Svävar på moln, tills du slet mig i stycken & spottade på mina sår

Har precis kikat igenom mina omdömmen. Ska ha utvecklingssamtal imorgon Skjut mig! Snälla! Fast det kunde ha varit värre (övar på att se allt positivt)
Något jag har levt på halva dagen idag är en kommentar, eller svar på min kommentar på facebook. Av ingen minder än Bruno Mitsogiannis (han som spelar Tony i WSS)
Jag skrev att jag tyckte att det hade varit jättebra och att han sjöng väldigt bra och han svarade tillbaka "Underbart att höra Emma A. Det värmer riktigt bra. :)
Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack!!!!!!!!!!!!!!!!"
Så var den dagen gjord. Svävade lite på molnen när jag såg det :)
[Kisandra, Kisandra, Kisandra, Gustav]

Imorgon är det 2 muntliga nationella prov som står på schemat. Kunde varit roligare, men det funkar!
Godnatt alla glada!

So live your life

Bild från gårdagen och en helt radom rubrik
Hemma från skolan, hunden och stallet. Ska plugga lite spanska nu och sen redigera lite bilder på hästar lite lite annat smått och gott. Blev ganska mycket fotande i helgen. Kanske kommer upp något litet foto eller redigerings tips här sen eller imorn. Vi får se! Hare gött :)

27.02.12


[Jeans- GinaTricot     Linne- Lager157     Kabelstickad tröja- Ralph Lauren]
Färg vs. Svartvitt, vilket blev snyggast?
Döds mig inte för detta, men jag har börjat tycka om måndagar. Dock inte när alarmet går klockn 06.10, men när vi slutar klocakn 13.10. Då tycker jag om måndagar :)
Varit utre och ridit på Nomade idag med. Gick faktiskt bra, han kunde lyssnat bättre, men det var okej.
Ska äta lite kvällsmat nu och sen sova. Kan bli ett besök på vårdcentralen med tån imorn för den har börjar göra sådär jävlafuckinghelvetes ont igen. Sen är det snö ute med och Converse är det enda jag kan sätta min tå i så jag lär väll halka runt som Bambi på hal is. fml..

Tack mamma!

Mamma var på Bokia's bokrea igår och köpte två böcker som jag ville ha. Först Isabella's (Blondinbella) bok Egoboost och en tränings dvd och bok som heter 15 minuters Workout för hela kroppen. Kände att jag behövde den efter min så kallade tjockis vecka. Har blivit pizza, hemmagjord pizza, massa godis, bullar, kladdkaka, cupcakes på fem dagar så... ja. Nu jävlar typ.
Har nästan läst ut Egoboost och måste tipsa ALLA tonårstjejer att läsa den! Passa på nu när det är bokrea. Jag täkte "Den är nog inte så bra, Hon är ju bloggare och inte författare, men nått lär jag mig väll" Där hade jag HELT fel. Man ser liksom på livet uppifrån och börjarn inse massa saker. Om hur man reagerar och borde reagera och bete sig och massa sånt. Så, gå till närmsta bokhandel och fråga efter boken!

24.02.12

Så här + ett par svarta Converse, har jag skuttat runt idag.
Stickad tröja- GinaTricot     "skinn"byxor- Lager 157     Armband- ?     Halsband- Thomas Sabo+ Gammal kedja
Chilldag idag. Sovmorgon, musik, matte (med vikarie), bild, inställd syslöjd = sluta klockan 12.55. NICE!!!
Helt ärligt tycker jag synd om de vikarier som får ha våran klass. Hade jag vart vikarie hade jag tyckt att det hade vart ett straff eller något liknande. Roligast är när de är lite blonda.. Slutpratat om det hahaha.
Annars då, fredag kväll. Vad gör ni? Fetstar, myser eller  forever alone? Själv är jag det sist nämda. Eller jag har väll mina päron men dom kollar på någon tråkig film som går på tv. Det var de fredags kvällen!
Tror jag ska titta på en film nu, eller sova. Ska upp vid halv tio imorn och ut och rida :) Happy face! Om jag kan med min cp tå som gör ont nu igen. Hursomhelst, GODNATT!

West Side Story

Idag åkte skolans alla nior till Göteborg för att titta på musikalen West Side Story. Jag tycker det var riktigt bra! Sångarnas röster är ju lite värt att dö för och så.  Kameran var inte med för det är fotoföbjud inne i salongen, loite tråmkigt men förstår ändå att det är det. Tog lote kort med mobilen vilket förklarar kvaliten och ljuset på bilderna..
De två äversta bilderna tog jag med mobilen och den understa är lånad av Tove's blogg som bloggar HÄR. (klicka på bilder eller på "HÄR" för att komma till hennes blogg) Hon äger ju en såndär över cool iPhone så hennes bilder blir lite bättre än mina...
Hittade lite bilder på Göteborgs Operans hemsida
Tror att vi alla tjejer fick oss en lite crush på "Tony" som spelades av Bruno Mitsogiannis.. Han hade snygg mage i alla fall! Haha
Lyckad dag idag, fredag imorgon och det är nästan vår ute nu. Kan det bli bättre?

Det gör ondare att föda barn!

Det tröstade läkaren mig med idag när hon skulle "ta bort" mitt "lilla" nageltrång som jag har fått sen jag halvt har tappat min ena nagel. Det gjorde så ont så jag satt och svettades och blev yr och började se suddigt. Ingen jag vill göra om! Nu är hela tån inpackad i ett litet packet, nice! Ont gör det fortfarande, men inte lika mycket.
Ska packa iordning allt tills imorn nu. Har två lektioner, klassråd och engelska sen lunch (klckan halv 10!) Sen bär det av mot Göteborg med Operan som destination. Vi ska titta på musikalen West Side Story. Något jag ser fram emot. Kommer däremot inte att ha med mig min kamera för man får inte ta kort. Eller får gör man nog, men de måste vara helt tyst och så. Min kamera låter ganska mytcket när den tar. Alla ni Canon ägare vet nog vad jag menar. Fördel med Nikon. (Det var en svår erkännelse)
Förmodligen årets sista riktiga vinterbilder. Nu är allt slask och regn.. Spring is commin'! (happyface)
Nu: sova, eller ge kaninen mat först ;)

Let´s take some egopics'

Vad gör man när man har tråkigt? Jo, plockar fram kamrean och stativet och tar lite bilder. Sätter sig vid datorn och redigerar lite. Så har man fått någon eller några timmar att gå. Gjorde det igår..
Första skoldagen avklarad. Ser redan fram till påsklovet..

Datorfri helg

Kände attt jag behövde en helg utan dator. Det belv nästan två dagar. Hela lördagen och nästan hela söndagen. Tänkte bara uppdatera nu lite snabbt. Ny duschad, trött och lite skolångest är vad jag är och har. Alarmet är ställt på 06.10.. Det känns inte bra. En veckas lov till hade inte skadat! Men slutar tio över ett imorgon så det blir nog bra.!
Så, gonatt!
Raggsockar+filt+Glee= k.ä.r.l.e.k.

Nomade

Vart ute en sväng i skogen på denna pållen. Han kan vara universums latasre häst. Så fort man "ber" honom gå lote snabbare så tar det 100 meter innan han reagerar.. Fast jag är ganska (läs väldigt) envis av mig så tillslut fick jag honom att gå framåt!

Annars idag så har jag städat, bakat, lagat mat, fotat och lite sånt. Ångesten över att skolan börjar igen på måndag börjar komma också. Speciellt när vissa skrivet "gött att ha sportlov nu!" Så ska njuta arslet av mig de två sista dagarna på lovet!

Just shoot for the stars

Vårat internet krånglade hela kvällen igår så tog på mig ytterkläder och gick ut i kylan för att fota stjärnorna. Det var första gången jag gjorde detta så det tog ett tag innan alla inställningar var på sin plats.
Den understa bilden togs i början när jag slälde in allt. Sen såg jag det stora klotet i mitten :o! Är det månen? Eller ett ufo (haha)? Jag kanske är lite blond nu, men den lyste eller syntes inte när man kollade, utan den syntes med 20 sekunders slutartid. Någon som är kunnig på astronimi? Tyckte den blev lite häftig!
Nu, stallet i äckelväder. Regn och 1+...

Länk byte!

Jag gör ett länk byte med Sara som bloggar på sarasdaily.blogg.se Där skriver hon om sin B-ponny och visar bilder. Tycker att ni ska klicka in på hennes blogg HÄR

Jag har fått mycket frågor om jag gör länk byten och svaret på den frågan är ja om du har 30 eller fler unika besökare varje dag. Jag gör också bloglovin' byten :)

Elsa och Simone

Så heter tröjorna som jag köpte på GinaTricot i lördags. Gillar de båda två!
Den grå är jätteskön, dock kunde den vart lite längre i magen, men det funkar. Gillar dragkedjan i ryggen på den stickade! :) Nya favoriter!

Motsols

Fotade lite i det fina solljuset igår. Jag offrade mina fingrar när jag tog bilderna för det va kallt ute.. Vad gör man inte för en bild?
Var i stallet innan och var ute och red en sväng. Det va längesen för Kisandra är ju halt, men fick låna grannes häst, Gustav. Han gillar att galoppera, fort!
Nu ska jag städa lite för mamma kommmer hem idag. Ska även fixa mitt rum. Det som ut som om en bomb har slagit ner eller något liknande. Nice va? Kör volymen på högsta så blir det en aning roligare!

Lite nytt

Fixade lite med min design för den var helt förskräcklig! Dock ska den inte se ut såhär heller, men detta var bätre än det gamla. Jag vill ja bort allt rosa som är i bakgrunden på rubrikerna och i menyn. Någon som vet hur man får bort det? Tacksam för svar!
Och självklart när jag har lov, och tid till att fixa med bloggen så ska ju DesignaDinBlogg.se ha fått en virusattack så man ska "vänta lite" så är de snart tillbaka... Varför händer detta alltid mig?
(Om du inte ser någon förändring så tryck på F5)
Nu ska jag till stallet och pyssla om min lilla prinsessa. Ska även ut och rida på min grannes häst för hon jobbar :)
Favorit i repris :)

Lite sådär spontant

I förrgår kväll satte Lisa igång med en helspontan fotografering på mig. Resultatet blev såhär:

Hår, smink & foto: Lisa
Modell: Jag
Kamera: Nikon d3100

What's happend in Borås..

..stays in Borås.


(Före och efter ögonbotox)

Cha cha bitches'h (kände bara att det passade in här)

Vart i Borås'ee med denna goa brud. Blev fem bussresor, shopping, besök hos mamsen och lite subway (nom nom nom nom) på det. Det som toppade listan på denna dag var nog när vi båda prövade jeans i samma (lilla) provrum på h&m.. Folk undrade nog vad vi egentligen holl på med, men det är ju en annan sak.. De får skylla sig själva om de tillverkar hoodie tröjor i storlek S som är sen storlek 110. Inte konstigt att man måste ha lite hjälp med att få av den..

Blir film time NUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Lisas place

Är hos mina fina vän Lisa nu. Kvällen och natten ska spenderas med henne. Blir även et Zumba passmimorgon och en shopping tur i Borås. Göttas bananer! :D


Bild från hennes över coola MacBook Prooooooooooooo :)

I'm talkning to the moon

Egentligen borde inte jag sitta här. Jag borde vara på mitt rum och bli arg på att matteboken inte kan växa upp och lösa sin egna problem.. Vi har matteprov imorgon på procent och jag tror att jag kan det. Bara jag kommer ihåg alla formler om nytt pri,s förändring,  förändringsfaktor, ökning och minsking och allt vad det nu är så ska det nog gå bra! Fast att jag inte kan det är ju en helt anna sak. Så för att fixa till den sista deltaljen så ska jag nu förflytta mig till mitt rum och dö i en halv timma innan jag sen somnar. Sista dagen i skolan imorgon sen är det lov. Jag tackar människan som kom på det där med lov.
En fin måne på kvällen

Om det inte blir någon mer uppdatering är det för att jag dog när jag pluggade matte, bara så ni vet..

RSS 2.0