I want I want I want..

To have my summer holiday!
[Snygga tånaglar jao]
Sitter och fixar lite musik grejer till skolavslutningen. Jag ska sjunga 6 styckna sånger, minst. Inte själv utan, i alla fall 3 med kören 2 med elevensval- musik och en hemlig men Mathilda och My, och den kommer bli GRYYYM! Om vi nu inte slutar upp i gråt attacker eller liknande.. Jaja nog om det.
Idag har jag haft mitt sista läxförhör under min grundskoletid och om 13 är det slut med hela grundskolan!

Från förr i tiden

Jag har ju haft denna bloggen i lite mer än ett år nu och tänkte visa lite hur den har sett ut under tiden. Först kan jag ju säga att det tog typ två månader innan jag hittade hur man gjorde en design.. hehe. Om ni undrar hur man gör,  googla på "designadinblogg.se" och det du behöver hjälp med t.ex. "designadinblogg.se header"
1.Den aldra första. Gjord i picnik och så ful så att jag garvar när jag ser den!
2. Jag börjar lära mig, men nej..
3. Typ likadan. Bra fantasi Emma!
4. Fina bilder jag valde..
5. Asså... FINNER INGA ORD FÖR FULHETEN!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kaxig var man också. "my blog, my style"
6. Bra att jag kan stava till "believe" också..
7. Tråkig, men poetisk!
8. GIF, bäst betyg hittild iaf!
9. We heart it bilder
10. Den jah har nu. Den som jag tyker om mest av dessa tio.
Som ni kanske har märkt så tröttnar jag väldigt snabbt på min design och ändrar lite här och där typ hela tiden. Vet att en snygg design gör stor skillnad om någon klickar in på ens blogg, så därför är jag noga med min. Och ja, jag försöker klura ut hur min nästa ska se ut.. Skulle också vilja ha PhotoShop.. Där kan man göra i princip vad man vill. PhotoScape är ganska begränsat..
Någon som vet något annat bra redigerings program? Tipsa gärna!

When tears come streaming down your face

Helt seriöst, jag gråter efter att ha läst denna text ♥
Jag längtar tills den dagen då jag får träffa killarna och säga vad de betyder och att jag tycker om dem universum runt!

Summer pics

I onsdags så gick jag hem till fina Lisa ett tag efter vi hade tittat på balen (bilder kommer) och tog lite kort ute i solnedgången. Det var sånt där perfekt sommar ljus. Resultat:

Modell: Jag, Lisa Foto: Lisa, jag, Redigering: jag, Kamera: Canon EOS 1000D

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Amanda (klicka HÄR för att komma till hennes övergrymma blogg) med att svara på 11 frågor, so here we go!
1. Drömresemål och varför?
USA, helt klart. Resa igenom alla stater. Varför? Något jag länge har sagt och drömt att jag ska göra och det är en sak på min innan-jag-dör-ska-jag-ha... lista.

2. Glass eller godis?
Glass i alla färger smaker och former!

3. Vad beställer du helst på en restaurang?
Potatis & kött eller kycklingsallad

4. Vilken är den första butik du skulle gå in i med ett varuhus med alla världensaffärer?
Victoria Secret, har alltid velat gå i där.

5. En låt som alltid gör dig glad?
What makes you beautiful- One Direction (<3 x 100000000000000)
6. Det bästa med sommaren?
Bara 1 sak? Svarar sommarlov för då får man med allt som hör till!

7. Sol och bad semester eller shopping och sevärdheter och varför?
Beror på vart i världen man hamnar, men om man har betalat mycket för att åka någonstans tycker jag att det käns onödigt att lägga massa pengar på att bara se ett hotell och en pool, även om det är väldigt skönt att bara chilla. Men jag väljer shopping och sevärdheter!

8. Bästa ögonblicket i ditt liv?
Önskar att jag kunder svara "när jag träffade 1D" men det har ju inte hänt än, så när jag fick reda på att min foderponny inte behövde avlivas tror jag blir svaret.

9. Gå klädd i bara gröna kläder resten av livet eller dansa macaren så fort någon tilltalar dig?
Dansa macarena :D



10. Det absolut bästa med dig själv?
Att jag är väldigt envis och ger mig aldrig, vill jag något. Så ska det gå! Inget är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid ;)

11. Vad skulle din aldelles egna Ben & Jerrys innehålla?
Vanlijglass med choklad bitar och mango. Kanske hallon också.

Sommar, sommar och sol

¡Hola amigos! har precis käkat lite mellis. Blåbärs smootie med cornflakes. Sjukt gott!! Ska ligga och jäsa lite i solen nu i några minuter. Sen tar jag moppen in till den stora staden och tittar på studenternas bal. Kameran följer med så bilder kommer det bli!
Jag kom på igår att jag har missat att skriva om min och min älsklings 1 års dag♥ Den firade vi den 14 maj. Vi tog en liten promenad och tog en massa kort som faktiskt blev bra. Jag är så glad att jag har din min fina vän! Du och jag föralltid, liksom. Ja, om ni inte har förstått det så pratar jag om min kamera, hehe. Tänkte göra ett inlägg och visa bilder somjag tog för typ ett år sedan och se om det har hänt någon föränding i min kunskap.
Bilder ifrån ett års dagen :)

Får får får?

Så söta så jag tror att jag dör. Små kolsvarta nyfödda lamm som går runt och bräker och försöker hitta sin mamma

Fin utsikt och lite kamera problem

Tog fram kameran i morses och tog kort på vårat blommande päronträd som är utanför mitt fönster.
Bara jag som blir lycklig av att se sånt här det första man gör när man vaknar? Nu när vädret börjar bli sommar, temperaturen stiger, man blir varm av att gå i bikini och hästarna blir svettiga av att bara stå i hagen, då är det väll ta mig fan sommar? Nästan i alla fall :)
[Lite standard med en bokeh bild]
Jag har ett litet problem.. Om 24 dagar åker jag till Grekland (längtalängtalängta!!!) och ska självklart ha med mig kameran, men vet inte vilka objektiv jag ska ta med.. Har tre styckna, men får bara med mig. två.
Jag har
kitobjektivet, 18-55
Någon ifrån mamma och pappas gamla kamera med 50- 105 (dock lite sämre bild kvalité ibland)
Tele och macro, 70-300.
Tror att tele, macro't kan bli lite klumpigt att ta med sig, men samtidigt kanske de kommer till användning. Jag kanske helt enkelt  måste köpa ny kamera väska innan jag åker..
Någon av er som vet vad som behövs på semester? Skriv en kommentar i så fall! Senast jag var utomlands ägde jag en dålig digitalkamera så det är lite svårt att jämföra.

Maskrosor

Folk kallar det för ogräs, själv tycker jag att det är ganska fint men lite gult här och där :)
Jag är fortfarande sjuk och var inte i skolan idag. Hade feber bär jag vaknade så stannade kvar i sängen. Jag har väll inte gjort det bästa för att bli frisk heller.. I lördags strosade jag runt i Borås hela dagen med feber och huvudvärk. Köpte kläder till skolavslutningen så nu är allt det klart, vilket är väldigt skönt! Dock var jag helt död när jag kom hem.. minde skönt. Och igår följde jag med till min systers jobb och tog kort på hästarna och alla små söta nyfödda lamm. Kanskre går till skolan imorn, men först ska jag till sjukhuset och hämta nya inlägg till mina skor :)

Btw, på den HÄR bloggen kan ni vara med och tävla om en väldigt fin sak som gör alla 1D fans lite smått galna. Man kan vinna en signerad (!!!!!!!!!!) forever young bok! Kika in HÄR för att vara med i tävlingen!

Sjuk..

bloggar ifrÅn och bilen och dÅ blir de tre sista bokstÄvera stora hehe.. Men jag befinner mig i sÄngen med tÄcket Över huvudet fÖr jag har migrÄn och feber och en dunderfÖrkyldning pÅ g. Yeeeeeeeeyyy!!! Men hoppas att jag Är tillrÄckligt frisk fÖr att Åka med Lisa och kÖpa skolavslutningsklÄder imorn. Annars Åker jag endÅ hehe ;)

Instagram: @emmanden

Har du instagram?
Ja, jag har Instagram. Lånar min systers htc, vilket jag har gjort i ca två veckor och kunde inte låta bli att skaffa det. Sen kommer jag ju inte ha det mer när hon vill ha tillbaka den, men jag har det till dess och kommer använda det sen igen när jag har köpt min iPhone, när jag nu gör det hehe.. Efter sommaren när och om jag har råd :)
Men följ mig gärna, jag heter "emmanden" precis som min blogg :) Profilbilden är den här:

Tillsammans kan vi gå mot rött

Kommer någon av er ihåg de rappande killarna RMK som var med i Talang för typ 5 år sedan? Det var någon random bloggare som skrev upp en låt med de på sin just-nu-mest-lyssnade-låtarna. Det har gjort en platta med Toppen (vem det nu är) Men hursom om ni vet vilka de är eller vem de sjunger med så är de h.e.l. g.r.y.m.m.a! Dock sjunger de nu istället för att rappa hehe men deras texter är helt amazing! Lyssna!
Dessa killar och låter kommer jag lyssna på i sommar!

Sunshine in the rain

Nej, det har inte varit sånt här fint väder den senaste tiden (som jag inte har varit här) utan det har regnat, regnat, regnat och ösregnat. Mitt i maj och skolavslutning om minder än en månad. Framtiden ser ljus ut.. Inte deppa ihop för lite regn, det är ju lång helg for gods sake!
Jag var ute och red innan idag. I ösregn. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, right? Då tänkte jag att, om det inte hade varit meningen att man skulle vara ute när det regnade så skulle man ju inte komma på idén om regnkläder, galonbyxor och gortex och allt vad det nu heter. Men nu har vi gjort det, och då är det meningen att man ska vara ute även om det regnar.. typ.
Trevlig kväll!

If im louder would you see me?

Inatt klockan 23.40 släpptes 1D's nya musik video. Dock är det ingen musik video som de har till WMYB utan det är en live inspelning so9m ska vara med på dvd'n :) Här har ni filmen!
Hehe Ja, jag satt uppe och väntade på detta. Har ju sovmorgon så tänkte "va fan" men självklart så närjag väl fick fram fimlen så kom  det upp att "man inte kan titta på denna filmen i detta land som du befinner dig i" FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU! Så fick titta på det på datorn nu (tack Linea för att jag fick låna din).

På tal om ingenting, jag har fått tillbaka min magkatarr (stressmage) vilket gör så att vad jag än äter så får jag helt cp-ont i magen.... Det suger! Och mamma köpte någon som skulle vara jättebra emot det. Det var nån gél som man skullle blanda i vatten. Herrer satans bananer vad äckligt. Smakade typ mjöligt vatten. URK! Och sen har det inte hjälp något än.. Nej nu ska vi inte deppa mer. Det är ju fredag för fan!!!!! :D

Guys, you light up my world like nobody else!

Som ni säkert alla vet så är ju 1D i Sverige. De befinner sig typ 40 mil ifrån mig. Kanske låter väldigt långt, men om man tänker på hur lång ifrån de brukar vara så känns det som att men befinner sig i samma hus ;) Och sen skrev en tjej på instagram, "nu när dom är i sverige så har vi ju samma tid och vi sover samtidigt, wich means that i've slept with all guys from 1D. LML!" Haha, men ja, på sätt och vi stämmer det ju ;)
Theese guys always makes me smile, ever if I don't wont to do it ♥

[bilderna gick inte att få större]
Älskade Harry, Louis, Zayn, Liam och Niall♥
"Twinkel twinkel Liam Payne, Harry, Niall, Louis and Zayne.
You know you rule, rule my life.
I'll be you future wife.
Twinkel twinkel Liam Payne, Harry, Niall, Louis and Zayne."
(sjung med "blinka lilla stjärna" melodin)

Painting

Sitter och skissar lite på min bild som vi ska lämna in imorgon. Vi håller på att göra skivomslag och jag gör till en LP-skiva med 'svansjön' som motiv. Dock kom jag på en helt fenomenalisk idé till en annan bild, men  hinner inte gör det.. Lite smått irriterande, men aja. . De sensaste dagarna har jag hafr fyra prov på tre dagar. Dock nationella prov så man kan inte plugga till dom men, läsförståelse, hörförståelse, skriftligt och muntlig prov i spanska. Det förklara nog en hel del, men vi ser frammåt! Endast ETT prov kvar nu i matte som vi ska göra på tisdag. Efter det så har vi typ ingenting kvar i skolan. CHILL!
Kan ju tillägga att, om 35 dagar befinner jag mig på en segelbåt i Grekland i sol och värme och ett HELT sommarlov framför mig. Hakuna Matata!

Någon som har en idé?

Imorgon har jag två av totalt fyra styckna nationella prov i spanske. De andra två har jag på onsdag och torsdag. Det är ganska mycket, men eftersom man inte kan plugga till någonting så är det ganska skönt endå. Jag har varit läxfri i kanske två veckor och den känslan är helt obeskrivlig. Helt klart en fördel med vårterminen i nian!!! Oh på tal om det, om en månad ska alla nior ha spex (utklädningsdag) och jag vet inte riktigt vad jag ska vara.. Någon av er som har några überbra idéen? Vill liksom vara något kul och någonting som ingen annan ska vara typ, bebis, rockstjärna och sånt utan något orginellt (haha). Så attackera kommentars fältet med massa bra förslag!
Sleep well! :) ♥

Veckans blogg! Vinnarna + ny omgång!

Let's do this again!
VINNAREN HITTAR NI HÄR, grattis till dig!
Vann du inte, var då med igen! Nya som gamla är lika välkommna. Vinnaren dras på söndag, lycka till :)

Sen tänkte jag även tipsa om veckas bloggtips på DEN HÄR BLOGGEN! Var med vettja'

Godnatt ♥

Ska snart avsluta denna dagen, men skriver lite här först. En vanlig lördag. Tränat vart i stallet. Inget speciellt har hänt och har heller ingenting att skriva om. Imorn ska jag vara i stallet hela dagen och mocka ur hela vinterhagen, vilket lär ta ett tag..
Godnatt fina ni! :) ♥

Summer feelings

[Barbent. Solsken. Blommor. Blå himmel. Kamera. Inga läxor. Playsuit. Grönt gräs. Frihet.]
Så här gick jag runt när jag var ute och fotade körsbärsträden igår. Önskar bara att mina ben, och resten av kroppen kunde vara en "aning" mer solbrända. MAn blir ju bländad av att titta på den i solljus!
Sovmorgon imorn, som vanligt på fredag. Efter skolan väntar en (förhoppningsvis) kul kväll på Bäckäng gymnasiet. De har bjudit dit alla nior som har sökt dit för lite fest med live band och annat kul. Hoppas det blir roligt! :)

Snygg tjejen

Kisandra har äntligen fått börjas träna lite i form av tömkörning, vilket hon älskar! Hon börjer sig och tuggar och skummar i hela munnen, utan att man gör någonting! Hon vill verkligen arbeta! Längtar verkligen tills jag får börja rida henne igen, men nu ska vi bygga en massa muskler!!!!
Titta bara på henne!
Syrran fick aggera fotograf :)

Cherry blossom

Jag och Cameron tog en liten promenad till ett jättefint körsbärsträd. De är så sjukt fint när de blommar! Någon gång måste jag till Japan under körsbärs blommningen!
Det är nästan ett under att jag inte blev stucken av en geting eller bränd av en humla när jag tog bilderna. Det surrade i hela trädet så man blev nästan helt hypnotiserad haha.

Veckans blogg! Vinnarna + ny omgång!

Lite sent, menm bättre än aldrig!
VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3
Grattis till er! Var inte du en av de tre vinnarna? Anmäl dig då igen! Nya som gamla deltagare är lite välkommna och reglerna står på bilden. Jag väljer ut tre styckna vinnare på söndag.
Lycka till!

I'm alive

Villl bara skriva att jag lever. Uppdaterar mer imorn, om jag lever efter de 2 nationella proven i matte. Sov gott sÅ ses vi imorn

RSS 2.0