A birthday messages

Ska nu fälla ihop datorn och gå och sova. Måste börja gå och lägga mig i tid för att sluta stessa så mycket hel tiden. Men innen det så vill jag skicka en fin grattis hälsning till min fin syster Linea (eftersom att jag vet att du läser detta) som fyller år idag. Grattis till dig, du är bäst! :* 

Åkte hem ifrån skolan efter första lektionen idag för jag skulle på besök hos tandläkaren och tandspecialisten som sa att jag ä n t l i g e n ska få tandställning! Efter mycket tjat de senaste åren om mitt överbett så ska jag äntligen få något gjort åt denna saken. Jag slipper rälsen och ska få en löstagbar som man har i gommen. En likadan som jag hade när jag var lite (tror dock att jag hoppar över att ha en svart med en dödskalle i som skulle vara en smilie-gubbe, men de gjorde fel) Så ska tillbaka dit om ca en månad och göra en avjutning och se får jag den någon gång i november skulle jag tro. 
 

Kommentarer
Postat av: Cajjo

Åh vad fin blogg!

Gör du bloglovinbyten? :)

2013-09-23 @ 21:46:00
URL: http://cajjohjartamadde.blogg.se/
Postat av: marina

Fin header du har. :)

2013-09-24 @ 13:24:46
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Linda ♥

Du är inte ensam om att känna så. Behöver också försöka lägga mig i tid, är så svårt ibland när man vill hinna göra massa grejer.

2013-09-24 @ 13:38:52
URL: http://lindaemanuelsson.blogg.se
Postat av: Karin

Vad kul att Dina tänder ska bli fina. Har själv tandstälning för att göra tand inplantat. De som är tråkigt är att jag nt kan äta knäckebröd för de kan göra att tandstälningen går sönder plus kan nt äta godis kolor. Men jag har överlevt utan de haha. Hoppad du blir nöjd.

2013-09-25 @ 19:30:45
URL: http://www.karinstorm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0