Lycka på ett papper

Lyckan på detta pappret går inte att beskriva med ord. Det går inte att förstå vad pappret innebör att jag ska göra. Vad jag ska få se. Men jäklar vad lycklig jag kommer att vara den 13 juni!


Har fått flera kommentarer om jag ska på konserten och varför jag inte har skrivit om den eller om jag ska ha biljetter, men jag ville hålla det lite hemligt innan allt var bestämt och helt 100 klart att allt skulle funka.
Men vi köade i 25 timmar ute för dessa biljetter. Jag satt där emellan 8.00-15.30 och kom sen tillbaka vid 21 och satt där hela natten till 9.00 då biljetterna släpptes igår. (Jag åkte hem på eftermiddagen och hade kalas hemma för mig och min syster) Jag hann under den tiden som jag köade komma med på Borås twitter, instagram och Facebook med den fulaste bilden någonsinn och vi hamnade även i tidningen som kom dit en kvart innan biljettsläppet. Hon har nog aldrig pratat med några mer nervösa tjejer!! Hon tog kort när vi stog i kassan och skakade och efteråt när vi stog utanför och grät.. Aja, man får bjuda lite på sig ;)

Jag var hemma vid 10 igår och sov i 9 timmar innan jag blev väckt av pappa. Åt lite mat och kollade på tv och sov sen yttligare 9 timmar. Lite trött efter att ha sovit max 1 timma under natten på liggunderlag och massa filtar, pratat och träffat massa nyktra och onyktra folk (haha), Tzatziki's dubbelgångare, lite toabesök på donken och massa sång. 
 

Gosegrisen



Att komma hem när man är trött, hungrig och grinig och ser denna lilla hårbollen ligga i ens säng gör en på så himla mycket bättre humör!. Lägga sig brdvid med huvudet på honom och höra hur han spinner och andas tugnt gör så att man själv somnar på någon minut. Bäsa medicinen emot dåligt humör!
 

Birthday dinner

Har haft en jättebra födelsedag idag. Precis ätiti tacomiddag med delar av familjen som just nu står i köket och förbereder något som jag tror ska bli en tårta, men jag vet inte. Jag har inte fått se den än.
Lugn dag i skola och gick och köpte en stor godispåse som jag har äit av. Fick ont i magen och mådde illa efter ett tag, men det får det vara värt, haha. Kommer må likadant efter tårtan, men man fyller ju bara år en gång om året, right?
Vad jag har fått i present får ni se när jag har hunnit fota det, men det var riktigt skönt att komma hem till ett nystädat rum. Tack Maria!!♥
 

Birthday girl

Godmorgooooooon!! Idag är det min 17 födelsedag. Vaknade och kände hur jag har blivit ett år äldre, eller?! Knappast! Känner mig fortfarande som typ 15.
Nu; skola = 3 timmar historia, lunch, sklfoto (!!) och sen idrott! Är hemma vid 6 ikväll och då blir det tacos för hela slanten. Ska även gå och köpa mig en fet godipåse efter skolan och äta. Får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar (har ätit ca 100g sen i maj..) Ha en grym dag!! :)
 
 

Before I die, check!

Idag lever jag mi sista dag som sextonåring. Oj, vad poetiskt det lät. Vi alla har ju saker som man vill ha hunnit med innan man dör och 4 av de sakerna som jag redan har gjort är:
 
Grekland semester i 3 veckor med Ebba
 
Åka till London
 
Se One Direction x2
 
Och Justin (5 månader + 1 dag sen)

Det är svårt att lära sig saker man inte kan

 
Sitter med matteboken uppe och försöker lära mig något om "räta linjens ekvation" och har insett att jag känner mig rätt körd för jag förstår ingenting. Hade en mycket kortare skoldag idag än vad vi egentligen skulle ha haft, men det tackar man inte nej till. Vi tittade på bilder och gick igenom RAW formatet på kameran så nu ska jag börja fota och använda det istället. Ska plugga lite till nu och sen ta en paus och och ut och gå eller springa. Låter min träningvärk avgöra vilket det blir!
 

Dagens

Precis klar med dagens träningspass som bestod av 5km löpning och sen massa magövningar. Löprundan gick förvånansvärt bra med tanke på min brutala träningsvärk i benen och rumpan. Kom knappast ner för trapporna till matsalen i skolan idag haha. Aja jag har skaffat mig det själv ;)
Ska nu duscha, äta och sen städa hela övervåningen eftersom jag lovade mamma det i helgen. Sen ska jag titta på veckans avsnitt av det amerikanska Biggest Loser. Det har redan visats i USA och jag vet vem som vinner, men tycker att det är inspirerande och lärorikt att se på och jag älskar Jillian Michales. Ha en trevlig tisdagskväll! 



A birthday messages

Ska nu fälla ihop datorn och gå och sova. Måste börja gå och lägga mig i tid för att sluta stessa så mycket hel tiden. Men innen det så vill jag skicka en fin grattis hälsning till min fin syster Linea (eftersom att jag vet att du läser detta) som fyller år idag. Grattis till dig, du är bäst! :* 

Åkte hem ifrån skolan efter första lektionen idag för jag skulle på besök hos tandläkaren och tandspecialisten som sa att jag ä n t l i g e n ska få tandställning! Efter mycket tjat de senaste åren om mitt överbett så ska jag äntligen få något gjort åt denna saken. Jag slipper rälsen och ska få en löstagbar som man har i gommen. En likadan som jag hade när jag var lite (tror dock att jag hoppar över att ha en svart med en dödskalle i som skulle vara en smilie-gubbe, men de gjorde fel) Så ska tillbaka dit om ca en månad och göra en avjutning och se får jag den någon gång i november skulle jag tro. 
 

Life is short, run fast

Var ute på första löprundan i dag på tre veckor. Konditionen var lite sämre än sist men klarade ändå 6km på 33 min så det är helt okej. Kände mig bara trött i lungorna och inte i kroppen förän på slutet så kroppen är på g tillbaka!.
Så skönt att komma tillbaka nu och börja träna och springa för att kunna nå mitt mål i december. Luften ute är så klar och man slipper svettas så fort man klivet utanför dörren som man gör under sommaren vilket jag uppskattar! Körde på med massa benövningar efteråt och just nu känner jag att jag är glad om jag kan ta mig ur sängen imorgon. Benen viker sig när jag står upp och böjer på dem så jag och trappan är inte bästa vänner för tillfället. 
Nu ska jag fixa klart lite engelska uppgifter tills imorgon.
 

Sunday is not a funday

Var på kalas innan idag, men glömde kameran hemma. Så himla typiskt mig.. Hur som, så åt vi tårta, pratade, lekte och hade det trevligt som man har på barnkalas. Blev taggad på min egna födelsedag (4 dagar kvar!!) och jag hade en plan på att gå och köpa en Ben & Jerry glass för att jag fyller år, men eftersom min mage mår som det gör just nu efter lite tårta så överväger jag att hoppa över det. Den reagerade väldigt mycket på att få i sig socker och massa snabba kolisar (vilket jag misstänkte redan före) och just nu har jag lust att lägga mig på golvet och gråta för att jag har ont i magen, men måste skriva klart en inlämning. På tal om det så måste jag verkligen städa mitt rum. Hej på dig med söndags ångesten!
Hoppas att ni har haft en bra helg, så kör vi måndag imorgon. Den kan ju faktist bli bra!!
 

21 days challenge

Idag är det den 22 september vilket betyder att jag har klarat min 21 days challenge med att inte äta socker! 
Trodde verkligen att det skulle vara väldigt mycket svårare än vad det faktsikt var. Eller ja, vissa dagar var värre än andra, men i det stora hela. Kanske för att jag bara har ätit godis 1 gång sen i slutet på maj och försökt (men misslyckats ganska mycket haha) med att dra ner på sötsaker sedan dess också. Just nu känner jag att jag inte har ett sug efter kakor, glass, godis osv för att jag har vänjt mig vid att inte äta det vilket var meningen med denna 21 days challenge. Kan verklogenh "tipsa" om att testa och verkligen försöka var utan i 3 veckor om man tycker att det är svårt att hålla sig utan socker. Själv tyckte jag att det kändes som att jag började skapa som ett beroende av socker så det var därför jag gjorde detta. Man kan ju göra med bara chips, godis, läsk om man vill.
Men idag ska jag bryta det ändå för ska åka på kalas för min systerson snart så då blir det tårta!
 
Var bara tvungen att ta med denna bilden nu haha, ifrån mitt kalas förra året!
 
 

Fruits

Var som sagt hos Lisa igår och hade det mysigt. Vi gick till Ica och köpte mat och åt sen fruktfat till efterätt. Åh det var såå gott! Mango, melon, äpple, banan och cashewnötter. Varför finns det ens godis när man kan leva på detta?
Detta inlägget skulle publiceras igår
 

En favorit

Älskar att fota motljus. Bilderna får ett sånt fin ljus i sig och allt ser så fint ut. Helt klart ett av mina favorit motiv! 

 

10 Top Photography Composition Rules

Det var "temat" på vår förra fotoläxa. Vi skulle då fota helt alla 10 olika kompositionerna som "finns" som regler. Jag tog dock bara 9.
Här är alla bilderna och det står ovanför vilken "regel" den är till. Om ni vill ha en lite bättre beskrivning på vad detta är så kolla HÄR
 
Balans (mellan föremålen)

Beskärning

Djup

Exprimentering (jag tog en freelensing bild)

Inramning


Linjer
 
Rule of thirds (tre regeln)

Symetri

Landskap



You're still the one

Äntligen fredag, eller  vad säger ni? Lika härligt varje gång när läraren säger att lektionen är slut och man vet att man har helg. Skrattade mig igenom dagens tre timmars mattelektion med Hanna. Vi räknade alla tal vi skulle göra men förstod inte ett dugg av vad vi gjorde. Funktioner, koordinater och sånt där är inte min starkaste sida om jag ska var ärlig!
Ska snart packa ihop min väska och ta moppen till Lisa och umgås med henne ikväll. Trevligt värre om jag får säga vad jag tycker! Ska fixa lite inlägg til er för att det har varit så tomt här den senaste tiden, ber om ursäkt för det!
 

Start again

Slutade skolan precis och har ätit lunch. Det var någon konstig kycklinggryta med typ mosad kyckling i? Haha..
Har bestämt att jag nu är så frisk så jag kan börja träna på rikgt hemma igen efter 2 veckors vila. Det kryper nästan i hela kroppen för att jag har suttit still så mycket så det ska bli riktigt härligt att komma igång igen! Blir ändå ett ganska lugnt pass så en powerwalk + ben blir toppen. Kommer nog att få en lagom skön träningsvärk efter det i alla fall, men vad gör det när det är fredag imorgon?  
 

Blöt

Hemma ifrån en promenad i ösregnet med grannens hund och är helt dyngsur. Det regnade inte när jag gick hemifrån så tog ingen regnjacka. Ska packa min väska till imorgon nu och sen åka och sova hos min syster. Mysigt! 
Vi var ute och fotade hela fotolektionen idag vilket var s v i n k a l l t men jag överlevde. Gick sen till stan och handlade presenter till min syster :)
Ha en bra kväll, kram!
 
 

Just stop for a minute and smile

Idag har jag inte alls mått bra. Frusit hela dagen och allt har bara varit allmänt jobbigt. Känns inte bra att då ta fram datorn och skriva att allt visst är bra, livet rullar på och man är glad. Jag är en person som nästan aldrig visar utåt hur jag egentligen mår utan döljer saker väldigt lätt bakom ett skratt eller leende och svara "im fine". Något jag ska försöka ändra på hos mig själv.
Har hunnit med en promenad med grannens hund, tittat på Idol och skickat in bilder till fotoläxan (som är jättefula för att han skulle ha de i svartvitt. Motljus i svartvit...nej..) sen jag kom hem ifrån skolan. Ska sova nu så att denna dagen tar slut nu så hoppas jag på en bättre dag imorgon!
 

One of us

Hej alla glada!
Jag avled inte av plugg i söndags, jag var bara för trött för att orka öppna datorn igår när jag kom hem ifrån skolan. Jag somnade nästan på våran sista lektion så att.. ja. Det är inte för att jag sover för lite på natten utan mitt blodtryck är lågt. Känns däremot ganska pinsamt om någon lärare skulle märka det hehe.
Var ute och gick lite igår kväll och gick förbi stallet och fick då reda på att den ena katten i stallet, Åke hade hittats död. Usch. inte alls kul! Min lilla Åke-bebis. Kommer bli tomt utan honom :(
 
 

Use your voice

Sitter i min säng under en filt och mina fingrar fryser snart till is. Jag har (enligt läkaren i fredags) både låg puls och lågt blodtryck vilket är anledningen till att jag fryser nästan hela tiden något som jag aldrig brukar göra. Är alltid den som klagar på att det är varmt och svettas när resten tycker att det är kallt. Sitter med lite skolarbeten som måste göras hur tråkigt det än är, men bättre att göra det nu än att stressa med det ikväll eller imorgon. Ska även gå med mamma och rösta i kyrkovalet senare. Inte för att jag är insatt eller kan något om det, men för att motverka att Sverigedemokraterna tar över makten i kyrkan. Alla som är över 16 får rösta och då tänkte jag att eftersom jag får göra det så kan jag lika gärna göra det, och det ger ju lite vuxenpoäng höhö. Vi hörs när jag är klar med skolarbetet. 
 

NTC

Den bästa och en av de mest använda apparna i min telefon är denna. Älskar den grovt mycket även om jag har ett stort hat till den. Makes sense? Ladda ner den och testa själva så märker ni. Det är Nike Training Club's app som är fullproppad med en massa grymma (läs: brutalt och dödande) muslkel- & konditions övningar. Man väljer vilken nivå man vill träna på och sen finns det några olika filmer som är i 30 eller 45 min (inkl stretch) Ett riktigt bra alternativ om man inte har lust att lägga pengar på ett gymkort, men ändå vill ha bra träning eftersom appen är gratis! Till vissa övningar behöver man vikter, men har du inte det hemma kan du använda tex vattenflaskor 1 liter vatten väger 1 kg.
Gratis, alltid tillgänglig, kan utföras hemma, rolig, grym träning Kan det bli bättre? Finns till Android och iPhone
Kunde inte bestämma vilken bild som var bäst så tog båda
 

More

Två till bilder sen jag fota Ebba. Ska nog försöka dra med mig henne ut och ta höstbilder senare när alla löven är sådär orangeröda och solen skiner med ett fint ljus. Mmmhm precis så hösten ska vara. Tillsammans med stickade tröjor, dr martens, liter av te och varm choklad, filtar och filmmys i mänger!

 

Dolphins

Skrev här i torsdags att kameran var ute på egna äventyr med mamma och min ena bror. För att vara helt exakt så var dem i delfinariet på Kolmården. Mamma fick det i julklapp att vara där en dag och hon var jättenöjd med hela dagen. Kan säga att jag var lite lagom avis på henne när hon ringde efteråt och berättade allt som de hade gjort.. Vill ni också åka dit så kolla in sidan HÄR
 

Redigering- hur jag gör

Får ganska ofta frågor om hur och vart jag redigerar mina bilder. Jag använder mig av Photoshop CS6 som jag har fått av skolan till min skoldator, men det finns att ladda ner (dock olagligt) eller att köpa för en ganska otrevlig summa. 
Det jag gör när jag redigerar är att ändra ljuset och färgerna i levels/ nivåer och curves/ kurvor.  Tänkte att jag kunde visa med bilder också så att ni verkligen förstår eller om ni har något annat program så kan ni kanske göra på ett liknande sätt!

Det är såhär som jag redigerar i princinp alla bilder. Grunden och ändrar ljuset och fäger. Lätt att göra och det går fort men blir en stor skillad. Vissa bilder behöver mer ljus än andra men man gör på samma sätt, bara att man "drar" olika mycket. 
*S-kurva menas med att du gör kurvan som ett S. Drar upp där uppe och ner där nere så det blir som ett S*
 
1. Öppnar bilden och går in i Levels. 

2. Drar upp färgerna så att "klaffarna" är där färgen/ljuset (de vita "topparna") i bilden börjar


3. Gå in i curves/ kurvor och gör en S-kurva i RGB lagret


4. Ändra till blå färg (Alt+5, eller tryck där det står "RGB" så kommer det ner en flik) och gör en S kurva

5. Gör en S kurva i det gröna lagret (Alt+4) 

6. Gör en S-kurva i det röda lagret (Alt+3)
 

Jag ville vänta tills du frågade och du frågade tillslut

Hejsan på er! Mår ni bra? Själv kom jag precis hem ifrån vårdcentralen. Var ock kollade upp om min konstanta huvudvärk som jag har harft mer i en vecka nu kunde vara något annat men de hittade inget fel på mig. Antagligen att virus i kroppen och det går inte att göra något åt. Både bra och dåligt för vill verkligen bli av med skiten. Så jäkla trött på det. Ställde in kvällens planer på att gå på bio med två kompisar bara för detta.. Ska pigga upp mig med att gå ut och fota i det fina vädret och sen fixa mig något supergott att äta! Tycker att jag är värd det efter att ha varit i skolan hela veckan fastän jag har varit typ sjuk.
 

12//09//13

En kort skoldag som kändes tre gånger så lång.. Den här huvudvärken och förkylningen tar död på mig och jag vill bara gå och dra täcket över huvudet och vakna när den är över. Hade min första historialektion idag (har varit borta de andra två lektionerna) och det var ganska roligt faktiskt. 
Ska nu byta kläder och gå ut i friska luften. Hade jag inte haft den här förkylningen så hade jag kört att dödar-träningspass, men när man halvt dör av att springa 200 meter till bussen känns inte det som en bra idé! 
Får bli mobilbilder nu för kameran är ute på egna äventyr med mamma och min bror! 
Jeans- Lager157, skjorta- Gina Tricot, jacka- Only, väska- Primark, Converse


words will be just words, till you bring them to life

Var ute och fotade massa nya bilder innan. Mest till skolarbeten men det kommer komma upp här också så ni ska få se. Tycker att vi får bra uppgifter i skolan. Just nu är det mest om manuelltfoto vilket jag tycker är ganska lätt, i alla fall på inställnigarna, fokuset är det bara att öva öva öva på så blir det lika lätt sen med!
Men  uppfiften vi får är ett ord/ tema som vi får tolka hur vi vill. Tillexempel till denna veckan så skulle vi fota djup, symetri, linjer, och inramning. Så ska vi ta en bild med "djup" tex landskapsbild.

Ett tips om ni inte vet vad ni ska fota är att ta fram bok eller ordbok. Bläddra fram till en sida och peka på ett ord, tolka och fota det. Det kan bli vad som helst men "tänk utanför lådan" och kom på något nytt. Ett jättebra sätt att bli mer kreativ på och att fota nya saker och på andra sätt istället för bara blommorna i trädgården!
 

Skallen värker

Lite seg och dålig uppis här de senaste dagarna men åkte hem ifrån skolan igår för jag mådde inte bra. Så jag gick och la mig och sov i tre timmar och kände mig inte bättre när jag vaknade. Så jag gick runt som en vandrande zoombie med huvudvärk hela kvällen och kunde sen inte somna för jag hade sovit fölr mycket på dagen.. Idag mår jag lite bättre och har varit i skolan men den där satans huvudvärken vill inte ge sig. Har testat med allt för att bli av med den och var precis ute på en lång och lung promenad, men skallen värker i alla fall.. Det kanske är en "biverkning" för att jag inte har ätit socker på så länge? Det är ju ett beroende som jag har haft så skulle inte bli förvånad om det är därför, men tänkte absolut inte bryta det nu! 21 dagar utan innan jag får köpa min kamera är dealen och det är därför jag klarar av det!
Ska hoppa in i duschen nu, blog ya laterrrr :)

Cozy-Mornings

Nu har jag gjort det jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har gått och blivit med en Tumblr. Tror att jag nu är medlem på alla sociala medier som man kan vara med i.. Vad har jag gjort med mitt liv?! Det var mest för att jag hade så brutalt tråkigt och tänkte att jag då skulle få något att gör under dagen, men börjar redan ångra mig för att, man blir liksom beroende av det. Jag lägger upp/reblogar typ allt så har inget speciellt tema utan tar allt gillar och slänger in på ett ställe så som, mat, frukostar, träning, kläder, inredning, städer, fina killar. Ah ni fattar!

Min tumblr hittar ni HÄR (eller klicka på bilden) Fråga inte vad jag fick namnet ifrån, hahahaha
 

hemma i soffan

Var hemma ifrån skolan idag också eftersom jag hade feber igår. Har spenderat dagen i soffan med täcket, ännu några koppar te och tittat på tv. Verkligen vilat upp mig för att orka med skolan nu. Är efter i nästan alla ämnen nu så har mycket att ta igen under veckan och helgen. Sånt man får ta när man blir sjuk.. Ska gå ut lite nu och få i mig lite frisk luft. Har inte tränat på 5 dagar och kommer inte ihåg när det senast hände! 
 
Slängde ihop en liten kokos/ äpplekaka (toppad med rivet äpple och keso) innan till mellis tillsammans 2 fröknäcke och med en hallonsmooite. Per-fect!
 

Birthday Wishes

Det börjar att närma sig den tjugosjätte september och då med min födelsedag. Jag räknar ner och längtar efter min födelsedag som en femåring fortfarande men känner att 17 låter väldigt mer vuxen än 16. Men jag är ju 16 år i arton dagar till så jag hinner kanska bli förberedd. Hursomhaver så önskar jag mig detta i födelsedags present.
Vinröda Dr Martens (vintage modell/ tunnare, 8 hål)fjärrutlösare ifrån NetOnNet och ett Gymkort på Nordic Wellness.
 

Applecookies

Blev idag påmind om ett recept på banankakor som jag har gjort tidigare och bestämde mig för att testa en annan variant på dem med äpple i. Åh, de blev så goda och hamnade i magen på nolltid tillsammans med dagens 5 (?, tappat räkningen hehe) kopp med te.
delar med mig av receptet på dem.
4 st.
2/3 Banan
3/4 Äpple
2- 2.5 dl Havregryn
Kanel efter smak
 
Mosa bananen och blanda med havregrynen. Riv äpplet  (jag rev halva på de "stora hålen" och resten på de "små" på rivjärnet) och blanda men banansmeten. Häll i så mycket kanel som du vill ha. Ta lite smet och forma och "rulla" den till en kaka och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Gör likadant med resten av smeten och ställ in plåter i ugnen på 175 grader i ca 15 min. Klart!
 
 

Tell me your secrets and ask me your questions


Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8

Om det finns något som jag älskar att fota så är det porträtt! Så himla synd att jdet inte görs oftare, men har ingen frivillig som kan vara med på alla bilder hela tiden, mer än min katt höhö. 
Men när det väl bli av så blir det himla fint!
På bilderna här ovan ser ni min bästavän Ebba. En väldigt fin tjej som jag tycker om och saknar väldigt mycket♥
 
 

You're The Apple To My Pie

Äpplena på vårt äppleträd har börjat att mogna nu och de är så himla goda! Äter minst ett om dagen hehe. Något som helt klart är det bästa med sensommaren.

Har inte blivit frisk än.. Går runt här hemma som ett vandrande spöke och svettas och fryser på samma gång. Rösten var också borta när jag vaknade så det har inte blivit så många konversationer idag. Vet också om att jag har två skoluppgifter som ska vara inne senast imorgon, men lämnar hellre in dem några dagar försent och att de är välgjorda än att sitta och plåga mig igenom arbeten och det bara blir något ihopslängt och man inte ens vet vad man har gjort.
Ha en bra lördags kväll! xx

Diet Crazy Mums

Låg i soffan innan och bläddrade igenom alla program och kanaler och letade efter något roligat att titta på. Något som brukar var ganska omöjligt när man är sjuk. tillslut hamnade jag framför Kanal 3 och ett program som hette Extrema Mammor. Detta avsnittet handlade om mammor som kontrollerade sina barns vikt, träning och mat. Ena mamma vägde sin dotter 3 gånger per dag och såg ingen ohälsosamt med det. En 6 årig tjej sa "mina ben och mage och tjocka. Jag är överviktigt" Den här tjejen gick på en sockerfri-, lågkolhydrats- och lågfetthaltig-diet tillsammans med sin mamma. Tjejen var åter igen 6 år gammal.
Grejen var egentligen den att det var mammorna som hade problemet kring mat och träning, men lät det gå ut över sina barn. Ena mamma tränade inte utan förlitade sig på sin bantningspiller, men hon hade mage att tvinga sin dotter göra 200 situps och 100 armhävningar varje dag. 

Jag låg i soffan och var så arg och förbannad på mammorna att jag nästan kunde se rök pysa ut igenom öronen på mig. Att man kan med att göra så emot sina barn? Inget av barnen vad överviktig eller på gränsen till det. Det puttade sina barn närmre och närmre det kontrollbehov och ätstörning som de själva har. 
 
Sökte igenom hela google för att hitta ett ställe där man kunde se det men hittade ingen sida (där man inte var tvungen att var medlem på..)
Men här är en liten del utav det.
 

Midnight Memories

Idag har jag legat i soffan och plöjt igenom ett antal Astrid Lindgren filmer. Är man sjuk så är man, right? Huvudet är bättre, men febern vill inte ge sig och öronen gör så ont så jag vill lägga mig under en sten. Men nu är det helg! Ska försöka äta något nu även om jag inte är hungrig och inte har ätit något sen frukost (som bestod av en smootie, ägg och knäckebröd) Mår dåligt av att bara ens tänk på det. Snälla kropp, bli frisk!!

Något riktigt kul som hände idag var att One Direction kom ut med namnet och datumet på deras nya album. Midnight Memories, som albumet kommer att heta kommer ut den 25e november. Om jag längtar? Dummaste frågan jag har fått!

 

Our Moment

Denna fina skapelse hade mamma med sig hem idag. De ringde ifrån butiken igår och sa att leveransen hade kommit, men eftersom jag var och är sjuk kunde jag inte hämta den. Den är såå fin och luktar såå. Även om jag är förkyld eller känner smak av något jag äter så känner jag vad denna luktar! 
Det måste vara något med mig och materiell lycka.
 
 
 
 

Hemsk // Vackert

Bilderna som jag tog till skolarbetet. Jag belv nöjd med bilderna och min lärare gillade dem också. Två flugor i en smäll!
Vi fick i uppgift att fota något hemsk och något vackert. Vi fick tolka det hur vil vill och detta blev mitt resultat. 

HEMSKT
Ensam
 

Död
 
Svält
 
VACKERT
Sommar
 
Djur
 
Syster
 
 

Sick..

Kände redan igår kväll att jag skulle vakna och vara sjuk idag så tryckte i mig alla anti-förkyldnings/ ont i halsen/ vitaminbomber som vi hade hemma. Och inget hjälpte. Mitt huvud sprängs snart och, mitt hals känns som taggtråd och min kroppstemperatur är högre än vad den bör vara. Har drukit 1,5 liter och och gurglat saltvatten, men halsen vill inte ge sig. Hoppas på att vi har yollibox/ sorbé glass hemma. Vill helst inte äta det eftersom jag har min 21 days challange, men det får bli en sista lösning ifall jag går under. Idag hänger jag med sängen hela dagen. 
Hoppas att ni mår en aning bätre än mig! :)
 

Yesterday

 
Jeans - H&M // Tröja - Kapp Ahl

Multitasking

Tittar på tv, redigerar bilder, gör läxor och äter samtidigt. Tur att man är tjej så att man klarar av det ;). Ska skicka in en foto uppgift nu. Visar bilderna när min lärare har sett dem och sagt vad han tycker om dem. Hoppas på det bästa!! Idag har varit en lugn och skön skoldag. Lagom mycket att göra men ändå inte seg. Imorgon är det media/ foto hela dagen så hoppas att det blir lika kul!
 
 

Somewhere Only We Know

Två mat/ efterrätt bilder ifrån Öland. Det är ungefär så långt jag har hunnit i rensningen.
Sitter mitt i skolplugg just nu men tar en liten paus i engelskaskrivandet och bildredigerandet. En veckan i tvåan och jag är redan efter.. detta går ju super! Haha, nej det är hemuppgifer som jag har förmåga att skjuta lite på.. Omedelbar förändring på det!

Home Sweet Home

Nu är jag hemma ifrån Öland. Eller, vi var hemma vid 4, men sedan dess har jag packa ur väskan (och slängt allt på golvet hehe..), ätit middag och tagit första löprundan på tre veckor pga av benhinneinflammation. Herregud vad skönt det var att komma ut igen! Tappat lite kondition, men den tränar jag tillbaka under veckan. Startade även min 21 days without sugar challange idag. Så 20 dagar kvar. Anledningen till att jag gör det är för att en gång för alla bli av med mitt sockerberoende och skaffa mig bättre koll på vad jag äter. Det är ju trots allt så att maten är 70% av resultaten så jag hoppas på att det kommer ge resultat. Jag kommer givetvis fortsätta äta liknande efter dessa 21 dagar med undantag för specielle tillfällen tex kalas osv. 
 
Nu ska jag ge mig ut i regnent och ge min kanin mat, fixa mitt rum och allt tills skolan imorgon och sen krypa ner i sängen. Godnatt ♥ Bilderna ifrån resan kommer imorgon
 

Hello September

Nu är det officiellt höst. Idag klev vi in i september även om vi vill eller inte. Själv hälsar jag hösten välkommen med öppna armar för det är en årstid som jag verkligen gillar (om man bortser ifrån allt regn) Stickade tröjor, filmkvällar, te i massor, halsdukar, duntäcken, underbara färger och en hel del andra saker kommer denna höst att innehålla om jag får bestäma. Även den bästa tiden på året att vara ute och springa. Man slipper svettas så fort man går utanför dörren och luften känns klar. Så jag kommer fortfarande att hänga mycket med mina joggingdojjor. 
Bilder ifrån hösten 2012
 
 

RSS 2.0