Graduation

Idag tar min fina syster studenten! Grattis som fan till din dag bästa systster! Du är värd all uppmärksamhet idag. Du är bäst i hela världen och njut av denna dag. Jag älskar dig ♥

En liten throwback..

...till underbara London. Åh räknar dagarna tills jag återvänder hit. Allt var så bra och fint och vi var på Universums bästa konsert och sälskapet kunde inte ha varit ett dugg bättre!
 

Queen B

Sitter just nu och sörjer över att Beyoncé står på scenen i Globen och har världen show och vad jag gör? Sitter här halvt deprimerad och lyssnar på henne på Spotify och lve filmer på YouTube. Så nära man kan komma att vara på konserten.. Läg innepå sjukhus när biljettena släpptes och hade inte möjlighet att vara i Stockholm idag. Hoppas av hela mitt hjärta att hon en dag kommer tillbaka!
 
 

flowers

Fler och nya bilder ifrån när jag var i Stockholm för tre veckor sen. Snabb redigerade igårkväll då jag gick igenom alla bildmappar och pillade med nästan alla bilder i photoshop. Måste ha gjort något rekord med flest redigerade bildern i minuten!
Slutar tidigare idag för ska hem och fota min syster till balen. Bilder kommer ikväll eller i helgen! :)

I can see your halo


Photoshop arbete

Var precis ute och tog studentbilder på min syster. Dagen med stort D för henne är inte förrän på fredan, men vi tog bilder nu när de ändå var fint väder och så vi vet att vi har några bilder. Blev nöjd med resultatet på de flesta bilderna och sitter och fixar de i PS just nu. Sista kvällen jag har det. Åh mitt hjärta gråter....

Morsdag

Idag firara vi alla mammor extra mycket. Är sjukt glad att jag har min fina mamma! Till alla er som läser detta och inte har det, jag tänker på er♥
Ha en fin söndag!

You had me at hello

 
2 bilder på min fina vän Ebba. Hon får ganska ofta ställa upp som modell på bilder åt mig, men hon blir så fin på bild så det gör inget!
 

My dream just came true

Oh my God guys! Ni anar inte vad som hände för någon timma sen. Som några av er kanske vet så släppte One Direction idag biljetterna i UK och Irland till sin nästa turné (Where We Are Tour 2014) Så jag och Maja försökte få biljetter men vi kom inte ens in på sidan och  någon av oss gjorde det så var det slutsålt på ståplatser så vi hamnade i kön igen. Sen släppte de 2 konserter till, en i London och en i Manchester och vi testade till båda och fick i den blåa sektionen (längst fram) men betalningen krånglade så det funkade inte och vi testade med två olika kort men inget funkade. Så efter lite fix så funkade det tillslut och Maja skriker "jag har biljetterna och dom är betalade!!!!" Trodde att jag skulle dö av hjärtstillestånd! Sen säger hon "oj..... asså... biljetterna är till Wembley i London och inte till den i Manchester! Och det är i den blåa sektionen!!"  Då dog jag ännu mer och lite till! Så om 379 dagar befinner jag mig i London och ska se killarna igen. Åh ni fattar inte min lycka och hur glad jag verkligen är för detta. Min dröm blev precis sann!!
Bilder ifrån London och Stockholm ©

Röja i röran

Satt med min ekonomiuppgift hela kvällen igår och lämnade in den nu på morgonen. . Nu har jag lämnat in allt och är klar med allt i hela ettan och behöver bara vänta på att denna veckan ska ta slut innan jag har sommarlov. Ska jag ta tag i stöket på mitt rum nu så att man kan gå in genom dörren utan att trampa på kläder, väskor, skor, sladdar och allt som är överallt i mitt rum haha.

tired like a tiger

Fick några väldigt fina bilder på fina katter. Båda två toppar någ listan på "Sveriges lataste katter", något som speglar sig i bilderna, haha. Den översta till vänster slår nog det mesta. Min kvälls humor haha :')

1 week

Stressar över 2 uppgifter som ska vara klara till helst imorgon. Redovisning på den ena och inlämning för den andra. När detta är klart har jag överlevt första året på gymnasiet. Det enda jag kan tänka om det är fy fan vad skönt! 1 vecka kvar i skolan till klara jag + ledig på måndag. Åh gråter nästan för att det är så underbart
1

Dont take my baby

Har precis ätit en sjuk god middag med familjen och har fastnat här igen och redigerar lite bilder som jag tog innan idag. Förstår inte hur jag ska överleva hela sommaren utan PhotoShop. Vi måste lämna in våra datorer som vi lånar av skolan nästa veckan innan vi slutar, and that suxx! Jag har lärt mig mer i PS när jag har jobbat i det hemma själv, än vad gjort i skolan så ser det bara som en dålig sak. Aja, bara att lämna in sin bebis och vänta tills augusti då vi får tillbaka den. Antar att jag kommer vara väldigt social i sommar pga detta haha
 

flexible

Vill verkligen bli vig igen! Jag var det när jag tränade konståkning och känne rnu att jag var ganska mycket smidigare då. Mitt mål är att vara nere i spagat på båda hållen tills augusti. Min plan är att strecha minst 10 minuter varje dag. Musklerna mår ju bättre av att strechas också så det blir win-win. 
weheartit

I wanna show you yhat without you my sun doesn't shine


ett steg närmre

Hallojjjjjjj :)))))
Har idag klarat av alla skriftliga nationella prov i matte.Jag är nöjd med min insats fast fick en sån panik när jag öppnade häftet och ser att jag inte har någon aning om hur man räknar ut de 3 första frågorna. Ska det inte vara dom som är lättast liksom?! Aja, rest gick bra i alla fall. Som ni kanske har märk så är det vääääldigt mycket skola just nu, men så är det veckan när allt ska in och veckan före betygen sätts. Jag ska härda ut de sista dagarna inna fredag :)

När saker inte går som det ska

Efter ännu fler timmars bråk med Flash (ett adobe program som man kan göra animeringar och filmer i typ) så ger jag upp! Höll på i 2 timmar i skolan och 3 timmar här hemma nu och inte ens min lärare ser vad som är fel. Jag gör precis som man ska och som alla andra som det funkar för, men för mig funkar det inte! Blir galen på detta för det ska vara klart på fredag. Är jag klar? Låååångt ifrån! Som jag har sagt innan, teknik är bra så länge det fungerar. Ska ta ut min aggression med mina joggingskor istället för på bloggen. Ha en trevlig månsagskväll!

Summer

Årets första sommar outfit här på bloggen. Det var så himla fint när Ebba tog bilderna på mig. Helt perfekt solljus. Dock är jag hur blek som helst, men det hör väll till i början av sommaren..
Shorts- Crocker || Tshirt- Hollister || Converse

Look for the girl with the broken smile, ask her if she wants to stay a while

Var upptagen med skolan hela dagen igår även fast det var lördag. Ett projekt som vi har jobbat med hela våren som vi hade avslutning på igår. I fredagds så bakade vi i min grupp tigerkaka i 7 timmar som vi sålde där.
Kvällen spenderades i en soffa med bästis som hade fixat mat och sen tittade vi på ESC där jag nu tror att alla vet hur det gick.
En ganska bra helg som måste avslutas med skolarbeten
 
 

Inga ord behövs

Titta på filmen, och tänk. Gör det du vill och låt ingen säga till dig att du inte kan. Gör någon det, använd det som motivation, vänd dig och och säg "watch me" tillåt inte att någon kör över dig och dina drömmar utan jobba för dom tills det verkligen är slut.
 

Sore

Ligger i sängen och är helt död! Skulle ju haft en lugn kväll hemma igår, men en kvart efter att jag hade lagt upp det inlägget här och tagit på mig mjukisbyxor så fick jag sms av min granne som sa att dom hade en häst över och frågade om jag ville följa med ut. Har suttit på en häst 1 gång på 3.5 månader (!!!) för att jag har varit sjuk till och från hela våren. Så träningsvärken i insida-lår känns i mina ben idag, men det var roligt!
Engelska nationella har jag gjort idag med så nu är det bara matten kvar som jag tror kommer att gå ganska bra. Ska kämpa mig igenom dom 15 dagar jag har kvar i ettan innan jag tar ett efterlängtat och härligt sommarloooov! <-- bästa ordet i vårt språk

Bilder ifrån dom senaste dagarna:
Testade Loka Strawberry IceCream and i like it! Dagens jag-orkar-inte-laga-mat mat. Jag i mina NikePRO'S i det underbara vädret!


Blue and green

Jeans- Disel || Tshirt, ringar- H&M || Armband- Thomas Sabo, Pandora
Ja, träningsvärk i benen är något jag har idag, men det var inte lika mycket som jag hade förbrett mig på.
Fick ett positivt besked om att våran engelska lektion idag var inställd för att vi har nationella imorgon så vi fick sluta klockan 12 istället för 4. Något som hela klassen tycker var väldigt bra! 
Har gjort klart alla matteuppgifter nu som jag missade förra veckan för att jag var och tittade på världns finaste killar♥ och ska nu byta om till bekvämare kläder och bara ta det lugnt hela kvällen och kanske fixa mina naglar. Det var ett tag sen sist! :)

Run run run

Idag gjorde jag något som jag inte har gjort innan. Jag sprang 10 km! En hel jävla mil! Hade inte tänk det ifrån början men det var skönt ute så jag sprang på i nästan exakt en timma (59,47 min). Är faktiskt imponerad och förvånad över mig själv och trodde att jag skulle dö den sista biten men jag klarade mig, haha. Hade som mål att klara milen före sommarlovet så nu var det målet avklarat. Härligt! Dock har jag redigt ont i fötterna och även i mina knän just nu, men det går nog över snart. Däremot så vill jag inte gå och lägga mig för jag vet att jag kommer att vakna med en träningsvärk i benen som heter duga! 
Ska använda dagens sista energi till att skriva klart min ekonomi uppgift nu! :)

inhandlat

Köpte inte alls mycket i huvudstaden. Blev en tshirt och 2 paket med ringar. Letade efter en klänning att ha på min systers student men hittade inget som jag ville ha så sparade pengarna och letar vidare istället. 
Det var så mycket folk överallt och några meters kö in på Hollister. Har inte riktigt förstått allas besatthet av den butiken, men hittade tröjan för halva priset så jag köpte den. Blev dock besviken när jag såg att allt vara dyrare här än i London. Ringarna köpte jag på H&M för 50kr/ förpackning.
Det blev en ganska billig shoppingrunda för min del

 

8/5-13 ♥

Det datumet är ett datum som jag kommer att komma ihåg för alltid, andra gången som jag såg One Direction ♥
Killarnas första Sverige konsert kunde faktiskt inte ha blivit eller varit bättre. Allt var helt perfekt och stämningen helt underbar. Denna gången visste jag vad som skulle hända och vilka sånger de skulle sjunga, men det gjorde ingenting. Det gjorde bara så att man kommer ihåg mer av allt som hände. De var så himla glada över att ha sin första konsert i Sverige efter att ha varit här flera gåner och spelat in. Höll på att dö när Harry skrek VI ÄLSKAR KÖTTBULLAR!! hahahaha
Det absolut bästa på hela kvällen vad när de sjöng Last First Kiss och ställde sig på plattformen och flög fram till oss där bak (satt på läktare 1, sektion 101, rad 1, precis. Scenen var precis framför oss och det  var ingen som satt till vänster om mig utan det var ett "hål" där för musikanläggningen och de som filmade till de stora skärmarna vade varit ivägen) Så killarna var nog inte ens 10 meter ifrån mig och jag vinkade och hoppade som en idiot för att någon av dem skulle se mig. Helt plötsligt så ser jag att Niall tittar rakt på mig (!!!!) och vinkar tillbaka och ler (!!!!!!) jag skrek och vinkade ännu mer (om det var möjligt) och det enda jag ser är honom och då petar han på Liam och säger något till honom och sen pekar han rakt på mig så att Liam också ska se och ler ännu mer! 
Fattade först inte vad som precis hände men sen..... Att jag inte trillade ihop i en hög på golver är ett mirakel. Har aldrig fått en sån chock/ varit så lycklig och out of my mind i hela mitt liv.
Känns som att hela konserten bara är en stor dröm och att inget av detta har hänt, men allt detta är sant!
 
 
 
 
Före konserten så såg jag Josh (deras trummis, på bilden uppe till höger) och Lou med Lux (deras frisör och hennes barn, nere til höger) Och De två otroligt snygga killarna (haha) på bilden till vänster gick förbi precis där jag satt under konserten. Jag kan också ha sett Louis där jag såg Josh och Lou, men det var så långt bort och kort tid så vet inte om det var han eller inte. 
Har sparat alla kilarnas tweets och bilder som de har lagt upp och jag kan faktist se min ljusstav på Josh's bild hehe. De verkade bli glada över ljushavet :)
Vill också tack alla 30 358 andra personer som delade denna konserten med mig!!

Home

Är nu hemma efter några riktigt roliga dagar i Stockholm. Borta bra men hemma best som man brukar säga, men hade gära stannat längre! Såg killarna igen (kommer ett inlägg om den kvällen och en oförglömlig händelse! Börjar gråta bara jag tänker på det..) Fick äntligen träffa min fina vän Bella efter att vi har pratat sen i september och så handlade jag lite också. En bra långhelg helt enkelt!
Fint var det med alla körsbärsträd i Kungsträdgården!

Converse

Kom på att jag inte hade visat er mitt senaste par i samlingen. Köpte dem i London och är 110% nöjd med köpet! De är mer vinröda än vad de ser ut på bilden! Får fixa bättre bilder på dem!

it's you they ad up to

Mitt rum är ett ständigt kaos trots att jag mår dåligt av att ha oordning runt omkring mig
 
Har aldrig på ljudet på min mobil för tycker att det är störande
 
 
Jag får beslutsångest för absolut allt
 
Har en sjuk prestationsångest på mig själv med att jag alltid ska lyckas med allt och har haft det sen jag var liten
 
Något jag aldrig skulle ta på mig en en tröja med tight polokrage. Får panik när saker sitter åt runt halsen!
 
 

and i'm free, free falling

 
Såg att Amanda hade testat freelensing. Visste först inte vad det var så googlade på det och var tvungen att testa. Lits läskigt ch nervigt om man skulle få smuts på sensorn men den har klarat sig! Och väldigt pilligt och det krävs mycket tålamod för det. Gräs var helt klart det enklaste att ta kort på!

flower

Bästa med våren? Alla blommor som man kan ta kort på! Att vara fotobloggare på vintern och när allt är grått är inte det mest inspirerande så all värma och solstrålar, känn er välditgt välkomna!

Let's do this

På plats i arenan och hoppar, skriker och sjunger tillsammans med One Direction. Kan man ha en bättre kväll? Svar: nej.

Kör mot.....kör mot Stockhoooolm

Åker nu in till stan för att gå på bussen som tar oss till Stockhoooolm! Åh lever lyckligt idag och ska få se dom igen. En dröm, fast det verkliga livet! Kommer hem på lördag men fixar lite tidsinställa då de inte blir helt tomt här. Ha en bra långhelg så ses vi snart! :)
Bilder ifrån London, 2 april ♥

Packar

Är just nu mitt uppe i packningen tills imorgon och helgen. Känns som att jag bor i en väska för tillfället och mitt rum är fullt av grejer som är slängda överallt. Måste städas!!
Är så sjukt glad just nu och ännu mer lycklig över att få se killarna imorgon igen. Nästan exakt en månad sen jag såg dem i London och jag saknar dem och den stunden varje dag. Ska bli helt otroligt och underbart att få leva om de timmarna! Även att träffa kompisar och lite släkt + ha en liten semester i Stockholm!

En bild på en glad tjej ifrån instagram @emmanden


They don't know about the things we do

 
Jeans och tröja- Gina || Converse || Armband- Thomas Sabo och gjort själv

Keep working

Sitter med huvuder i tangentbordet med panik över skolarbeten som inte kommer att bli klara i tid. Det är helt tomt i mitt huvud och att då få ut en text om något man inte förstår sig på känns komplicerat. Om jag inte hade haft en sån prestationsångest på mig själv med att alltid lyckas med allt så hade nog allt varit en aning lättare. Längtar tills på onsdag då jag åker ifrån allt och har roliga dagar i Stockholm och får träffa Bella! 

helt okej

Sitter ute i solen men go musik och pluggar. Känns lite surt att offra en hel söndag med fint väder till att göra skoluppgifter, men det funkar.
Detta blir en söndag som kunde ha varit himla dålig, blir faktiskt helt okej!

proud

Mitt engelska prov gick faktist bättre än vad jag hade väntat mig! Själv tyckte jag att det var ett bra ämne som passade mig att skriva om vilket jag är väldigt tacksam för! Engelska är mitt svagaste ämne och det ger mig panik inför varje prov för att jag vet att jag inte är bra på de. Men jag är stolt över mig själv just nu för att det känns som att det gick bra och jag gjorde mitt bästa! 
Ska skriva klart en och kanske två inlämningar nu innan jag åker hem ifrån skolan. Drygt och tråkigt men gör det hellre nu än hemma imorgon.
Vi hörs senare, puss hej!

Stressad

Denna dagen har innefattat alla humör man kan vara på. just nu är jag mest stressad över alla skolarbeten som jag är efter i och det nationella provet i engelska som vi ska göra imorgon. Men jag gör så gott jag kan så kan jag förhoppningsvis inte bli missnöjd med det!

Ska äta lite kvällsmat nu och plugga lite till. I helgen blir det ännu mer skolarbeten som ska tas igen. Tur att jag har onsdag, torsdag och fredag nästa vecka framför mig att se fram emot!!

You make my world go round

Eftersom det nu är första maj (hur satan gick det till?!) och vår på riktigt så pysslade jag ihop en liten vårigare design till bloggen. Det tog ett tag, men är nöjd med reslutatet. Som vanligt, tryck på F5 om det inte har ändrat sig!
 
Nya headern ↓
 

Fotovägg

Fick hem mina bilder som jag beställde för ca 2 vekor sedan. Idag fick nästan alla bilder åka upp på väggen och bilda en fotovägg. Det är bilder ifrån förra våren/ sommaren och London så det är färgglatt och fint!
 

RSS 2.0