angry

Är argare än ett bi just nu. Finns nog ingenting som gör mig så arg som matteboken. Känner mig nästintill säker på att det är facit som det är fel i! Förutom detta så har det varit en bra och lugn dag. Skrev klart min histria uppgift på lektionen och gick sedan till gymmet för ett rygg, mage+ bröst pass som gick super innan jag sen gick till nästa gym (idrott) och hade 60 min power yoga. Vilket var så himla skönt och något jag _ska_ göra i minst 10 min innan jag går och lägger mig på kvällarna för att åt minstånde försöka bli av med all stress som jag har i mig. Har haft känningar av min magkatarr den senaste månaden pga stress och det är inte bekvämt alls!
 

Sunrise

 
Vaknade i tisdag med denna vackra utsikt genom mitt fönster. Såg att ett fint orange ljus som sken in genom fönstret och fick syn på himlen när jag kikade ut. Det gjorde mig på så himla mycket bättre humör och slängde på min skinnjackan till skolan. Jo, lite kallt var det, men det var det värt!
 

Self

//När man borde skriva inlämninar och räkna mattetal, men inser att kameran och photoshop är mycket roligare//
 

I've been walking in the same way as I did

 

heavy

Äntligen landat hemma i sängen efter en dag med fotolektioner, ett tugnt jävla grispass på gymmet (kunde inte ens skära gurka för kan inte lyfta armarna) men jag mår bra just nu, lyckorus i hela kroppen. Körde marklyft för andra gången i mitt liv idag och jisses vad tungt det var! Benen är snart fulla med mindre vackra blåmärken också, men då är allt som det ska. Sprang även hem en snabbis till min bästavän för att se Victoria Helgessons åk i kortprogrammet (konståkning i OS) men det gick inte bra för henne... :/  

Om ca 20 min börjar Brit Awards och jag är bänkad framför livestreamen och håller alla tår och fingrar för att mina boys får vinna sina priser som de är nominerade till!
Bild ifrån dagens fotolektion då vi skulle fota känslor och budskap. Denna bilden är "kaos"
 

Here comes the sun doo doo doo doo

Hade detta underbara vädret i ansiktet när jag gick till gymmet idag. Det plus Beyoncé i öronen och mina älskade Converse på fötterna (har brutalt skoskav så kan inte använda andra skor) kunde inte bli dåligt! Inte ens att det var 62848 personer på gymmet samtidigt som jag var där! Fick sånt sjukt grymt pump i benen idag och trodde nästan att mina hamstrings (baksida lårmuskel) skulle gå av haha. My ass was on fire too, men är det legday så är det! Nu ska jag lägga huvudet på kudden och hoppas på att drömma fina drömmar! 


Summer is my fav "s" word

Mitt i all blåst och regn blandat med snö kan man inte låta bli att länga till sommaren. just nu känns short och bikini långt bort och bruna ben existerar inte för fem öre, men längtan efter det, den är större än stor. Men samtidigt är det skönt, att få ha något att längta till. Någon som gör det värt att kämpa sig upp ur sängen alla mörka och kyliga morgonar för att se att det faktist blir ljusare tidigare på morgonen. Det känns skönt i hjärtat.
 
 

all we are

Precis tittat klart på kvällens mello. Inte det bästa men bättre än det som var i Malmö i alla fall haha. Undrar mest vad som händer i pausunderhållningarna? Det är ju inte ens roligt? I dont get it.. Anyway var hos Lisa igår och htittade på filmer och åt mat (sånt som singeltjejer gör på alla hjärtans dag ni vet haha) Vi såg Magic Mike och dog varannan sekund öven Channing som är så snygg som man nästan slickar tvn. Tur att det kommer en två haha. 
Ska nu njuta av nästsista kvällen av detta lovet innan skolan börjar igen. Känner hur taggad jag är inför det!
Emil får vara med på bild bara för att han sjöng på mello och för att jag gillar bilden

 

Valentines day♥

Vaknade imorse och såg att det låg en fin lapp på mitt nattduksbor och bredvid så stod det en vas med rosa tulpaner. De rosa roserna var slut och han vet ju om att det är vad jag älskar så han köpte rosa tulpaner istället. Så himla sött! Chokladen köpte han inte eftersom jag ändå inte får äta det. När jag givk ner för trappan möttes jag av min fina pojke som stekte pannkakaor så det hade räckt till 10 personer till, men allt var till oss. Så himla gott och verkligen en perfekt morgon!.... Om det inte hade varit för att jag skrev lappen själv igår kväll och köpte blommorna själv (yes, jag köpte blommor till mig själv) och höll på att missa bussen pga det och grät inombords när jag gick förbi chokladhyllan. Och fick steka mina pannkakor själv till frukost (även om de blev sjukt jävla goda!!) Och att "han" inte heller finns. Jo, men förutom det så var det en perfekt morgon! Men som jag har sagt innan, who needs a boyfriend when you have peanutbutter and the gym? Själv ska jag på dubbeldate med dem båda idag♥♥♥
Hoppas att ni får en fin fredag och att ni ger lite extra kärlek till er familj, kompisar, farmor, hamster, cykel eller den där burken med nutella eller Ben & Jerry's (ät lite åt mig med för får inte äta) Puss och Kram!
 

12//02//14

Slängde ihop detta till frukost imorses. Hallonsmoothie och scrambled eggs. Riktigt gott var det! Mixade i 1/2 dl havregryn för att få smoothien mer mättsam och "matigare" och det funkade verkligen! Smakade som vanligt eftersom grynen blir söndermixade i mixern. Tips tips tips!
Annars har jag haft en slapp lovdag idag och inte gjort så mycket mer än att ligga i soffan och utnyttja alla OS kanaler och se på allt annat som går på tv på dagarna. Snörade på mig löparskorna senare och avverkade även ett mage- och balanspass innan jag bänkade mig framför tv igen för att se konståkningen (ni trodde att jag skulle säga hockeymatchen ellerhur?)  Paråkarna åkte sitt långprogram idag, alltså "finalen" där allt avgörs och Ryssland vann och knep silvret också och Tyskland kom trea. Fick gåshud öven hela kroppen av att se det ryska paret som vann. De är så sjukt jäkla bra!!
Nu blir det filmkväll med me myself! 
 

10 veckor med bakterier

Något jag kom att tänka på när jag gick hem ifrån gymmet idag var vilken skillnad jag har gjort på mig själv med min träning det senaste året. För exakt ett år sedan låg jag just nu i en säng på sjukhuset en kanyl i armen som jag fick antibiotika i 4 gånger om dagen. Att gå ur sängen och ta några steg till toaletten var som att gå 1 mil. Febern låg över 40 i över en veckas tid och maten som kom innanför munnen kom upp lika fort pga hosta. Sov på nätterna gjorde jag inte och var hemma ifrån skolan i 3 veckor men var sjuk i totalt 10 veckor. Mycoplasma. En värre sorts lunginflammation + ögon- och öroninflammation och konstant huvudvärk var det jag hade. 4 kurer av antibiotika i tablettform var det som behövdes för att bli av med skiten, Alla muskler på kroppen försvann och jag åt knappast ingenting. Jag kunde inte stå upp i mer än någon minut för jag fick sån kramp i mina vader och så fort jag reste mig upp så svimmade jag.

Sedan dess har det hänt en hel del. Jag har ökat ett x antal kilo muskler och min kondition är aningen bättre.Jag har blivit strkare fysiskt och psykiskt och lärt mig att det sitter i huvudet och inte i kroppen att man orkar saker. Den sjukdomen var som en vändpunkt så jag insåg att för att bli frisk så måste jag ta hand om insidan av kroppen och inte bara utsidan. Så på ett sätt är jag glad att jag blev sjuk (kanske inte hade behövt bli riktigt såå sjuk) för att jag lärde mig så himla mycket under den tiden och lärde känna mig själv och min kropp och senare att lyssna på den på ett annat sätt. Jag har en bild på mig själv när jag ligger i sjukhussängen och jag blir nästan gråtfärdig när jag ser mig själv för att jag ser så liten, ynklig och sjuk ut. 
 
 

Det vänder

Efter att ha svurit åt busstrafiken så fick jag mig en 7.5 km promenad hem i regn och blåst ifrån gymmet. En buss som alltid har gått klockan halv 12 hem går tydligen inte längre. Man vet att man bor utanför staden när det inte går någon buss hem mellan 10.10 och 14.10... Så ni som klagar på att ni missar tunnelbanan och får vänta i hela 4 minuter har det ganska bra ändå, jag får vänta i 4 timmar. 
Så bytte om till vamare och bekvämare kläder när jag kom hem och åt mellis i soffan under en filt. Ibland kan man vända något dåligt till något bättre
 

Müsli

Något jag älskar är yoghurt, müsli + frukt och bär, men nu med all mat som jag inte får äta så är det lättare att blanda sin egna müsli än att vända på alla paketen och läsa innehållet och i förväg vara 99% säker på att jag ändå inte tål det.
Så ta en fin burk och fyll hälften / 1/3 med havregryn och fyll sedan på med en massa goda och näringsrika frön. Stäng locket och skaka så att allting blandar sig. Du kan även hälla i russin eller annan torkad frukt eller nötter. Ju mer det är i, ju godare blir det! I min müsli så har jag: glutenfria havregryn, solroskärnor, krossade och hela linfrön, chiafrön och pumpakärnor. 
 
 

One day

Borde sova men sitter och söker på onödiga saker på google. En sak som jag brukar göra när jag inte kan sova. De blandat med att läsa saker på "onödig fakta" konton på¨Twitter. Japp, jag i ett nötskal. Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet för min matte är inställd på fredag. Hallelujah! Men två lektioner kvar sen 1 veckas ledighet ifrån skolan. 

Tänkte passa på att visa två träningströjor som jag köpte förra veckan. Linnet är jätteskönt och tröjan är mer gul i verkligheten (om det är möjligt) Som det står nere på bilden så kommer de ifrån Gina Tricot och kostade 129kr och 149kr.
 

Stay in my backpack forever

Efter att ha misshandlat mitt rygg i mer än ett år med att bära min skoldator (som väger flera ton) + gymkläder i en tygpåse på en axel så fick mamma nog på mitt klagande. Så en Kånken blev i min ägo och jag blev lycklig och ryggen med. 
 

Helkasst

Såg ni mello igår? Seriöst visste inte om jag ville skratta eller gråta åt hur dåligt det var. Vem söker ens med sådanna låtar? Och programledarna var ju tråkigare än tråkigast. Var är Gina Dirawi?!!??! En positiv sak är att det bara kan bli bättre vilket jag hoppas på! 
 
Har precis kommit hem ifrån mormor där jag har städat och även lyckades skaffa mig en fläskläpp så det ser ut som att jag har botox i hela överläppen. 
Ikväll händer det inte mycket mer än att packa väskan iför imorgon. Sista veckan innan lovet- håll ut!
 
 
 

Queen B

Sen jag såg denna video på Grammy' så har den spelats på repeat. Får inte nog av hennes utseende, röst, framträdande, sätt att röra sig på och hela henne. Helt klart klassad som världens vackraste kvinnor ((din åsikt om detta räknas inte)) Och att Jay Z kommen in på scenen och gör allt ännu bättre. Jeeeeeeeezzeeees. Vet inte var jag ska ta vägen. Mitt mål i livet är inte att bli rik, det är att vara Beyoncé och ha en man som Jay Z.
Always be yourself unless you can be Beyoncé, then always be Beyoncé
 

One year ago

För ett år sedan började jag dagen med att gå upp vid 04.00 för att köpa biljetter till fina Justin. Kommer ihåg den dagen som den var igår och lyckoruset när man hade biljetten i handen och visste att man skulle få se honom kan inte mätas. Sen att jag fick mycoplasma (en väre sorts lunginflammation) och en hel hög med andra sjukdomar efter köandet och nästan hade halsfluss på själva konserten och åkte hem direkt efteråt för att göra skriv-delen på svenska nationella med endast 1,5 timma sömn i kroppen dagen efter och efter den känslomässiga urladdningen, det är en helt annan sak.
 
Igår vad jag på bio med Lisa och hennes familj. Vi såg Frozen och den var sp himla söt! Speciellt snögubben och renen haha. Gillar även budskapet med filmen som verkligen framstod i slutet. Riktigt bra och plus ifrån min sida. Efter bion åt vi god mat och och avslutade sen kvällen med att titta på Burlesque och försöka sjunga som Christa Agulera vilket gick mindra bra.
Nu väntar middag med familjen för att sen se första deltävlingen i Mello. Yes, i am a schalgerbög and im proud of it.
 

Midnight Memories

Favoriterna har gjort det igen. Videon kom ut igår och jag total älskar't!
 

RSS 2.0