Grattis din skrutt!

Idag fyller min fina bästavän Lisa hela 17 år. Och jag kände att jag var tvungen att säga grattis till dig, även om jag inte är hemma, så GRATTIS TJEJEN!!!! Hoppas att du får en helgrym dag med fina presenter! Min present får du på våran picknick kväll när jag har kommit hem. Då ska vi äta pizza med massa annanas (för det tycker du är så gott) och en massa godis och sedan sova på studsmattan!
[förlåt för olika storlek på bildrna..]
Ibland undrar jag, finns det något som vi inte har gjort tillsammans? Snart har vi till och med bockat av "utomlands resa tillsammans" på listan! London i vår kommer äga sönder!!! Tack för att du finns i mitt liv och livar upp mina dagar!!!
Jag har sagt detta till dig innan, jag älskar dig mer än One Direction! ♥

It's too cold outside for angels to fly

Jag har verkligen fastnat för denna låten och för killens röst! Han har även skrivei låten Moment som One Direction sjunger :) Kärlek till den killen!

Glad Midsommar!

Glad midsommar på er allihopa!
Ät mycker jorgubbar, för det mår man bra av! :)

Följ mig!

Om ni inte vill missa något inlägg som kommer nu när jag är i Grekland, eller missa andra inlägg annars så kan ni följa mig på bloglovin HÄR eller på länken som är under min profilbild i menyn här till vänster! :)

Nu drar jag!

[Tidsinställt]
Just nu åker jag mot Grekland och är hemma den 5 juli (tror jag) med det kommer att komma lite inlägg här och där så helt tomt kommer det inte att bli! Men vi hörs "på riktigt" den 6 jli tror jag, så ha det überbra och ta hand om er och varandra! ♥

Skolavslutningen som slutade i tårar

Ja, idag slutade jag nian. Det var den grundskolan! Det jag kan säga är, det var längesen jag grät såhär mycket! Jag grät på morgonen innan skolan, när alla kom in i aulan, efter att jag och Mathilda hade sjungt "moment- one direction", när lärarna skjöng en egenskriven låt till oss nior,när rektorn stod och sa "ja nu är eran tid här på skolan slut och klasserna kommer splittras", när vi sjöng "den blomstertid nu kommer". Då bröt jag ihop totalt! Hade ögonkontakt med min kompis i publiken, vilket jag nog inte skulle ha haft. Och efter det ska vi inte ens nämna! 
När var senast jag grät såhär mycket? Typ, när jag var fem år kanske? Och sen stod vi och kramade alla kompisar sa hejdå till klassen och gick till lärarummet för att träffa våran underbara SO lärare. Visst det var, eller är skönt att ha sommarlov, men jag kommer sakna alla människor och vissa lärare så otroligt mycket! Vissa av mina närmsta vänner ska jag inte ens gå i samma klass, skolan , eller ens i samma stad! (kan tillägga att jag även gråter just nu)
Det jag vill säga är, älskade, underbara, bästa, stökiga, högljuda, kramgoa 9F, fan vad jag älskar er! 

Nu ska jag byta om till lite mer passande kläder och sen åka till en kompis. Måste hem lite tidigt ikväll (ska upp vid tre inatt och flyga till Greeeeeeeekland!), men skit samma. Eller upp och upp, hinner ju inte ens somna före ;)
Ikväll ska vi bara ha sjukt jävla kul! Taggad till tusen för det här! Puss och kram!

BIld på mig och Mathilda när vi sjöng




Testar

Hejsan hoppsan! Fick en liten chock när jag loggade in och såg att ALLT såg helt annorunda ut. Jag valade att vara med som "testbloggare" eller vad man ska säga till deras kanske nya/ uppdaterade veriation av blogg.se. Skillnaden (vad jag har sett hittils) är hur allt ser ut när man skriver inlägg och tittar kommentarer och sånt. Inget ser sig lika ut, men tror att detta blir bättre! Har dock inte kollat hur det blir med designen... Tror att jag behöver några minuter att titta igenon detta så jag hittar allt. En sak som jag tycker är bra är att man kan lägga ett inläggg i fler än en kategori! Tumme upp på det!

Dagens räddning

Tittade vad jag hittadepå köksbordet idag när jag kom hem! :)
Utan denna idag hade denna dagen varit ganska dålig. Hade vandring med hela skolan och gick 1.3 mil. Men med klassen är ingenting tråkigt, men med två överdryga lärare, så... hehe. Mitt ben gjorde ganska ont med. Efteråt ville jag bara lägga mig ner på marken och gråta. Men , jag överlevde ;D Efter det tog jag moppen hem till Lisa som hade fixat kladdkaka, grädde och jordgubbar, mumsmums. Och vi åt inte upp hela kladdkakan själva. Hade lite "hejdå" mys och tittade på film. Kommer sakna dig Lisa när jag inte är hemma! Snart bara två dagar kvar. Känner nervositeten i magen, hehehee..h.e.eh
Godnatt

Fototävling

Jag är med i en fototävling HÄR. Klicka in för att anmäla er själva! Temat är djur.
Dettta är min bild som jag är med och tävlar med.
© Emma Andén emmandens.blogg.se
Canon EOS 1000D

KlantigChey.se

Jag har fortfarande lika ont i mitt ben och imorgonhar vi vandring med skolan och ska 1.3 mil.
I fredags vare jag lite smått lat när vi har kör övning. Jag skulle sätta mig två rader längre bak i aulan, lat som jag är orkar jag inte gå runt för attt sätta mig bredvid Mathilda så jag skulle klättra över stolarna. Och det är sånna nerfällbara stolar som det är i biosalonger, fast dessa är mindra och hårdare. Så jag trillade och fastnade på mitt ben mellan stolen och ryggstödet när jag skulle ställa mig på stolen och klättra över.. SMARTY!
hehe..
Nu ska jag upp på mitt rum igen och fortsätta att packa! Om fyra dagar sitter jag och Ebba i ett flygplan vid den här tiden och är antagligen helt hyper! Längtar!!!

Spex 2012

Nu kommer bilderna ifårn spexet som var i torsdags. Folk var utklädda till allt möjligt, avatarer, LMFAO, sagoprinsessor, osv. Dock har jag inbte så mycket bilder för orkade inte gå runt med kameran hela dagen och så var jag i aulan och övade till avslutningen halva dagen. Men lite bilder blev det!
Ja , här har ni mig på understa bilden. Ridstrumpor jao :)

Proud :')

Hittade denna bilder på Facebook igår. Stoltheten steg till öronen!
Jag komenterade bilden med man blir stolt när man ser den :')" Fick en liten chock när jag några timmar senare såg att 24 personer hade gillat det ;) haha
UPDATE: jag trodde jag skrev det, men tydligen inte. Detta är killarnas platinium skivor. Man får en sån när man har sålt ett antal skivor.

Godnatt ♥

Nu ska jag gå och sova. Börjar inte försen halv tio imorn, men tänkte ta en liten springtur på morgonen innan skolan. Det var längesen nu så det ska bli skönt! Ska ha kör, och solo övning i princip hela dagen med så det blir nog inte så mycket lektioner, och om jag skulle ha lektioner ska vi titta på film, fika, leka osv. Så har mina senaste veckor varit :)  Ska även försöka sy klart min avslutnings klänning imorn, den ska sys in och upp lite så den passa perfekt! Godnatt xx

Packlista till Grekland

Jag försöker få ihop en packlista till semestern som jag åker på 6 och en halv dag. Det roliga är väll jag jag inte har insett att jag ska åka dit än, men den är en anna sak. I tre veckor ska jag och min beeestis Ebba segla runt i Grekland med hennes mormor och morfar. Känns väldigt underbart att veta att man ska vara i sol och värme om i en vecka och inte sitta här i regn och kyla. Bjuder på lite sommmriga bilder :)

Spex

Kom hem ifrån skolan för en timme sen och sedan dess har jag hunnit beställa One Direction Ip All Night Tour DVD. YEEEEEEEYYY!!! Dock blev jag lite töntförklarad av mamma och mina systrar, men det är det värt! Så den ska vara hos mig senast på tisdag. Precis innan jag åker på torsdag.
Idag var det spex i skolan så alla vi nior klädde ut oss. Själv har jag sett ut som Pippi hela dagen med olika strumpor, ståltråd i håret osv. Håller på att lägga in billderna så ni ska få se vad jag och alla andra klädde ut oss till.
Kan visa en klassbild som vi tog innan det "riktigt" spex kortet.
Uppdate: jag sitter längst ner i vänsta hörnet :)

Telefon samtal

Fick ett väldigt roligt telefon samtal innan idag ifrån butiken Carlings. Jag var där och köpte ett par nya jeans när jag var och på Rix Fm festival i lördags och de hade en tävling där man kunde vinnna ett par valfria märkesjeans om man gissade rätt på hur många strumpor det var i en låda. And guess who's one of the winners? Yeeep, me :D Jag ska få ett par valfri disel jeans, vilket jag tackar och bockar för!
Idag har varit en väldigt blandad dag. Insåg verkligen att sanningen är en person som jag ska vandra med i resten av livet! Visst man får ett slag i magen av den ibland men herre satan vad det är värt det efteråt! Dock blev dert mest skratt och en "score" a lá William Spetz känsla efteråt. Gött!!!
Helt blandat inlägg, men nu ska jag titta på One Direction- a year i the making, och gråta lika mycket som jag gjorde igår :)

Ny video a lá William

Igår kväll la William Spetz ut sin nya vlogg på youtube. Asså lol (jag har fastnat på det ordet nu) vad jag garvar åt denna killen!
"I gave you my heart and you gave me no breakfast"

Rix Fm Festival, Danny

Som jag sa så kommer bilderna på Danny i ett annat inläggg (detta) och det är tillägnat till min vän Tove som skulle åkt och tittat på sin crush, men inte kunde, så Tove här kommer bilder som jag lovade att ta på honom.

Hans armmuskler kan man ju inte klaga på i alla fall :)

Muntra fans och fjortisar

Det vad var jag trängdes med igår. Okej det fanns vanligt eller normalt folk också. Kalla det va ni vill, men hur som helst så var jag i Jönköping och tittade på Rix Fm Festival. Där var Danny, Ulrik Munter, Robin och Moa ifrån Idol och Lisa Miskovsky (ja henes efternamn stavs så). Folk skrek överallt och jag skrattade åt dom. Har aldrig fattar grejen med Danny eller Ulrik så kände mig inte så jättebeväm i mitten av en herre satans massa fans som trängdes för att komma 10 cm närmre.. Det hade ju vart en heeeelt annan sak om det var One Direction som var där. Men när de försöker ta sig in i bilen när de åkte iväg eller står och slår på rutorna och gråter efter att de har fått nåns autograf så spårar det ur, enligt mig. Lite bilder på det jao!
Bilderna på Danny kommer i ett annat inlägg, tillängnat till min kompis! :)

Chill @ebbas place

Japp som ni ser på rubriken så är jag hos Ebba just nu och snackar lite gossip :) Imorn ska jag träffa mina blivande arbetskamrater. Gudash vad seriöst detta blev. Nej men jag ska träffa de som jag ska sommarjobba med. Ska faktiskt bli kul och spela lite och så med. Se you later jao :)


RSS 2.0