Idag är ingen vanlig dag...

För det är Lisas födelsedag!!
Ja, idag fyller min bästavän 19 år och det är ju inte helt fy skam! Galnare, snyggare och bättre kompis går inte att hitta på denna jord❤ Imorgon ska jag fira henne men med vad får ni se då! 


 

Home Alone

//5km morgon cardio//

Morgonens pw är nog det enda produktiva jag har gjort idag, förutom att storstäda hela huset då mamma och pappa kommer hem igen om några timmar. Har varit ensam hemma hela veckan. Även om jag till störta del var ensam eller inte ens hemma så var det tamigfan inte svårt att stöka ner!! ;)


okay? okay



Spenderade gårdagen med två fina tjejer ifrån min klass. Vi åt middag på torgstallet, så himla mysigt och gott där!! Och sedan begav vi oss till bion för att se "the fault in our stars" Den var såå fin! Jag är vanligtvis ingen sån som gråter till filmer, men fem minuter in i filmen satt jag med tårar i hel ansiktet. Så hur jag och vi såg ut efteråt behöver nog inte förklaras. Har ni inte sett filmen, gör det! 

Dance our tears away

I torsdags kväll var jag i Borås på första torsdagskvällen för i år. John De Sohn stod på scenen och skapade grym stämning över torget. 
ingen topp artist (enligt mig) som kommer dit i år, men det är gratis så kommer nog åka på fler kvällar, annars åka dit för att träffa människor.





"Hotell" frukost



Fixade en välkommen hem frukost till min bästavän som kom hem ifrån Spanien inatt. Inte träffat henne på 1,5 vecka vilket känns som en evighet! Hon är sååå brun och jag är sååå blek haha. Vi ska på bio sen och se Channing Tatum på bioskärmen *hearteye emoji*

Ponny

Gick ut på en liten promenad på kvällen i det fina vädret! Så himla fint ute på kvällarna nu och jag älskar det sååå mycket! Blir helt lyrisk typ och älskar solnedgången för ljuset är så fint (hej fotonörd) Tog vägen förbi stallet och hälsade på lilla ponnyn som är hem igen. Har inte sett henne på nästan ett år nu. Blev varm i hela kroppen när jag såg henne och märkte att allt hennes vanliga beteende fortfarande är kvar!




Definition

Inte hunnit fixa detta med en dator än så det är därför det är en aning tomt här. Ett lika stort tomrum som mitt liv har just nu pga detta//

Fördel med att inte ha dator är att man har mer tid till att träna, eller, "jag har inget annat att göra" kanske det mer är. Så idag när jag hade avslutat mitt biceps, axlar och lats (övre delen av ryggen) pass och bara skulle gå på toa innan jag begav mig hemåt så gjorde jag en standard spänning i spegeln (ljug inte träningsfolk och säg att ni inte gör detta) så fick jag syn på något som gjorde mig väldigt glad, nämnligen att min axelmusklen verkligen syntes och även konturlinjer mellan axel, biceps och triceps. Det enda jag kan säga är: hard work pays off!



Glad Midsommar





Rygg + bröst

Dagens pass på gymmet bestod av rygg och bröst. Vilket är enligt mig just bu det tråkigaste passet. Går i perioder med vad som är roligast och just nu är detta längst ner.

Pull ups
15x2- 28 kg vikthjälp
10x3 - 24 kg vikthjälp

Latsdrag (smalt grepp)
12x3- 30 kg
8x3- 40 kg

Sittande rodd
10x3- 30 kg
8x4- 40 kg

Latsdrag i cablecross// superset// squatjumps
12x 3- 22 kg
10x3- 29 kg

Marklyft
15x2- 20 kg
10x3- 40 kg
8x3- 50 kg

Rygglyft
12x 3- 5 kg
10x3 - 10 kg

Bröstpress i cablecross// superset// burpees
12x 3- 9 kg
10x 3- 13 kg

Bröstpress på sne bänk
10x 3- 7 kg
10x 3- 8 kg





Framsteg

Var imorses på ett lyckat tandläkarbesök där jag fick beskedet om att tandställningen snart ryker för gott! Men först ska jag endast ha den på natten istället för dygnet runt och det känns som ett framsteg i sig. Men det känns och tomt och konstigt i munnen att inte ha den.
Efteråt drog jag till gymmet där det till en början var tomt, inte konstigt med tanke på att klockan bara var 8. Fick till ett bra rygg- och bröstpass med lite nya övningar och vikter. Och eftersom jag var helt själv kunde jag passa på att ta lite fina bilder haha ;)

Har fått förfrågan om att skriva ut mina träningspass här på bloggen med övningar som jag gör vilket jag ska fixa!


Dundergott

Körde på brakfrulle imorses efter en timmas promenad med hunden. Gröt med havremjölk och hallon, riskakor med ägg// kalkon och gurka och en hallonsmoothie.
Idag har jg hunnit med att sola och varit en sväng på gymmet som var mer prat än träning idag men det var trevligt. Fick även in ett snabbt samtal med lite gossip med min älskade syster som bor på andra sidan jorden. Känns så skönt att bara ringa och prata om allt och inget❤ 

Singlar

I veckan har Ed Sheeran släppt 4 singlar ifrån sitt kommande album och de är så himla bra och får mig att längta till den 12 november ännu mer! Afire Love och Thinking Out Loud är mina favoriter hittills. Kommer gå på repeat i mina hörlurar ett tag och snart kommer hela albumet!


Datorlös

Det är lite tomt här med anledningen att jag just nu inte har någon dator. Lämnade tillbaka min till skolan över sommarlovet (vi måste det) och trodde då att jag kunde använda min systers gamla, tills jag startade den igår och insåg att sen var segare än en snigel i tuggummi ungefär. Så nu sitter jag på jakt efter en dator och velar mellan en ny Acer eller begagnad Mac, där frågar är Pro eller Air? Stort beslut som tål att tänkas på!  



+++

Summerar första veckan av sommaren i bilder. 
London, shopping, One Direction i London och Stockholm, bästis student, soligt väder, och träffade finaste Camilla (och Bella) efter konserten i Stockholm, vilket nästan var bättre än själva konserten. Grym start på en grym sommar!

Repeat

Tog nattbussen till Stockholm för att se killarnas andra konsert. Sitter just nu i kön och väntar på att få träffa kompisar som jag inte har sett på lääänge/ aldrig har träffat innan och det ska bli så jävla kul! Taggad till tusen för kvällens konsert och ska bara leva livet och ha det bäst under de timmarna! 
/bild ifrån London/



Student

Idag tar min bästa vän studenten, FY FAN VAD DU ÄR BÄST! Jag älskar dig till månen och tillbaka❤




London day 2// via iPhone





london day 2

Andra dagen vaknade vi upp i vårt "hotell" rum. och gjorde oss redo för sightseing. Vädret som dagen före hade varit strålande sol var ösregn men slutade precis när vi gick in i tågstationen. Ett åk upp i London Eye med utsikt över hela staden, ett besök på SeaWorld och slutligen lite fler turistbilder på Big Ben tog vi innan vi åter igen tog tunnelbanan till Oxford Circus för att shoppa det sista.
 

London day 1

Första dagen i London innehöll flygresa, shopping på Oxford Street och New Bond Street, strosandes på gatorna, slutligen ett stopp på Pizza Hut där vi åt varsin riktigt god pizza och slutade med omkringyrande mellan tunnelbanestationer innan vi tillslut hittade hem. Har fotat väldigt mycket med min telefon eftersom det är smidigare och lättare att bara ta upp den istället för att plocka fram kameran, men här kommer kamera biler ifrån första dagen!
 
 
 

One Direction Wembley Stadium London


Det sjukaste, galnaste och mäktigaste jag har varit med om. 80.000 personer i en arena som sjunger samtidigt.
Stod på 4/5 raden under hela konserten.
Känslan när killarna kom ut på scenen och inse hur nära jag var. Så nära så jag kunde se deras ansikten på riktigt och jag trodde inte det men de är finare på riktigt än på bilder! Konsert timmarna var helt underbara och allt som hände var så bäst. Det är svårt att veta hur man ska reagera för det är så mycket känslor i kroppen som snurrar runt. Ena sekunden skriker man, nästa ler som en idiot för att sen gråta som en galning.
Och hela konserten avslutades med att jag fick en av killarnas vattenflaskor som någon har druckit ur! (!!!!!!!) hehe ja, jag skickade på den :))))

Folk tycker att man är en idiot som åker till andra länder för att se ett pojkband, men fyihelvete vad jag älskar dem och jag upplever bara drömmar!

Home

Hellllloooo! Är hemma på svensk mark igen, eller kom hem igår och är fortfarande helt brutalt jättetrött! "En aning" för lite sömn under intensiva dagar i London och inatt satt jag uppe till halv 2 för att redigera bilderna (kommer i veckan) för att jag skulle lämna tillbaka datorn till skolan idag. Nu väntar sängen och imorgon är det skolavslutning som står på schemat och ett låååångt och väldigt efterlängtat sommarlov! 
Bild ifrån min lilla löprunda runt arenan i soluppgången, jag frös så var tvungen att bli varm

nära

Nu är det nära. Så nära så att man känner lukten utav det. Sommarlov. På onsdag är denna terminen slut för mig och när med också tvån på gymnasiet. Hur i helvete rent ut sagt gick det till? Känns som att gymnasiet precis började! Men sommarlov med sovmorgon, soligt väder, värme, vänner, kvällar, grillad mat, jordgubbar, cykelturer, konserter och festivaler, glädje och en känsla av frihet är precis vad jag behöver just nu!!
 
 

nu kör vi!!!

 
Bilder från över ett år sedan, men ikväll är det dags igen. Återförenas med 5 killar som jag älskar som om de vore mina egna barn. Efter timmar av köande och lite trängsel för att få bra platser är vi så redo man kan bli. Sverige flaggorna är med och känslorna är överallt. LETS FUCKING DO THIS!!!

beautiful things dont ask for attention

 

Im not strong for being a girl, im just strong

 //bilder från april//
Alla timmar på gymmet, alla vikter man lyfter upp och ner tills det absolut inte går mer, alla teknikövningar, alla intervaller på rullbandet, all mjölksyra & brutal träningsvärk i hela kroppen, alla sprungna kilometrar, alla droppar svett, alla liter vatten, alla burkar kvarg, all kyckling, jordnötssmör och gröt, alla morgonpromenader, men framför allt all vilja. Viljan att bli bättre, större och starkare.
 
Men jag är långt ifrån klar, vilket jag aldrig kommer att bli. Vad du än gör så kan du alltid bli bättre och sätta upp nya mål. En fotbollsspelare slutar inte spela när den har gjort ett mål. Usain Bolt springer fortfarande fast han har varit snabbast i flera år. Beyoncé fortsätter göra musik fastän hon har sålt allt till #1 som hon har gjort och vunnit priser för det. För att även om du är på topp är du inte klar, du kan alltid göra bättre. 
 
Först frågar de varför du gör det, sedan frågar de hur du gjorde det. Du frågar mig varför jag gör detta, jag frågar dig varför du inte gör det.
 
 

want to go back to the place where your name is written in the sand


Stranden på Skiathos- Grekland 2012

Hälsningar ifrån London



Litet bildcollage som summerar första dagen i London! Har haft det hur underbart som helst! Flyget gick bra (med vissa omständigheter som att de inte ville släppa igenom mig på passkontrollen först..) jag kom fram i tid och plånboken har fått göra sitt jobb på primark och VS och lite andra ställen. Avslutade dagen med en svingod pizza!! Nu värker det i fötterna men imorgon är det sightseeing och lite mer shopping som gäller! :)

catch a feeling

//only know you've been high when you're feeling low//
 
2 bilder ifrån mitt projektarbete i år. Är riktigt nöjd med bild resultatet och känslan i bilderna. Det känns på ett sätt lite coolt att kunna hitta en känsla och förmedla den på en bild utan text. Så att de som ser bilder får den känslan som jag försökte förmedla ut. 

ä n t l i g e n

 
Tror inte att någon i sin vildaste fantasi kan förstå vad jag har längtat till denna dagen! Men NU är det äntligen dags!!!! 9.55 lyfter planet mot London med ett stop i Köpenhamn för mellanlandning (det var billigare så hehe..)  Längat till all shopping, stan, stämningen, folket och självklart: KONSERTEN!!! Jisses kissar nästan ner mig när jag tänker på att om 2 dagar så ska jag se dem efter 379 dagars väntan. Ha det härligt i Sverige så hörs vi på måndag, om jag kommer hem levande. Kan hända att jag uppdaterar på instagram ifall jag hittar wifi så följ @emmanden så ser ni ifall något dyker upp! Pusssss
 

Sjung om studentens lyckliga dar..

 
Lyckan i studenters ögon går att att ta miste på om att detta är den lyckligaste dagen i deras liv. Med gymnasiet avklarat och framtiden framför sina fötter och en frihet ifrån skolan så går det nog inte att inte vara lycklig. Nästa år är det min tur och jisses vad jag längtar. Har kännt ångest över det men när jag såg alla glada studenter idag så försvann den och blev en stor längtan istället. 
Grattis till alla er andra som också tog studenten idag, ni är grymma!!!

blue

 
//Grekland 2012//

best friend

 
Åååh vad Lisa var fin på balen idag. Herregud! Blev helt tårögd när jag såg henne först. Hon såg verkligen ut som en prinsessa♥

Nu är nästan alla bilder klara. Puuh! Imorgon ska jag till skolan för en idrottslektion och spela brännboll och sen bussen hem för att se studenternas utspring, packa väskan, skriva ut biljetter, städa, ladda kameran och allt sån för att vara redo för resan till London dagen därpå. Och herregud vad det gör ont i magen av nervositet när jag tänker på allt detta. 



beautiful

 //bilderna blev konstiga på bloggen och vet inte varför..//
Ikväll går denna fina tjejen och min bästa vän balen. Helt ärligt så börjar jag gråta nu när jag skriver detta. Känslomässigt instabil pga överdos av stress och nervositet för helgen, men också för att jag är så stolt över min fina vän som har klarat av gymnasiet. Balbilder på henne kommer.. 

Prom night #2 // 1

Hemkommen ifrån bal nummer 2! Lika fina klänningar och håruppsättningar idag också och det var kul att känna lite fler personer som gick eftersom min skola var en av de som gick. 
 

Prom night #1 // 3

Blir mycket balbilder just nu, men de är ju så fina! Kom precis hem ifrån en fotografering med ett par och ska nu ta bussen för att åka iväg på en annan bal, så flera bilder kommer! Brace youself for prom pictures! Kommer drömma om alla klänningar och håruppsättningar efter denna veckan!
 

030614

Morgonpromenad, frukost, gymmat och tankat moppen är vad jag har hunnit med idag. Gymmet gick så jävkla bra! Så skönt att vara där när ingen annan är där så man vekligen kan köra 110% ända in i kaklet. Ska äta lunch nu och sedan åka iväg för en balfotografering. Är nervös och taggad på samma gång. Så kul att få jobba med något man älskar och hoppas på att vädret är på vår sida!!
 

Prom night #1 // 2

 

Prom night #1

Idag var första av de tre baler som jag ska se denna veckan. Alla var sååå himla fina! Fina klänningar, uppsättningar och skor. Stiliga killar i kostym och fluga. Mitt i all slog det mig att jag själv kommer gå där nästa år (förhoppningsvis) Känns som att det är flera år kvar till studenten, men nu är det bara ynka ett år kvar. Det om något är galet!
 

go hard or go home

Tog cykeln till gymmet idag och tog en liten omväg för att titta på platsen som jag ska fota ett par på på tisdag. När jag hade ca 2 km kvar till gymmet började det duggregna, ifrån blå himmel. Tre sekunder senare ösregnade det och jag var heeelt dygnsur när jag kom till dymmet. Stog i säkert tio minuter och försökte torka mig med en hårtork haha innan jag var någolund torr. Tänkte först ringa hem och be någon hämta mig för att jag var så kall och blöt, men sen insåg jag att det då hade varit onödigt at cykla de där 2km i ösregn om jag skulle åka hem. Go Hard Or Go Home! 
Fick till ett bra biceps och tricepspass trotts regnet och träningsvärk lite överallt ifrån igår. Känner mig riktigt stark i kroppen just nu och musklerna börjar lägga sig där de ska vilket känns så kul att se att allt hårt slit lönar sig! 
 
bild från november..
 

planering

 
Förbereder mig på en vecka innehållandes en hel del stressoch flängandes mellan hemma och Borås. Balfotografering, tre baler, en student, skola måndag- torsdag, jag ska helt själv sätta mig på ett flyg till underbara London, bli lite pank och avsluta veckan med att se One Direction i Wembley (herregud händer detta ens???). Innan tisdag ska några hundratals bilder ha redigerats då datorn ska lämnas till skolan. Planera är vad jag behöver göra men också något jag är helkass på. 1, 2, 3, goooo!

06

juni. sommar. äntligen.
 

RSS 2.0