I want you to stay

Mjukisbyxorna på, sminket av, favoritspellistan på. Ett tappert försök för att kunna rädda det som är kvar av denna dagen till något i alla fall lite bättre.

Efter att ha varit med om hittills nog den absolut värsta dagen i mitt liv så var det skönt att komma hem efter skolan och släppa allt. För att sitta i skolan och bita ihop, svälja ner klumpen i halsen och blinka bort tårarna ögonen gör det inte bättre. Att säga till sig själv att det är okej att vara ledsen, gråta tills det tar slut och sen lite till, vara arg och slå på saker och skrika ur sig allt. För det är okej att känna. Att inte vara någon som döljer allting bakom något bakom ett påklistrat leende. Men på ett sätt är jag glad, för nu kan det inte bli värre för botten är nådd, flera gånger om. Eller?

Ett tredje världskrig

Är hemma ifrån skolan idag. Råkade igår äta 2 mackor vanligt bröd, fullt av massa gluten vilket gjorde att magen startade ett tredje världskrig vilket fortfarande håller i sig. Aldrig mer råka äta gluten!!!!

Så började dagen med en sen frukost som var snäll emot magen. Yoghurt, frön och blåbär, ägg, knäckebröd med sallad och gurka. Mumsmums!!
Ska nu lägga mig i soffan och titta på filmJag behöver nå min vändpunkt

//Tagit en paus härifrån som ni troligen har märkt. Vill bygga upp mig själv igen innan till dit jag var innan och längre och det tar ett tag.
När vissa saker händer så inser man hur lite andra saker är värt. Inte en ny tröja eller ett par skor kan laga det som är trasigt. Pengar kan inte användas som ett plåster på såret. Endast tiden kan. Men det är också den som är den största fienden, den som kan försötra allt ännu mer. 
 
 
Allt går neråt, utför och alldelles för fort. Inte alls det hållet jag vill åt. Men när man börjar tvivla på sig själv och ge upp sin drömmar och mål känns som att ett bevis på att man är på botten.
Jag har planen klar, men fullföljer den inte. Börjar inte ens.
Allt känns bara som en lång mörk tunnel, utan ett ljus i slutet.
 
Det ljuset måste jag skapa själv, det kommer inte att bara finnas där en dag. Utan jag behöver bli stark i mig själv igen och våga hoppas. Skapa ett hopp om att det en dag kommer att lösa sig. Även om det i nuläget känns långt borta//
 
 

Att man kan vara så full av saker och samtidigt känna sig så tom

Allt i huvudet är kaos. När allt hade lugnat ner sig och jag hade börjat kunna acceptera saker som inte går att ändra på, så kommer allting tillbaka på en igen. Som en hård käftsmäll. En hård kall vind full av is och grus som slår rakt i ansiktet. Man sitter och stirrar rakt ut i ingenstans medans sekunderar och minutrar passerar. Man hör musiken ifrån datorn men man är inte medveten om vad den spelar. Allt fortsätter att vara som innan, men jag har hamnat under ytan igen och försöker allt jag kan för att ta mig upp igen. Att ta mig dit jag var när jag vaknade imorses. 
Jag hatar det här. Att allting kommer när man börjar våga andas ut och känna att "jo nu snart så är det okej". Då. Precis just nu vänder allt på en sekund och allt man har byggt faller samman. Hela världen rasar och jag tappar greppet om allt jag hade hunnit fånga upp, därav mig själv. huvudet känns tomt, men ändå snurrar allting runt. Men som alla andra gånger så får man resa sig upp ifrån marken, sopa av gruset ifrån knäna, plocka upp sina saker och gå vidare. Men det är så jobbigt att ta sig upp. 
 
 

Kärlek på burk

Ja det finn faktisk. Det är kletigt och smakar stjärnor, himmel och regnbågar. 
Det var någon som undrade vilket jordnötssmör jag äter och hur jag kan äta det för det är ju onyttigt och har massa socker i sig. Men nej, inte detta. 99.3% jordnötter och 0.7% havssalt. Perfekt! Ni hittar det i vanliga matbutiker. Jag har köpt mitt på Ica och hos mig står det vid nutella, marmelad, sylt osv! You are you

Glöm aldrig av att ni är bra som ni är. Att ni är tillräckligt och gör tillräckligt. Jämför er inte med andra utan utgå alltid ifrån era egna kunskaper och värderingar. Vi är alla människor och likadana i kött och blod, men det är det som är däremellan som gör sig till just dig. Ändra dig inte för någon annan, kan de inte acceptera dig som du är, sök dig till andra människor. 
 
Du skapar ditt egna liv och inte någon annan. Är det något du inte gillar, ändra det. Se till att gör din dag till den bästa utav det som du har. Det kanske inte bli den bästa dagen i ditt liv, mne du kan kanske lägga den i kategorin bättre?
Varför vara morgondepp när du kan vara morgonpepp?
 

Q//A- träing & kost

Lite frågor som har trillat in på senaste tiden som är värda ett bra svar. So here we go! Har ni någon mer fråga så är det bara att fråga så svara jag!
 
Q:Hej! Har läst din blogg ett tag nu, och blir otroligt peppad av den, fortsätt så! 
En fråga, jag har problem med mina knän och kan därför inte jogga/powerwalka för att öva upp konditionen, vad tycker du då är bäst att göra istället; crosstrainer, cykling eller något annat? 
A: Först, tack så himla mycket!! Knäproblem är något jag har själv och har därför ganska lätt att svara på frågan. Allt som inte gör ont är bra och det är väldigt individuellt vad som gör ont och inte beroende på vilket typ ska skada det är. Men löpning är inte onda knäns bästavän som du skrev. Crosstrainer är något som funkar bra för mig för det blir som ett löpsteg men iutan hård belastning. Cykling är också väldigt bra för knäna eftesom det blir helt utan belastning. Beroende på vad du har för knäproblem så kan även hopprep fungera. Du borde även träna upp dina benmuskler om du har knäproblem för att muskler kommer att hjälpa knäna väldigt mycket! Kram
 
Q: Vad är tabata intervaller?
A: Dödens död! Intervaller (no shit) som går ut på att man jobbar i 20 sek och vilar i 10 sek och repererar det i 8 omgångar = 4 min. Man kan köra längre om mna vill men "orginal öveningen" är 8 intervaller. Arbetet man gör i 20 sek ska vara på max och vilan ska vara så stilla som möjligt för att få ut max på det. Jag springer tabata på rullbandet (med lutning för att slippa benhinneinflammation) och på 15/16 km/h under arbetet och på vilar så sätter jag händerna på handtagen och hoppar av bandet och sätter fötterna på varsin sida av bandet och låter det fortsätta rulla och när 10 sek har gått så hoppar jag på bandet igen (OBS! Håll i er med händerna på handtagen när ni hoppar på bandet igen och ha vikten på armarna och låt benen komma igång i löpningen så ni har kontroll före ni släpper för anars komer ni trilla och flyga av bandet!!)
 

Q: Vad äter du till frukost nu när du inte kan äta typ gluten och sånt?
A: Havregrynsgröt (med massa gott i och på) i mängder! Varierar det även med ägg, glutenfria knäckebröd och laktosfri yoghurt och egenblandad müsli på havregryn och frön. Så frukosten är det lättasteatt behålla de gamla "vanorna" på, lunch och middagen skapar mer problem. 
 
Q: Hur klarar du att inte äta socker och kakor och sånt? Jag skulle typ.. dö haha
A: Ja du är inte ensam med att reagera så. Nästan alla som vet om min kost nu har sagt samma sak. Och ja, det är väl lite jobbigt nu i början när någon ställer en godispåse framför näsan på en, men eftersom jag klarade mig gaska bra utan allt sånt före jag inte fick äta det längre utan gjorde det till ett eget val så klarar jag mig bra nu med, Men alla kakor och godis osv ser godare ut nu bara för att jag inte får äta det. Men jag saknar keso, avokado, cashewnötter och mango mer än godis och kakor. Och jag har inte så mycket till val än att inte äta det.
 

När man mår som bäst

Utslagen i soffan med datorn i knäet, raggsockar på fötterna och lugna spellistan spelas. Middagen är i magen och benen är en aning möra efter någon svettig timma på gymmet. Det är "prova på vecka" (= gratis på gymmet denna veckan och holymoly vad folk det var där emot slutet! Helt sjukt trångt och jobbigt och något jag inte alls gillar. Anledning till att längta till juli/augusti/september för då är det enligt mig lagom mycket folk.

Hur som, skönt att kunna andas ut efter gårdagens panikplugg på kvällen och att jag försov mig i morses. Så typiskt mig att planera morgonen i detalj kvällen innan och sen försova mig. Blir nog sittandes här i soffan ett tag till scrollades på tumblr och weheartit. Det är då man mår som bäst!
 

Tränings tips från #renvilja

Hittade detta inlägget igår och vill dela med mig delar av det. Ni kan läsa hela inlägget HÄR #renvilja

Stå på dig -  Det kommer alltid finnas folk som inte förstår varför man lägger ner så mycket tid på sin träning och varför man väljer att ge upp vissa saker som alkohol, godis, skräpmat osv. Lyssna inte på de negativa sakerna de säger ang just dessa punkter. De är inga kompisar om de säger att du är tråkig för att du inte hänger med och super.
Man ska få göra precis som man vill och om man väljer att plocka bort alkohol, godis och skräpmat för sin träning så ska man få göra det. PUNKT.
Kör ditt race, sätt dina mål och kör så hårt du kan. Det är ingen annan än Du som bestämmer över dig själv och dina intressen. Stå på dig!
 
Ge aldrig upp - Även om det känns tungt och segt i träningen, vardagen känns dyster och grå så måste man lära sig se det från den ljusa sidan.  Att göra sitt bästa tycker jag hör till och därför bör du göra dig själv tjänsten att köra helhjärtat och verkligen ta dig tid att lägga upp din träning/kost. Du kommer inte ångra dig.
 
~weheartit~

Välj dina förebilder med varsamhet -  Du bör följa och försöka göra likadant som den förebild Du ser upp till och som besitter den sorts fysik som Du själv strävar efter. Lyssna på en person vars träning eller fysik inte tilltalar dig alls, tvärtom – Lyssna på de personer som faktiskt har den fysik du anser är snygg och därmed själv kämpar för. Det finns ju ingen idé att träna på ett visst sätt om du ändå inte vill se ut som personen i fråga gör.

Lita på spegelbilden, inte vågen - Ett återkommande tråkigt problem som ofta sätter käppar i hjulen på allt för många. Folk kollar sig i spegeln och ser ingen skillnad och ställer sig därför på vågen och blir ledsna för att de gått upp 1kg på 2 dagar. Tro mig, det ÄR inte fett som du antagligen tror att det är.
Muskler väger mer än fett. Jag kan inte säga detta nog många gånger.
Vågen lurar tyvärr på tok för många där ute och jag tycker att det är ledsamt att se så många ledsna ansikten på grund av en felaktig bedömning av den där lilla badrumsaccessoaren.


Sunday

Halvt uppgiven så läser jag igenom alla hundra sidor igen och igen inför morgondagens prov. En kurs vi har läst i en termin nu och ingen i klassen fattar vad den innebär och vi har prov på allt imorgon. Mina förhoppningar på ett högt betyg i denna kursen är bortblåsta. Jag gör mitt bästa har jag gjort det jag kan.
Denna dagen blir inte mer spännande än såhär. Ska bocka av ett löppass med intervaller, planera veckan och städa hos min mormor. Hoppas att ni får en trevlig söndag!
 

Lätt som en plätt

Hemma efter ett förmiddags pass på gymmet som innehöll biceps, triceps, axlar och 3 set tabata intervaller + 7 km promenad hem. Var hungrig som en varg (säger man så?) så fixade plättar till lunch. Glutenfritt, laktosfritt och sockerfritt såklart så magen blir glad! 
Toppade dem med mer kanel, kokosflingor, hallon och jordnötssmör. Kan lova att det var lika gott som det ser ut! 

Kallt

Idag har jag skrivit matteprovet som inte gick så bra och efter det så bockade jag av ett magpass på le gym med syster. Utöver det har jag inte gjort mycket idag. Legat i sängen under täcke och filtar för det har varit så himla kallt hemma. Nackdel med gamla hus om man säger så ;) Imorses när jag vaknade var det 17 grader i huset för det blåste hela natten och pappa hade inte eldat. Nej det var inte skönt att gå ur sängen och sätta fötterna på ett kallt golv!! Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen och lovar på bättre uppdatering imorgon!! 
Let's go

Ägnat min fömiddag åt en lång grötfrukost och matteplugg. Känns skönt att ha matten gjord och att kunna allt till provet som är på fredag. Förstår itneriktigt vad vi gör ma kan räkna ut det vilket känns bra, haha.
Nu ska jag och mina stolpar till ben idag ut och springa några kilometer. Lite magövningar på det och dagens pass är klart! 1, 2, 3, lets go!
 
 

Middag

Supersen bloggning idag men med en vardag so rullar i ett är det svårt att hitta luckor.
Gick innan ifrån att ha dagen-innan-prov ångest till att ha en liten mysig filmkväll då vår lektion imorgon är inställd för vår lärare är sjuk så är ledig imorgon. Vilket bertyder mer tid till att plugga matte och jag kan vara på gymmet när inte halva stan är där. Äntligen!
Lagade middag med systarna när jag ko hem ifrån träningen vilket resulterade till pasta glutenfri för min del som faktist smakade gott), kycklig, champinjoner, tomatsås och sallad. Smaskigt var det, speciellt efter ett tungt biceps och tricepspass med ökade vikter i varje övning.
 
 

Legday

Tjenare! Hurtbullen (min syster kallade mig den innan idag) är här igen. Efter en sviiiiinkall skoldag med två ganska meningslösa lektioner där det inte blev mycket gjort sprang jag sedan till bussen och idioten till busschufför körde ifrån mig (det såg ut precis som i en film) Jag hann fram precis tills han stängde dörrarna och han kollade på mig och stod still med bussen och jag väntade på att han skulle öppna, men nej, han hade andra planer och körde istället.
Tillslut hamnade jag på gymmet ändå med Lisa som gymdejt på en gym som var så fullt den någonsin kan bli. Alla crosstraines, rullband, roddmaskiner och cykeln var upptagna + i princip alla maskiner. Men fick ändå till ett hyffsat benpass (monday means legday) men sprang 5km när jag kom hem för jag var sur över att jag inte hade kunnat köra 110% på gymmet. Jag hatar sådana pass när man inte får något gjort och det man gör känns meningslöst. Det ska kännas, göra ont och mjölksyran ska pressas upp och ner i halsen några gånger. Då är det ett bra pass!

Sängen, sömnen och drömmarna kallar, ska bra slänga i alla kläder som är i mitt rum i garderoben först och packa väskan till imorn och inte glömma hörlurarna!
 
 

pluggeliplugg

Vaknade upp imorse till ett lite vitade landskap vilket gjorde mig glad. Antingen snö eller vår säger jag och äntligen blev de de ena istället för ösregn! 
Har haft vilodag ifrån all träning idag. Veckans drygaste dag för ma få en känsla av att man inte vet vad man ska göra med sitt liv och är allmänt rastlös men har sysselsatt mig med läxor och inlämningar och har fått in 2/2 uppgifter och har nu 2 prov kvar att plugga till. Matten känner jag mig hyfsat säker på efter lektionen i fredags men har ca 50 sidor pdf att sammanfatta till fotoprovet på onsdag. Sa någon söndagsångest? Det är faktiskt något som jag gör allt jag kan och jobbar mot att inte ge mig själv men inför denna veckan känner jag hur den just nu är över mig. Men det botar vi med att äta något gott till kvällsmat och planera veckans träning som belöning när jag är klar med pluggandet!
Bilder ifrån januari 2013
 

By my self

Något jag har gjort mycket det senaste ät att fota självporträtt. Det blev så mycekt lättare att göra det med den nya kameran som har vinkelbar skärm och möjlighet att använda en fjärrutlösare. Och så fick jag också en reflexskärm av bästa Ebba i julklapp vilket gör bilderna ännu bättre!
Det är roligare när man själv får "styra" allt och bestämma hur allt ska vara.

Redigerade dessa bilder helt tvärtemot vad jag brukar göra. Mörka svartvita bilder är inget jag brukar göra, men tyckte att det passade bättre till bilderna
 

En i mängden

En skärdumpning av det senaste på min tumblr. Ett ställe som jag spenderar tid på när idéerna i huvudet tar slut och det är dags att fylla på. Klicka på bilden för att komma till min idévärld.
 

Nytt projekt, dag 1

Idag började jag mitt liv som gluten-, laktos- och sockerfri. Var och handlade med mammi på förmiddagen och tittade på allt godis, glass och annat gott som jag inte får äta och sköt mig själv inombords. Fick också reda på att det kan ta mellan 6- 24 månader för tarmen att läka till ett normalt läge och antagligen ganska lång tid för mig eftersom jag har haft detta så länge utan att veta vad det är *dör lite till*. Så nu börjar projekt "laga mat & baka saker som jag kan äta" vilket kommer resultera en massa expriment i köket vilket jag älskar. Finns inget roligare än att hitta på egna recept eller ta andras och gör om till sina egna, även om det ibland slutar med att men har smet i hela ugnen.. Nog pratat om mat för nu ska jag titta på Channing tatum och drömma mig bort till hans famn!
 

IBS

Sitter i min säng och helt gråter när jag läser igenom listan på all mat som jag inte får äta. Jag menar, ingen mer: keso, avokado, knäckebröd med philadephia och salami, ljuschoklad, cashewnötter, glass, vattenmelon, laktos, gluten, socker, mm, mm ,mm. Jag menar tänk er ett liv utan kladdkaka eller typ Ben & Jerry's?!???!
Förstår inte hur jag sak överleva detta, men måste för min mage mår absolut inte bra av det. Jag har med 99% säkerhet något som kallas för IBS (irritable bowel syndrome) vilket betyder på ett ungefär "irriterat tarmsystem" och är anledningen till att jag har gått runt med en mage liknande en ballong i sidsådär ganska många år och trott att det har varit så jag såg ut. Men tack och lov inte! Så nu är det bara att göra det bästa av situationen och hitta andra lösningar och mat att äta. Det enda jag kan säga är thank god för att jag får äta havregrynsgröt (i mindre mängder..) med jordnötssmör, hallon och kvarg!! det livar ju upp en lite i alla fall!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

älskade frulle

Fick fråga om vad man ska äta till frukost för att orka en hel dag i skolan. Så tänkte svara på den frågan nu.
Om ni alla tänker själva nu innan jag skriver svaret. Om ni skulle äta något för att eran hjärna skulle vara i full funktion och ni skulle orka en lång dag i skolan och försöka hålla er energi hög och blodsockret jämnt, skulle ni då välja 1 glas obo'y + 1 vit macka med marmelad + en skål med jordgubbsyoghurt och frostisflingor och chrunchy. Eller skulle ni välja en skål natruell yoghurt, hallon, havregryn och linfrön+ en grov macka med keso, skinka och gurka + en kopp med te. vad hade du valt? Helt ärligt?
Svårare än så är det inte. Tänk efter en gång före om det ni stoppa i munnen kommer att ge er något och fylla en funktion eller om det kommer ge er en sockerkick som varar tills du kliver in genom dörren i skolan. 
 
Lite tips för att göra hälsosammare val på morgonen:
1. Ät frukost! (!!!!!) Vet inte hur många gånger jag har skrivit det men det är så himla viktigt. Din kropp är i fastande läge och allt den vill ha är energi, så ge den det!! Du kommer klara av skolan/ jobbet/ träning med en riktigt frukost i magen
2. Se till att alltid ha ingridienser till det du ska äta på morgonen hemma.
3. Planera vad du ska äta till frukost kvällen före genom att ta upp bär ifrån frysen, kanske fixa mackorna kvällen innan, mixa en smootie och ställ i kylen.
4. Var kreativ, en ostmacka ser inte så rolig ut, men lägg på en skiva gurka och tomat så blir det lite färggladare och du får i dig massor av vitaminer och annat nyttigt
5. Undvik socker. Det kommer att rubba hela blodsokret och ditt humör för hela dagen om du startar dagen med en sockerbomb.
 
 

Golden Zebra

Älskar att gå förbi affärer nu och se att de smått har börjat med vårklärder och att allt är ljusare. Man blir glad i hela kroppen av att bara se alla pastellefärger på kläderna. Sen att det snöade hela bussresan hem ifrån skolan idag, det är en annan femma. 

3 bilder ifrån gårdagen. 
Jeansen och linnet är ifrån Lager157, tröjan ifrån GinaTricot och halsbandet är köpt på H&M
 

Är du beredd att ta risken?

Något jag ser varje gång jag sätter mina fötter på gymmet är alla dessa burkar och shaker med kosttillskott. Finns nu i alla färger och former och smaker. "Något för alla" liksom, men finns det n å g o n som verkligen vet vad de egentligen innehåller? Hur vet man att det som står i innehållsförteckningen stämmer? Efter tester så visas det att många innehåller saker som inte står med på den listan, vissa saker som klassas som doping och en hel hög med annan ren skit. Det är vad nästan alla stoppar i kroppen, dagligen. Jag har själv blivit rådgiven av ett antal personer att dricka proteinshaker efter min träning "för att jag tränar så pass mycket". Ingen mer än min mamma har sagt "se då till att du äter mer under dagen och efteråt". Ingen. 

Det enda jag har hört om är alla dessa Whey, Whey Isolate, Kreatin, Aminosyror, PreeWorkouts och gud vet vad allt heter. Och ja, jag har gått på det. Jag har trott tills för ett tag sen att det är detta som krävs för att man ska kunna bygga upp en vältränad kropp och få muskler. Visst har jag egentligen vetat att man kan äta mat också, men att dricka allt det där känns mer som det ultimata. 

Tills jag själv testade att istället äta mer mat vilket resulterade till att jag orkade mer på träningen och ser en skillnar på min kropp med att jag har fått mer och större muskler och med mer mat i kroppen hade mer energi och var på bättre humör. Helt utan en enda skopa proteinpulver. 

När elitidrotts personer, som Lisa Nordén som tävlar i triathlon (vilket är en väldigt extrem sport!)som har träningen som sitt jobb och det är vad hon gör på dagarna säger att det inte behövs utan det som krävs är riktig matr. Och sen kommer en person som är på gymmet och går på bandet i 15 min och sen gör bicepscurls med 8 kg, 10x3 sedan går och dricker protein "för att h*n har tränat och "måste" få i sig lite extra tillskott" och innan passet klunkade i sig en Celcius, som innehåller mer taurin än en RedBull.
Förstår ni då vart jag vill komma? Alla dessa tilskott kan även ge hjärtinfarkt, leverskador och njurskador. För myckt protein skadar njurarna tillslut och om alla fortsätter såhär kommer halva Sverige behöva nya njurar när de är 50/60, om de ens lever då. 
 
Jag säger nej till kosttillskott och ja till ren mat, punkt.
 
 

pain means you're alive

Med en kropp som är helt orörlig pga av träningsvärk ifrån helvetet så försöker jag göra en mentalt förberedelse för attbörja skolan imorgon. Bara 4,5 vecka kvar till sportlov så det ska nog funka bra.

Var på gymmet igår för första gången sen jag var sjuk och körde ett djävulskt benpass. Eller, med lättare vikter än jag brukar men det kändes som det efter ca 2 veckors. Så formen och min gångstil idag ska inte inte kommentera, mamma sa att jag går som att jag har kissat ner mig vilket kanske förklarar det mesta. Och imorgon blir det armarnas tur att smaka på smärta efter dagens biceps, triceps och axelpass. det m¨göra ont i kroppen men guuu' vad skänt det är at var igång igen! Och att jag de två senaste dagarna har varit iprincip själv på gymmet (vid halv 9 på morgonen) har ju inte gjort de sämre. Var där precis före rushen då alla pensionärer kommer dit haha ;)
 
 

Veckans Utmaning #2

Då var denna veckans utmaning över som har varit att göra plankan i 1 min varje dag. Så nu är det dags för den nya utmaningen! Något som jag sjäv inte kommer ha svårt för eftersom jag inte gör det i vanliga fall, men vet att många gör det varje dag! 
Så ingen läsk på 7 dagar, nej inte light heller för den innehåller mer gifter för kropen med alla kemikalier. 
Om det är svårt, tänk på på hur lite 7 dagar är i jämförelse med ditt liv, då är 7 dagar inte alls lång tid!
 

klippt

Fick idag nog på mina slitna toppar så tog bokstavligen saken i egna händer och klippte någon centimeter. Så nu är jag ägare till ett flygit och ostyrligt hår, något jag inte gillar. Något jag ännu mer ogillar är att gå till frisören, anledningen till att jag de två senaste åren har klippt mig själv hehe. 
 

Pain

Hade tänk att käka en go-middag idag men eftersom jag precis har haft en förkylning så svullar mitt tandkött som gör att tänderna pressas utåt och tandställningen pressar tänderna inåt vilket inte är så vidare bekvämt. Det gör ont som fan måste jag erkänna. Så istället blir det lättuggat/ flytande mat till middag. Kanske ska äta upp päronpurén som är kvar sen min syster var här med sina barn? Hahahaha, usch och fy!! Jag gör nog en fortsättning på min yogurt/ smootie-diet som jag går på när jag har spänt tandställningen, bara att svälja rakt ner ;)
 
 
 

Be An Icon

Åkte iväg med mamma till Gällstad en snabbis idag. Skulle egentligen inte ha något, mer än en ny jacka om jag skulle hitta någon. Vilket jag inte gjorde, men istället blev det ett par svarta jeans och en tröja. Jenasen är såå himla sköna. Tänk er typ dr denim fast lite tjockare men fortfarande stretchiga. Och priset? 150kronor. Hur bra? Perfekt! Och tröjan var mest ett impulsköp men skapade ett väldigt vill-ha begär så den fick följa med hem den med.
 

the monster is here

Vaknade som ett förkylningsmonster så har hela morgonen drucking mänder med ingefärste. Mina ögon är svullna och rinner konstant. Jag snörvlar som en galning och jag nyser stup i kvarten. Någon som vill umgås med mig? Nehe.. okej.. Te'et som jag har druckit är något av det vidrigaste jag vet men man blir friskare av det så det är bara att ta någon sked honung (som jag fick ont i magen av) och hålla för näsan och dricka. Hoppas på att vakna lite friskare imorgon!
 
Nu ska jag fortsätta jobba med att redigera bilder åt ett företag!
 
 

New year- new me

Gillar inte den meningen egentligen men efter 30 min i bastun och peeling av hela kroppen och tillslut smörjt in mig med min godluktande VS bodylotionen så känner jag mig som en ny människa. Det behövdes efter igår. Vaknade vid 3 idag och ögonen gick igen vid 05.35 igår efter en lugn kväll full av massa roligheter och spontanitet. Och nyårskyssen? Den gav jag till min bästavän Lisa och slängde därefter väg ett meddelande till en person och tänkte att man bara lever en gång. Hoppas i nuläget att den inte ser mig som samma stora idiot som jag gör! Men jag ångrar det inte. Har lovat mig själv att ta vara på livet och ta chanser och risker. Men måste vara ung och dum för att kunna bli gammal och vis.
Nu vänder jag på kudden för att ta igen några timmars sömn, godnatt.RSS 2.0