! först skola och efter det en halv dag på Ullared. Fast jag köpte bara nödvändiga saker så som datorfodral, ny plånbok, hörlurar osv. Och även boken "våga drömma" och univerums absolut finsate och vackraste påslakan! Kommer sova gott när jag använder det, vem vill liksom inte sova med One Direction?  Visar bilder på allt imorn. Nu ska jag tvätta av sminket och ta på min pyjamas och titta på film! Kram!!
 

breaking dawn part 2

Sitter i skolan och väntar på min buss. Vi har ingen medialektion idag så vi sluta klockan 12. Underbart!
 
Var på på bio igår och såg den sista Twilight-filmen.Om ni inte har sett den, gör det! (Ni som inte vill veta något om filmen, sluta läsa här..)
 
Jag var helt mållös efteråt! Hade inte sett trailern eller några bilder ifrån filmen så allt var en överaskning. Så sjukt bra var den och spännande. Jag satt och höll Ebba i handen halva filmen och mådde psykiskt dåligt över att veta att det var sista filmen.. Tårar kom också.. och jag brukar inte gråta åt filmer, haha. Jag satt och spände mig så mycket i slutet när fighten var att när jag sen slappnade av så pirrade det i hela kroppen hehe..  
 
 

design..

Sitter och pillar med en ny design till bloggen. Känner att den jag har nu är ganska sommrig så de är dags att byta! Får se när den är klar men den kommer nog upp i helgen i alla fall! 

Take me home

Måndagar må vara dåliga, men vissa saker gör dom bara bättre! Som att man slutade klockan tolv istället för fyra som man var inställd på och bäst av allt, hittade ett väldigt fint paket i brevlådan när jag kom hem ♥
 

work out

Tänkte göra mig av med lite överskottsenergi på något annat än att hoppa runt på mitt rum till alla "Take Me Home" låtar (1D's ny övergrymmajättebraiga album) och träna istället! Emma VS Lathet, 1-0!!
 
Kornig bild jao!
 

sunday

Slappsöndag, har suttit i min säng vid datorn hela förmiddagen. Skulle nog stanna här hela dagen om jag inte var tvungen att gå till hästen, rida, träna och fira pappa på farsdag. Det har ni inte glömt av va? 

Måste även börja läsa om den sista delen av sista twilight-boken. Har helt glömt av vad som händer och behöver färska upp minnet tills på onsdag då jag intar biosalongen för att se Breaking Dawn part 2. Sista delen.. får ångest av att tänka på det!


tack!

Stort tack till alla som röstade på min bild i fototävlingen och gjorde så att jag faktiskt vann!! Tack tack tack!! Jag lovade ju att alla som röstade skulle få en länk med, så här är alla ni som har sagt till att ni har röstat! Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar! 
 
Martina   Agnes     Elina    Ebba    Aina    Sandra    Deborah    Tora     Sofia      Julia H    Emme     Amanda     Julia    Mailn     Anna     Mikaela    Arizona    Hedvig    Sandra 
 

slutspurt

Snart är första skolveckan efter lovet slut och det är bara 5 veckor och en dag kvar tills jag har jullov (om jag inte behöver ta igen något). Hade betygsprat med min medialärare idag med vilket var mer positivt än väntat så nu kör vi dom fem sista veckorna!! Tycker faktiskt om min skola!
 
Kom ihåg att rösta HÄR! Bild nummer 2 Emma Andén. Kommentera detta [länk] inlägg när du har röstat så får du en länkning av mig! grymt va?
 

Problem, saken man aldrig blir av med

Har sån sjuklig bildbrist så bjuder på en bild sen i fredags natt/ jättetidig morgon när jag skulle köpa mina biljetter. Åker förbi stället som vi köade på varje dag när jag åker till skolan, en plats full av minnen och lyckotårar!!

Ska försöka fota massa nya bilder så snart jag kan, problemet är det att det är mörkt när jag åker till skolan och nästan mörkt igen samma tid som jag slutar skolan och jag är hemma två timmar senare. Kommer fan gå i depression av allt detta mörker!

Åka buss 04.20 är väll något man gör varje dag, eller?

alla är olika

Sitter på mitt rum har har precis ätit.
Första skoldagagen idag efter 13 dagars ledighet! Kändes konstigt att gå in genom dörren och upp för trapporna  igen, men det var kul att träffa goa klassen.
Var på sjukhuset på morgonen och kollade mina fingrar och läkaren sa "det är inget fel på dig, alla är olika" Ja, så kan man ju också se det. Så jag får väll leva med mina krokiga och missbildade fingrar! Haha
 

rösta!

Jag skull bli jätteglad om du skulle vilka klicka HÄÄÄÄÄR och rösta på min bild!
-Välj vilken bild du vill rösta på genom att klicka på "välj alternativ".
-Sen väljer du min bild. Min bild är bild nummer 2 Emma Andén. 
-Och sist klickar du på rösta!!
 
Man får bara rösta en gång /person!
Kommentera detta inlägg om du har röstat så länkar jag dig när tävlingen är avslutad!
Detta är bilden som jag tävlar med.

countdown

Jag har varit lite oaktiv här de senaste dagarna, men jag har faktiskt varit social emot mina riktigt kompisar och träffat folk! Just nu är väll alla ni tillbaka i skolan, me inte jag. Lektionen vi skulle ha idag är flyttad till nästa vecka så jag är ledig idag med! Efter denna dag har jahg varit ledig i hela 13 dagar. Underbart! Och om 7 veckor är det julafton! Jag och alla mina nedräkningar till allt! haha

smootie recept

 
Det är receptet som jag använder när jag gör smoothies. Jag mäter inte exakt utan heller bara i på ett ungefär. Dock dricker jag oftast inte det som "vanliga människor" gör, utan jag häller i massa cornflakes i glaset (och fyller på tills smoothien är slut) och äter med sked, huuuur gott som helst!

i'm in love with you

 Förlåt om det blir lite mycket One Direction på bloggen nu, men deras nya musikvideo!  Låten blev så himla mycket mer finare med denna video! Kärlek till killarna!

Jag är lyckligare nu

Tror inte att jag behöver förkalara något så låter bilderna tala för sig själva!
♥♥ 8 Maj ♥♥
 
Gick upp klockan 03.10 och klädde på mig ett ton med kläder. Hoppade på cykeln vi 20 i 4 och cyklade 7km i ösregn. 40 Minuter senare gick bussen till Borås. Vid kvart i 5 så satt jag utanför ticnet ombudet med 6 andra och sen kom det fler och fler. Tillslut var det ljust ute också. Det var kallt och regnade och blåste, men när man stog längst fram vid kassan klockan 8.59 var allt bara så himla värt 4 timmars väntan, speciellt när man 2 minuter senare hade biljettena i handen (och tårar i hela ansiktet) Dom kostade pengar, men.så.jävla.värt.det! 
"Den som säger att man inte kan köpa lycka för pengar har aldrig haft One Direction biljetter!"

Att klockan bara är halv 3 år inte riktigt ihop i min hjärna så ska sova nu så jag orkar titta på xfactor ikväll! 

Änglahoppet 2012 del 2


 
Måste bara ge ett stort cred till alla er som var med och tävlade! Vissa hade grymt snygga rundor! Roligast att titta på vad de som red ungponny! 12 åringar som red hur snyggt som helst! Inga stopp och knappast några bommar på marken! Roligade än kat.D LA hoppning då det var stopp här och där eller bommar ner.. Men bra gjort alla som var med!!

Änglahoppet 2012

Siter i min säng inlindad i täcken och filtar. Börjar få tillbaka känseln i mina tår nu, efter kanske 2 timmar? Ridhus måste vara kallare än ishallar!  Ska kolla igenom alla 485 bilder som jag har tagit och redigera dom. Kan ju bara tillägga att bilderna som man fotar i ridhus inte blir dom bästa.. Korniga som satan!

 

RSS 2.0