q//a

Vad använder du för kamera och objektiv?
Just nu använder jag Canon EOS 60D men bilderna som är ifrån september och bakåt är tagna med min gamla Canon EOS 1000D. Objektivet som jag oftast använder är ett 50mm f/1.8.
 
Vad menar du med att Justin och 1D "har räddat dig"?
Vill inte skriva ut detaljer om detta, men men kan väll sammanfatta det med dålig självkänsla, själförtroende, familje/kompis relationer och en lite för hög prestationsångest. Tolka det som du vill.
 
Vart hittar du din motivation till att träna? Jag ger upp eftyp 2 dagar...
Jag vet faktiskt inte riktigt, helt ärligt. Det har mer blivit ett sätt som jag lever på. Men klart att jag har dåliga och bättre dagar i min motivation till det också, men i grund och botten så har jag bara bestämt mig för att jag ville ha en förändring och vill du så kan du.
Men annars; instagram, tumblr och bloggar
 
 
 
Favorit skomärken?
Converse, Jeffery Cambell (äger dock inga med dregglar över dem varje dag), Dr Martens, och Nike. 
 
Vart redigerar du dina bilder och får de så ljusa?
I PhotoShop CS6. Jag ljusar upp den lite där, men gör bilden ljusare redan när jag tar den (över exponerar) så då krävs det mindre redigering.
 
Favorit butiker?
H&M, GinaTricot, BikBok och Monki, men ingenting slår TopShop, speciellt inte 5 våningshuset i London. Kändes som att komma in i ett himmelrike!
 
 
 

#eatclean

Något som det ofta pratas om är att man ska äta rent eller #eatclean. Men vad betyder det egentligen? "Ren mat", vad är det?
Något som vi alla tolkar olika, men jag ser det som att äta mat som kroppen vill ha och ge den den näringen som den vill ha. Alltså protein, långsamma kolhydrater, omättat och fleromättat fett, vitaminer och mineraler. Det är vad kroppen vill ha och behöver för att fungera.
Alltså att flera gånger om dagen stoppa i sig mat som knappast kan kallas för mat, är dränkt i fetter eller innehåller hälften socker är inte bra för kroppen vilket vi alla egentligen, innerts inne vet om, men vi äter det i alla fall. Varför? För att det smakar gott? Ja, kanske det, men tänk på hur din kropp mår utan det. Ska inte den också få må bra och inte bara sina smaklökar?
Jag menar inte att ni ska leva på salladsblad och vatten för resten av era liv, utan att mer tänka på vad ni stoppar i er.
I längden så kan man inte leva på godis, chips, cola och pizza, det går inte. Förr eller senare så kommer kroppen att säga ifrån och så kanske det är för sent. Kanske då har du fått en massa sjukdomar pga av vad du har ätit. Är det värt det? Själv svarar jag nej på den frågar.Jag vill leva ett liv där min kropp mår bra på insidan och fungerar som den ska. Så istället för att köpa en påse godis varje dag och säga "yolo" så tänker jag på min kropp och äter utefter det och säger "yolo".
 
Om ni idag, igår eller den senaste månaden har ätit något ifrån Mc Donald's så vill jag att ni läser det HÄR. Är ni för lata för att orka läsa kan jag sammanfatta det åt er.
En tjej såg ett klipp om att en hamburgare därifrån inte möglar eller blir dålig och hon ville testa för att se om det stämde så hon åkte och köpte en Happy Meal. Och som sagt, efter FEM år så ser den likadan ut. Brödet har inte möglat, köttet ser likadant ut, gurkan ser normal ut och pommesen är lika gula. 
Som ni kanske vet så möglar bröd ganska lätt, kött blir dåligt kanske gort också om det ligger framme och potatis blir typ svart.. Lika sugen den där hamburgaren nu?
 
 
Jag kan inte tvinga någon till att ändra sig eller sin kost för ni alla gör som ni vill, om ni i det fallet låter mig göra likadant. Men jag vill bara visa er före det är försent att det inte funkar att leva så hela livet bara för att det funkar jut nu. Låt er kropp må bra och använd den inte som en soptunna där man kna kaste ner all skit och förvänta sig att det ska tas hand om.
 
 
 

Work it

Åkte till gymmet efter tandläkaren imorses och körde ett mördarpass för min kropp. Ska vila ifrån träningen tills på söndag när jag är hemma igen så kände att det var skönt att pressa och maxa mig själv. Var ganska död efteråt och mina ben känns en aning degiga just nu, precis som det ska kännas efter ett hårt pass. Kommer tyvärr inga bilder ifrån träningen med risk för att alla ni som läser detta aldrgi skulle våga er tillbaka hit
Dagens träning bestod av:
8km löpning
Massa ben- & rumpövningar 
20 min crosstrainer
10 min HIIT på crosstrainer
 
Min middag för några veckor sen
 

Packar

Ska nu börja packa inför Stockholm som jag åker till imorgon. Stökar ner mitt rum som jag städade så fin igår så måste städa igen.. Suck.
Var uppe vid klockan 7 imorses för jag hade varit så klantig och bokat tandläkartid mitt i höstlovet och kom på det försent för att kunna ändra så det var bara att gå upp. Gjorde en avgjutning på mina tänder till min tandställning som jag får om några veckor. Det är så äckligt att göra det! En grön lera som de lägger i en plåtmall och sen trycker upp på tänderna och låter den stelna och sen när den dras loss så känns det som att tänderna åker med. Hoppas att jag slipper göra detta en tredje gång i mitt liv, haha. 
Dagens härliga väder. Ösregn och stormen är påväg, underart!!!
 

Clean

Har precis varit och städat hos mormor och ska nu göra samma sak med mitt rum som är täckt av kläder hehe. Ska lägga allt i tvätten och börja ta fram vad jag ska packa med mi på tisdag. Ska bli så skänt att komma hemifrån lite på loivet och vara i vår fina huvudstad som jag inte hittar någonstans i haha. Kommer säkert komma vilse denna gången också + att jag är livrädd för tunnelbanor, eller själva spåren. Har drömt så sjukt måga mardrömmar om att jag trillar ner på spåren när ett tåg kommer så det är nog därför. 
Nu, på med musiken och städa!
 

Books

Köpte lite nya böcker igår eftersom jag vill börja läsa igen och har läst alla böcker som jag har hemma. Valde 4 pocket så att jag kan ta med mig dom på bussen till skolan, perfekt!
Har läst först boken i hungerspels-triologin och börjat på andra men aldrig läst klart den så köpte de två sista och "Förlorad Ängel" eftersom att jag verkligen gillade den första boken och sist "Isabellas Hemligheter". Ska bli kul att läsa alla och det kommer nog komma recensioner när jag är klar! 
 

Story Of My Life

Åh så underbar! En låt som är så mycket jag att den kunde heta Emma istället haha.
Lite halv akustiskt som framhäver killarnas röster + stämmor och ett go-tempo. Kommer bli såå grymt att höra den live i en arena med ca 60.000/ 75.000 andra personer som alla älskar samma personer. Längtar så jag spricker tills i juni!
(Detta inlägg skulle upp igår..)

Six months ago

Idag har varit en ganska emotional dag. Det är den 24 oktober vilket också betyder ett halv år sen jag var i Globen tillsammans med Justin. Ett. Halvt. År. Sen. 182 dagar. Önskar inget mer än att få återuppleva de timmarna just då. Att ha den känslan av att veta men aldrig kuna förstå att hans stog där, bara metrar ifrån mig. Dagen jag har längtat efter i flera flera flera år. Inget, absolut inget komma kunna jämföras med känslan när han kom ut på scenen i sina vingar. Ingenting.
 

Covered by Austin

Måste bara dela med mig av detta. Hittade precis en kille på youtue och o h m y g o d. Hans röst får mig att vilja lägga mig på golvet och rulla runt och och gråta. Seriöst, jag dör snart. Han gjorde min pluggkväll nu! 
Känner mest just nu att jag klarar inte av sånt här (snygga killar som sjunger som ja, ni hör själva) när jag är trött! Nu måse jag sluta skiva innan ni tror att jag är såhär störd på riktigt, vill inte avslöja det liksom ;)
 

Full rulle

Jisses, landade precis i sängen och känner mig helt död i hela kroppen efter denna dagen. Skola, 1,5 timmas gym (40 min crosstrainer, 20 min roddmaskin och 30 min armar & rygg), promenad med hunden och nu ska jag fixa läxor. Känner på mig att jag kommer somna som en sten när jag går och lägger mig sen. Vill helt sova nu, men nej, läxor först. Som pricken över i'et så drog jag till ryggen på gymmet så har ett "bekvämt" nervkläm så kan knappast inte luta mig framåt eller åt höger, men jag överlever! Köpte även mitt gymkort idag så nu är det bara att fortsätta!
 
 

i am a tumblr girl

Tryck på bildern eller HÄR för att komma till min tumblr där jag lägger ut mitt liv i bilder, inspiration och annat fint och roligt.
 

22:59

Nu är klockan för mycket och jag skulle gått och lagt mig för ca 1 timma sen. Weheartit och tumblr på kvällarna är som roligast och då rinner tiden iväg hehe.. Idag har jag klarat av ett naturkunskapsprov (som gick bättre än väntat), fixat klart ett grupparbete och kört ett tugnt benpass på gymmet. Var på dåligt humör efter en stressig och i världsklass sämsta morgonen så kände att jag behövde ta ut det på något istället för att skrika åt folk i min närhet. Nu ska jag dejta kudden och hoppas på att ha en bättre morgon imorn!
 

Im giving up

Suttit med naturkunskaps pluggandet och insåg nyss att jag hade glömt en hel del som jag inte fattar ett dugg av. Känner mig helt körd och att jag kan sluta läsa om allt nu för det kommer bara gå sämre ju mer jag läser. 
Nu ska jag dricka te och försöka ge min lite energi så att jag orkar 5 dagar till innan jag går på ett välbehövligt lov!
 

Another day, Another time and place

Nu har jag plugat färdigt för idag och tar min väska och sätter mig på moppen och åker till bästis♥ för att umgås och prata och ha de bra. Något som behövs alldeles för mycket för vi har inte träffats på 2 veckor och där emellan har det hänt en hel del om man säger så. Så vi hörs imorgon, puss
 
Finaste Lisa♥
 

We'll meet another day

Ska nu byta ut bloggen till naturkunskapspluggande. Så himla otaggad på att läsa om population, ekosystem, näringskedjor osv just nu, men har prov på måndag så jag måste. Utöver det så kan jag knappast lyfta mina armar efter igår. Ha en bra lördag! :)
 
 

We're all in this together

Hejsan svejsan! Fredag kväll  är vad det är just nu om någon har råkat missa det. Har varit ledig ifrån skolan idag och det enda vettiga som jag har gjort idag är att jag var på gymmet men min syster (på bilden) och insåg hur sjukt pinsamt klen jag är i mina armar. Seriöst? Trodde att det fanns något mer där men tydligen inte, så det ska det bli ändring på!!
Nu ska jag äta upp min skål med naturgodis & vindruvor och titta på High School Musical. Har av någon konstig anledning lyssnat på dem under hela veckan så kände att jag var tvungen att se filmen nu. Underbart slut på denna fredag!
 
 

Beställt

Beställde mitt fina nya objekti igår ikväll som anagligen inte kommer att komma försen nästa vecka (frakten var gratis om man valde den långsammare varianten hehe..) Men den som väntar på något gott,väntar aldrgi för länge. Problemet nu är väll bara att min plånbok och sparkonto ekar tomt.. 
 
Ett Tamron 17-55mm f/2.8 
 

When I find myself in times of trouble

Höstbilder som jag fotade nere vid sjön igår. Det var så himla fint! Solen vad på väg ner, sjön låg alldeless stilla och det var så tyst och lugnt. Perfekta stället att var på när man känner sig stressad eller tänker för mycket för hela miljön gör så att man slappnar av och koplar bort omvärlden för en stund.
Canon EOS 60D + 50mm f/1.8

Premiär

Tjääääänare! (tänkte först skriva godmorgon haha) Har haft hemstudiedag idag för vår lärare är på semester. Har dock utnyttjat denna dagen till att först ta en lite för lång sovmorgon, äta en god frukost i lugn och ro och sen drog jag till gymmet som öppnade idag (gratis träning hehe). Första gången jagvar på ett gym och det gick faktist bra. Snubblade inte på rullbandet och välte inga maskiner. Jagprang på rullband, crosstriner och testade alla benmaskiner. De enda som jag vet hur de fungerar efter ca 4 år av sjukgymnastik. Kalla mig konstig, men det var faktiskt lite roligt att spinga på rullbandet. Eller inte roligt, men antar att det är för att jag älskar att spinga som gjorde att till och med det var roligt haha. Ska nu redigera bilder till skolarbetet. Lägger upp dem här sen! 
 

Tuesday night

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Hoppas att ni kan svar ett ja på den frågan.
Själv har jag varit i skolan och när jag kom hem tog jag cykeln till sjön för att ta kort. Blev dock väldigt förvånad när jag kom dit för vatten har blivit jättelågt! Där bryggan brukar sluta, där börjar vattnet nu. Fick i alla fall fina bilder på den spegelblanka sjön och en början till solnedgången. Blir perfekt till skolarbetet!
Sitter nu i mjukisbyxor, håret uppsatt, sminket borttvättat och med en skål fruktsallad och ska börja redigera bilderna. Ha en trevlig kväll!
 

det går att bli frisk och fri

Se, ta till er och sprid. Ingen är värd detta helvete. Ingen
 

I never ment to start a war, I just wanted you to let me in

 
Mina 2 favoritbilder som jag tog på min syster i helgen. Grymt nöjd med resultatet! 
Vad tycker ni om bilderna?

You're all that matters to me

 Måndag betyder också #MusicMonday = en ny låt av Justin. Helt  kär i denna låten. Texten är så satans fin, precis som han själv. You're all that maters to me

Next week

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en fin söndag. Själv tog jag en skön sovmorgon och gick sen ut och gick 8km före frukosten. Så himla häligt att vara ute och rensa huvudet när det var så fint väder. Perfekt väder för en promenad helt enkelt. Annars har jag tagit det lugnt och laddat upp för en ny, men go vecka. Skola måndag, tisdag, "ledig" på onsdagen (ska jobba hemma), halvdag på torsdagen och studiedag på fredag. 
Ska nu redigera klart bilderna på min syster som jag tog igår. 
 

Goodbye Finn

Igår var en väldigt emotional dag. Det senaste Glee avsnittet kom ut där se säger hejdå till Cory Montieth (han som spelar Finn Hudson) Som vi säkert vet så dog han i somras i ett hotellrum i Vancouver pga av en överdos. Två veckor efter att han dog skulle han ha gift sig med Lea. Förstår verklogen inte hur hon klarar av allt just nu!
Jag började kolla på avsnittet i skolan men var tvungen att stänga av efter 5 minuter för jag jag satt och grät före mattelektionen. Tittade klart på det hemma och.. ja.. Har inte gråtit så mycket på länge. Som Puck sa "If I start crying, i think i never would stop" var så himla sant. Man kände verklgen hur de sa hejdå till Cory och inte bara hans karaktär i serien. 
 
Detta kan ha varit det finaste jag har hört ♥  And there is no one there to dry your tears...
 
RIP Cory♥
 

Sister

Har precis varit ute och fotat massa bilder på min syster till ett skolarbete. Känns som att bilderna blev riktigt, riktigt bra.. Lika roligt varje gång att fota porträttbilder och jag älskar verkligen min nya kamera. Bilderna blir mycket klarare och skarpare färger än med den gamla.
Här får ni ett samkprov på en av bilderna. Seriöst, vilka gener delar vi?
 

New in

 
Gick in en sväng på h&m i torsdag på jackt efter nya träningskläder och fick med mig dess hem. Den lila fick jag för halva priset så betalade 99:- och 100:- för dem. Ska gå tillbaka dit snart igen och köpa tröjor/ linnen och shorts. Eftersom att jag använder det så mycket så behövs det endel hehe.. Och att träna i snygga träningskläder gör faktiskt det hela en gnutta roligare, även om man ser ut som ett katt som har suttit ute i ösregn när man har tränat klart. Samtidigt som man luktar gammalt hockey-omklädningsrum (som gammal konståkare så kan jag meddela att det är ingen fröjd för näsan att komma in i ett sådant!!) ,men man känner sig riktigt grym efter träningen!
 

Hot chocolate- recipe

Fick frågor om receptet på oboyen som jag hade gjort. Så här är det.
 
ca 2-2.5 dl proteinmjölk/ havremjölk/ mandelmjölk (beroende på strorlek på koppen)
2 tsk stevia
2.5 tsk kakao
~2/3 msk proteinmjök/ havremjölk/ mandelmjölk
 
Värm mjölken på spisen. Häll i 2 msk mjölk, kakao och stevia i koppen och rör runt tills det blir en gegga. Smaka så att den inte smakar för sött/ mycket kakao. Häll på den varma mjölken och rör tills chokladgeggan har löst upp sig i mjölken, klart!
 
Vill du inte gör den nyttigare varianten på det så byt ut proteinmjölk/ havremjölk/ mandelmjölk till vanlig mjölk, stevian til socker och blanda runt geggan med ovispad grädde istället för mjölk. Toppa med vispad grädde och/ eller marshmallows. Klart!
 

In the rain

God morgon! Fredag idag vilket jag tycker är riktigt skönt! Ska nu till skolan och ha min 3 timmars mattelektion, sen är det helg! Underbart är bara början på hur man beskriver det. 
 
Outfit ifrån igår. Det ösrenade på morgonen så passade på att inviga mina Hunters som jag fick när jag fyllde år. Sjukt bekväma är dem, den enda nackdelen är att jag inte kan ha mina sko inlägg/sulor i dem så jag klara inte av att gå i dem för långgt för då blir mina fötter, knän och höfter på gnällhumör. Men vill man vara fin, får man lida pin, right?
Ha en fin dag! Skratta och le för det mår man bra av, puss.
 
Jeans- Lager 157 // Tröja- Lindex // Jacka- Only // Halsduk- min systers // Hunters

autum

 

Jag faller

Jag reser mig upp och sopar bort smutsen på knäna och börjar springa igen. Känner smärtan i knäet ifrån när det träffade den steniga asfalten, men ignorerar den och springer på. Vad jag springer ifrån vet jag knappast inte men jag är rädd. Rädd för mig själv och vad jag ska göra. Jag är inte jag. Jag styr inte mig själv. Någon annan styr min kropp och leder mig till något som ifrån början skulle bli något bra, men nu känns som den rakaste vägen till helvetet. Men någonstans tror jag fortfarande på att detta är vägen till det bättre. Samtidigt vet jag att jag springer förgäves. Man kan inte springa ifrån sig själv eller sina tankar, de kommer i kapp en förr eller senare. Men denna gången känns det som att jag har kontrollen. Kontrollen över mig själv. Kanske alla försök till att få det att bli bättre nu fungerar. Kanske jag idag kan springa ifrån mig själv och bli lycklig på ett annat sätt än vad rösten inom mig säger. 
Jag snubblar åter igen på mitt eget skosnöre. Faller och slår i mitt redan skadade knä ännu en gång och skrapar även upp det andra och känner hur gruskornen tränger sig i mina handflator när jag tar emot mig.
Jag försöker ställa mig upp, men det går inte. Något eller någon trycker ner mig emot marken och håller kvar mig där. Hur mycket jag än försöker så går det inte att resa sig upp.

Jag kom ikapp mig själv. Jag lyckades inte att fly denna gången heller. Det blev endast ett fall, värre än vanligt och alla tankar är tillbaka i huvudet där de var innan.

 
Någon som jag har börjat göra den senaste tiden är att skriva väldigt mycket. Skriva ut allt jag tänker och inte tänker på för få ur mig det. Som att rensa huvudet på något sätt. 
Vill ni att jag ska dela med mig med lite av det som jag skriver här?
 
 
 

A cup of hot chocolate

Sitter i soffan och halvt tittar på tv och halv är inne i datorn. Är så trött så att ögonen går i kors så ska snart gå till sängen och sova. Drack precis en kopp med varmchoklad fast i en nyttig variant som smakar precis lika gott, nästan godare. Kände att jag behövde det efter mina 10km i löpspåret i ösregn och fter ett tag kolsvart mörker. Kände först inte för att ge mig ut men jag gjorde det ändå. Behövde verkligen ut och rensa huvudet efter gårdagen.. och det var så himla skönt!! Tänkte först bara springa ca 5 km  och lite intervaller beroende på hur jag kände mig, men det blev det dubbla utan att jag knappast tänkte på det. Körde lite armar + cardio efteråt också så är riktigt slut i hela kroppen. 
Ska nu ta fram kläder och packa väska tills imorgon. Godnatt!
 

Jag gråter bara i regnet

Vaknade i tid idag och hann med allt jag skulle göra på morgonen innan jag gick i regnet till bussen. Har just nu engelska lektion och vi ska göra en politisk uppgift. En poster som ska göra så att folk röstar på vårt påhittade parti. 
Hoppas att jag slutar tidigare ifrån skolan idag så jag hinner åka till mamma♥ 
Outfit bilder ifrån igår, tröja- GinaTricot // Jeans- Lager157
 
 

heartbreaker

Inga ord behövs. Ren perfektion i mina öron. Texten förklarar allt. 
 
Girl you don't know how I feel 
Since you been away
Any chance that you could take my call, if I got you today
You say that you don't wanna talk but it's cool
I've been thinking about you all day long, hoping you pick up your phone

And I know that I don't wanna lose your love,
Oh girl I got a secret place that we can go
'Cause girl I really wanna be alone
And baby nobody else gotta know
Just meet later on the low

Don't tell me your my heartbreaker
'Cause girl my heart is breaking



Your dinner is served

Slängde ihop en snabb och lätt middag igår efter att jag hade tränat. En sallad på gurka, tomat, avokado, spenat, 1 ägg, några skivot skinka, soltorkade tomater och solrosfrön. Toppat med solrosfrön, massa citronpeppar och lite olivolja. La även på några skedar keso bredvid efteråt. Snabbt och supergott!
 

Min nya kamera

Åkte till NetOnNet idag och fick med min min älskade nya kamera hem. En Canon EOS 60D. Ååh, det är som att vara nykär fast i en kamera istället för en människa. Har suttit och lekt med den hela dagen och sagt "ååh" minst 500 gånger. Jag märker en stor skillnad på bildernas kvalite och färg emellan den nya och gamla kameran och är sjukt nöjd med mitt köp! Hamnar på min topp 10 lista över bästa köp (tillsammans med alla konsertbiljetter)
Skulle köpt ett objektiv till också men de säljer itne det i burik så fär beställa det ifrån deras hemsida istället, om jag inte hittar det i någon annan butik.
Min fina bebis, pojkvän, livskamrat, bästavän, man och kamera. Kärt barn har många namn, som man brukar säga♥
 
 
 

Im so excited

Gooooooood morgon! 
Hoopas att ni har sovit bra. Ska snart åka iväg och fixa en grej, vad det är får ni se när jag kommer hem, hehe. Är så himla exalterad och glad över det och kommer förmodligen sitta och le som en idiot löver det hela dagen. Annars idag så ska jag inte göra så mycket mer än umgås med mamma och klämma in ett riktigt träningpass under dagen. Hade en vilodag igår så känner att kroppen är full av massa energ nu.
Ska byta ifrån pyjamas till riktiga kläder nu. Vi hörs senare xoxo
 

Kanelbullar- recept

Någon vill ha receptet på min bullar som jag bakade igår. De blev otroligt fula (haha) och mer som gifflar än bullar för jag "la dem på fel håll" och jag hittade inget pärlsocker. Men goda, fast lite torra för jag glömde lägga dom i plastpåsar före jag gick och la mig igår men, aja. De smakar kanelbullar och det är det viktigaste när det är kanelbullens dag!
Ägaren till receptet hittar ni HÄR
 
ca 30 st (jag gjorde halva satsen)
 
Degen:
5dl minimjölk
50 gram jäst (ett paket)
150g rapsolja (jag tog ca 1,25 dl)
1/2 tsk salt
1 1/2 dl sötnings strö (tex stevia)
2 tsk kanel
ca 11 dl fullkorns dinkelmjöl
 
Fyllning:
Pänsla ett tunnt lager rapsolja på degen och sen häll på sötningströ
och kanel i valfri mängd.

Pensling:
1 Ägg. 

Häll rapsolja och mjölken i en kastrull och värm tills det är fingervarmt. Häll sen det i 
en bunke och blanda med jästen (smula sönder den i bunken först) och häll sen i de övriga ingredienser och blanda tills du har fått en jämn deg och låt den jäsa 30 min under en bakduk.När den har jäst så kavla ut den, pänsla på lagret med olja och häll på sötningsstö och kanel och rulla/ snurra/ forma degen till vanliga bullar.
Låt sen jäsa igen i ca 10/15 min under duk. Pänsla med ägg och ställ i ugnen på 250 grader i 5-8 min. Obs de blir torra lätt så kolla till dem vid 5 min. Det beror på ugn hur fort det går men håll koll på den så du itne får torra bullar!
 
 

6 months

Kan inte sluta tänka på att för 6 månader sedan var jag i himlen aka London. Tror att ni redan har förstått för ett tag sen att jag bara vill boka nästa flyg dit och stanna där. Allt var så mycket bättre där. Livet kändes helt som att man hittade den där pusselbiten som man annars går och letar efter. Den som saknas för att det ska bli helt. Och just den biten, plus några till råkade jag glöma någonstans emellan Big Ben, Oxfoord Street och O2 Arena.
 
 

+ // -

Bra saker som har hänt idag:
 
Niall Horan (ifrån 1D), hans kusin svarade på min tweet (jag vet det låter ytligt, konstigt och långt borta, men ni förstår inte lyckan!)
 
Vi fick sluta tidigare ifrån skolan så jag hann träffa mamma och komma hem tidigare ifrån skolan
 
Jag har bakat bullar och chokladbollar, som är nyttiga
 
Skolmaten var god
 
 
Dåliga saker som har hänt idag:
 
Har otrevliga skoskav på båda fötterna
 
Åt bulldeg (vilket jag ångrar så brutalt mycket..) och har just nu ont i magen
 
Har inte pluggat så mycket matte som jag skulle ha gjort
 
Har bara velat lägga mig på golvet och bryta ihop varje sekund av denna dag

Allt är för bra nu

 
Sitter och lyssna på Maggio & Hellströms nya låt "hela huset" Har aldrig varit ett fan av Håkan för att jag inte gillar hans röst, men har lovat mig själv att jag under hösten nu ska ge denna man som alla andra älskar en andra chans. Denna låten gjorde nog en bra start gissar jag på!
När vi ändå snackar musik så kommer jag med litre Bieber news också! På söndag kommer ä n t l i g e n Heartbreaker ut! Åh, har sett fram emot det här i 5 (?) månader ungefär och under denna tiden har vi endast fått ett "soon" som svar på när den kommer. Efter efter detta kommer det 1 ny låt varja måndag i 10 veckor framöver! (!!!!) Min lycka kan inte bli större! Och vid jul kommer BELIEVE filmen ut. En grym musikhöst och vinter kan jag lova. Mitt i dessa 10 veckor släpper 5 fina pojkar sitt 3dje album också. Om jag inte har avlidit i januari pga fangirl feelings är jag förvånad!
 
 

En tisdagskväll

Sitter med en kopp grönt citronte och tittar på den amerikanska Biggest Loser. Har lust att köra världens träningpass bara för att jag ser dem kötta på gymmet.
Ska nu planera resten av veckans träning och sätta upp nya mål för den nya månaden. Var för trött för att orka tänka igårkväll så gick och la mig istället, vilket var galet skönt när jag vaknade 8,5 timma senare imorses och kände mig utvilad!
 

Birthday presents

Jag fyllde ju år i torsdag och jag fick lite presenter, nämnligen det här ↓ + en 1D tshirt, godis (som nu är uppätet hehe) & pengar i form av bidrag till kameran, 1D biljetten och att spara. Jättenöjd med alla presenter och längtar tills jag kan köpa kameran. Hoppas på att kunna göra det denna eller nästa vecka. Lycka!

Halsband, armband, en bok + ett par Hunters!
 
 

RSS 2.0