White things in the spring

Bilderna jag tog idag. Det är så sjukt fin i skogen och det luktade hur mycket som helst! Jag kände det till och med igenom moppe hjälpen när jag åkte upp igenom allt detta och kom dit jag fotade. Såg nästan ut som snö! Plockade med mig en stor bucket hem till mami med, då blev hon glad!
Detta är bara fem av typ hundra femtio kanske, hehehe.. Kommer nog lite fler imorn. KAn ju också bjuda er på ett litet skratt. NÄr jag satt där på stigen och hittade värsta vinkeln och ljuset så satt jag där i typ tio minuter. När jag skulle resa mig upp såg jag att jag hade satt min mitt i pissmyrornas motorväg... Jävlar vad myror det var!!! Så ett litet skrik och en massa panik blev resultatet av det. Nu ska jag ta in hästarna i stallet, hörs imorn. Kram! ♥

Who says I can't be free? From all of the things that I used to be?

Varit borta ifrån datorn i några dagar. Känner att jag behöver det ibland. Hursom helst, lyssnar på John Mayer♥ Är det bara mina öron som får eargasms av hans röst? Helt underbar, kärlek till honom!
Bjuder er på mina favoriter :)
Ska fortsätta redigera lite bilder som jag har tagit idag :) Ni får resultatet när jag är klar. Ha en trevlig lördagskväll!

*svävar på moln*

Det jag kan säga nu är OMFG!!! Resan är bokad. Segla i tre härliga veckor i Grekland i sommar med min bästa Ebba! VAD KAN BLIR FEL?! Mer än att vi tappar bort oss på flygplatsen? Haha
Hur bra ser inte det här ut?
[Bilder ifrån google]
Det här kommer blir så U N D E R B A R T ! ! ! ! ! ! ! !
GODNATT!!!

It's gotta be..

yooooouuuuuu, only yoooooouuuuuu/ 1D

Skulle tagit moppen till en liten skog med massa fina blmmor och lite kossor i hagen bredvid och fotat efter skolan, men självklart ska det komma en massa regn så att den planen blev inställd. Undra om de där 21 graderna som skulle komma i helgen som de hade lovat?
Så istället har jag suttit och tittat på 1D klipp i två timmar. Man blir helt breath taked av killarna, dom är så fina.. ♥ Visste ni att det var Harry som kom på namnet One Direction, eller att Louis en gång plattade Harrys hår, när han (Harry) sov? Eller att Liam's favorit färg är lila?

Håller på med lite hemligt som i sommar som jag snart skirver om. Vi ska bara fixa allt först. Det ända jag kan säga är att "det kommer bli helt amazing and awesome!" *drömmer mig bort*
Ego pics ftw, eller?

Redovisning, prov och lite sommar

plugg, plugg, plugg... Imorn är det svenska redovisning och på onsdag fysikprov (som jag inte kommer bli godkänd på) Vi skulle antagligen ha nationellt i engelska på frdag med, fast då är vi lediga så vet inte riktigt hur det går ihop.. *fundersam min*
[fönstret i kyrkan igår]
Idag har jag tränat bra. Först 40 min vattengympa på friskvården och sen 60 min på sjukgymnastiken (typ rehabträning och lite sånt) Ska vara där två gånger/ veckan och sen är jag ute och springer två gånger/veckan.
varmediveckansblogg!
http://emmandens.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-vinnarna-ny-omgang-3.html#comment
Var det någon som sa beach 2012? Har en lite hemlighet om sommaren som kommer bli såhääääääär awesome och lite till!

Veckans blogg! Vinnarna + ny omgång!

VINNARE NUMMER 1
VINNARE NUMMER 2
VINNARE NUMMER 3
Blev inte du en av det tre vinnarna? Anmäl dig då igen! Nya och gamla deltagare är lika välkommna. Reglerna står på bilden. Nästa söndag väljer jag tre värdiga vinnare! Lycka till!
ANDRA KOMMENTARER I INLÄGGET UNDER ELLER ÖVER!!!

Konfirmation

Är hemma ifrån Ebbas konfirmation nu. Det är snart redan ett år sedan jag själv gick i den vita klänningen och konfimerade mig och fick min kamera. Helt sjuk vad tiden går. Nej, nu ska jag inte låta som en gammal 73 åring, haha. Tog lite kort i kyran. Satt inte på den bästa platsen uatn typ längsbak.. men lite kort fick jag i alla fall :)
Ska äta lite tacos med familjen och sedan fortsätta med mitt pluggande, Ha det gött!

Bed time!

Nu är klockan mycket och jag är inte riktigt klar med svenska, SO'n eller fysiken. Imorn ska jag på konfirmation hela dagen och sen är det måndag.. Önskar helger kunde vara längre.. Tog en paus i plugget och gjorde en ny design. Syns den inte så atackera F5 lite ;)
Nu kan jag lägga upp ännu större bilder. 700 px iställlet för 600 :)
Godnatt!

True words

Finns det något som stämmer in på livet mer än Tublr's teenagerposters?
Pluggar SO, svenska och fysik om vart annant. Den gula, #1055 är så jag just nu.. Borde inte sitta här och skriva dett just nu, men det är mycket roligare och intressantare än att lära mig om atom- och kärnfysik. Fattar inte ens hur allt kan vara uppbyggt av atomer med negativa och positiva laddningar. Kärnfraftverkt eller radioaktivitet wtf?
Någon människa på detta jordklot som förstår sig på sånt här? Maila mig i så fall!!!

Team VM del 3

Sista delen med bilder sen förra lördagen!
[Sverige, ?, Kanada, Nordamerikansk publik, USA, Sverige]

Team VM del 2


'Cause I can't love you more than this

Denna vecka har jag spenderat med huvudet i läxböckerna.. Tråkigt, men sant och förhoppningsvis värt det med. Hade matteprov idag som var svårt, men jag tycker att det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Hoppas på att den känslan sttämmer överens med resultatet.
Nu ska jag fortsätta att lyssa på mina favorit killar. Finner inga ord för dem! ♥ Har alltid tyckt att all JB fans har vart lite over in loved i honom, men nu förstår jag verkligen hur det är! Man kan mitt upp i en låt komma på sig själv om att vara helt tårögd, utan att veta varför. Det bara blir :)

Team VM del 1

JAg tog huuur mycket kort somhelt, men ni får bara se några. Kan ju säga innan ni börjar titta på dem att Sverigs ena lag, Team Surprise vann hela alltet! Två kom Kanada och trea USA. SÅ det var roligt! Det skiljde knappt 1 poäng mellan ettan, tvåan, trean och fyran så det var riktigt jämt!
De tre sista bilderna visar jag med stålthet! :)
Nu ska jag göra det som jag borde ha gjort hela dagen. Dyka ner i matteboken.. Kan den aldrig växa upp och lösa alla sina problem själv?!
Denna och nästa veckan är det mycket i skolan. Slutspurt inför sommarlovet typ. Så räkna inte med über uppdatering, men ska göra mitt bästa! Puss och godnatt♥

Veckans blogg! Vinnarna + ny omgång!

VINNARNA:
1, LISA
2, TESS
3, IDA
Vann du inte? Var då med igen! Nya som gamla deltagare är lika välkommna. Reglerna står på bilden. Sen lottar jag ut tre vinnare på söndag. LYCKA TILL!
ANDRA KOMMENTARER I INLÄGGET UNDER ELLER ÖVER!

1D, you have stolen my heart

Var  hemma ifrån Göteborg vid kvart över 10 så jag missade "kvällen är din" Tittade på reprisen idag. Satt och blev helt tårögd över killarna.. Hade inte mamma suttit bredvid hade jag storlipat.. Mina fina killar ♥
Vet inte hur dom har gjort det, men dsom har förtrollat hela mig! ♥

Ska tralla mig bort till stallet nu och ut och rida :) Bilderna ifrån gårdagen kommer ikväll eller imorgon :) kram

It was hundred years ago...

Inatt klockan 02.20 (wikipedia is my best friend) var det exakt 100 år sedan Titanic sjönk. Tragiskt, men sant. Alla ni har väll sett filmen? Om ni inte har det och inte orkar spendera ca 3.5 timmar med att titta på en film, kan ni titta på detta istället:
Nej, man ska inte skojja om sånt här.. Såg att en person hade kommenterat på youtube med "happay birthday titanic" Ja, vi alla ser på saker på olika sätt!
R.I.P alla som dog♥

Ni missar väll inte 1D på tv ikväll? Klockan 20.00 är dom med i "kvällen är din" Vet inte vilket tid de uppträder, men de ska vara med i programet i alla fall :) Tv'n är bokad för min del :D

Fototips, blixt

Ja, det var några av er i allafall som ville se, så nu kör vi!
Gissar att ni alla någon gång har velat ta kort och det är lite för mörkt och man måste använda (den inbyggda) blixten. Risken då är att bilden inte blir så snygg, specielllt inte om det är ett porträtt för då blir man likblek i ansiktet. Annars om någonting ligger framför föremålet du lägger skärpan på, kommer ljuset hamna på det.
Har man en blixt som man har köpt till är det bara att vinkla upp den i taket, vilket är "ganska" svårt att göra med
den inbyggda.. ;)

Gör då såhär; Fäll upp blixten och ta en reflexskärm (om du har) eller en tidning med blank yta t.ex ELLE eller CHIC och lägg den under blixten och vinkla snett uppåt. Och ta kortet. Då kommer ljjuset åka upp i taket istället och bilden ser ut som att den är tagen i ett ljust rum. Fattar ni? OM du nu inte råkar ha en tidning eller reflexskärm till hands, så kan du ta handen och lägga framför (du kommer känna lite värme på handen.).
SEN EN LITEN VARNING typ, eftersom du vinklar blixten uppåt och lite emot dig själv så måste du blunda med BÅDA ögonen när du knäpper kortet. Gölr du inte det kommer du känna varför jag skrivet detta..  Så ställ in skärpan och kolla i linsen som du brukar, blunda med båda ögenen och ta kortet!
Svårare än då är det inte! :DÖversta bilden är tagen som vanligt. Understa bilden är tagen med en tidning under blixten.
Inte jättebra exempel bilder, men man ser ändå skillnad!
Om det var något som ni inte förstod så släng in en kommentar så kanske jag kan "räta ut det frågetecknet" (haha)

Fredagen den trettonde

Ja, det har väll ingen missat än? Ska bege mig bort i mörkret till hästarna igen och ge dom lite kvällsmat så dom blir glada! Imoegon är det tidig uppstigning. Först stallet och sen klockan 10.00 rullar bilen med Skandinavium som destination. Jag och delar av min familj och en annan familj ska titta på konståknings team VM. Självklart följer kameran så bilder kommer det tas kan jag lova! Även ett tidsinställt till er kommer, snäll som jag är! :)
The sun set

Smile bitch!

(googla aldrig på "bitch" och titta på bilderna.. man blir spyfärdig!)
Jag har kommit på att jag måste seriöst lära mig att le på bilder! Dessa två bilder var de som jag såg gladast ut på.. Kanska beror på att jag inte känner mig så bekväm framför kameran på det sättet. Trivs mer bakom, eller när jag själv tar korten. Dock stortrivs jag framför filmkameran när det är seriöst.
Stallet och en ridtur väntar nu.
Btw, har ett litet fototips till er, vill ni ha det?

The earth

Hola amigos! Skyller min inaktivitet på mil filmkväll med Ebba igår. Vi tittade på The sitter och sen Alvin och gänget 3. Japp japp, så vuxna är vi. Sitter och kollar igenom bilderna vi tog med. De ska bara få sig en liten makeover av PhotoScape så kan ni få se dem senarer!
Ja, jag har en speciell kärlek till jordglobar. Önskar mig en när jag fyller år, om sisådär 5 månader :)

The world is spinning around

Tog lite kort på jordgloben igår. Tycker att de blev ganska häftiga :)
Nu sitter kameran på laddning och jag ska gå ut och ta lite kort med min fina Ebba. Efter det väntar Ben&Jenny och film kväll. Mysfaktorn är på topp!

Kom igen, jag vet att du kan!

Idag är en såndär dag som man vaknar på ett jättebra humör tills man ser att det fortfarande regnar och är grått och tråkigt ute. Aja, det är bara att gör det bästa utav det! Ska trotsa vädret, idag igen och sticka ut och springa senare idag. Det är så himla gött efteråt så då är det bara att "bita i det sura äpplet" och ta på sig regnjacka. Svårare än så är det inte! Vill man få en snygg kropp kan man inte låta lite regn stoppa en. Om en sådan liten sak får dig att strunta i saker så kommer du inte att komma långt i livet. Just sayin'.
Så ta på dig regnjackan och rota fram dina joggingskor och stick ut och spring eller ta en promenad. Med lite musik i öronen blir det roligare.
Glöm inte veckans blogg HÄR

Nytt i designen

Nu ser bloggen ut så här:
Bilderna i headern är från weheartit
Om den inte gör det så tryck på F5.
Jag gav upp efter ett tag och laddade ner en gratis ifrån designadinblogg.se's gratis designer. Jag har bytt header (denna är bara tillfällig till jag har fixat en snyggare) och lite annat och ska senare försöka få bort dropdown meny och ha en "vanlig" meny istället. Gillar det mer. Sen en fråga, någon som vet hur man får en bredare meny? Släng i så fall in en kommentar eller länka ett inlägg till hur man får det! Tack :)
Ska äta lite och sen gå till stallet och ut och sida. Hoppas att det inte regnar bara.. kram!

Work out!

Hallå hallå! Hemma och nyduschad efter en springrunda med intervall träning i brant och hyffsat lång pulkabacke och på planmark. Jag vet, jag är konstig. Nu efteråt känner man sig duktig och skönt trött i kroppen, men under tiden tror man att man ska dö vilken sekund som helst, känner inte ni likadant? Dagen efter är det ibland inte heller så bekvämt i benen.
Jag ska ut och springa tre eller i alla fall två gånger/veckan istället för att gå ut och gå. Enligt min sjukgymnast är det bättre för mig och min skada att springa än att gå, så då kör vi på det.
Ska hitta något i kylskåpet att äta nu. Är suger på smoothie eller fruktsallad. Får se vad jag hittar!
Min förra smoothie på mango och hallon

Gose killen

Min fina gose kille Svinto som har invaderat min säng..
[Han är inte så brun egentligen utan helgrå]
Märkte nu att jag måste byta lakarn i sängen för han fäller en hel del..
Kommer fixa om i designen idag så om något ser konstigt ut vet ni varför!

Lyckan...

..När denna bild dyker upp på Facebook. Hade läst det innan på någons blogg, men var inte helt säker på att det var sant då. Det enda jag kan säga är. JAG SKA DIT! punk slut!
One Directon♥

Mitt rum

Hade tråkigt igår kväll och började ändra om lite i mitt rum. Flyttade möbler hit och dit och hit igen och till slut blev jag nöjd. De bilder som det står "före" på tog bara snabbt på auto och med blixt för det var mörkt. Så de ser helt förskräckliga ut.. Men bättre än inget, eller?
Ja, såhär såg det ut före jag började fixa om. Stelt tråkigt, opersonligt och ca.539 olika stilar.
EFTER:
Vad tycker ni? Före eller efter?
Fotoväggen vid speglen kommer snart utökas, även den vid sängen. Ska beställa hem lite bilder. Någon som vet någon bra och billig sida man kan beställa ifrån?

Glöm inte veckans blogg HÄR

Q/A

Kan du lägga upp länken till PhotoScape?

Sv: Ja visst kan jag göra det! Jag laddade ner det HÄR ifrån. Och valde sedan den grön gråa rutan med en röd prick i mitten (förklaring är inte min starka sida) Klicka HÄR för att komma till den sidan direkt. Tryck sedan på download. Detta program är GRATIS. Jag har laddt ner på flera gånger pch inte fått virus någon gång. Det upppdateras lite då och då och då är det bara att följa instruktionerna :)

Veckans blogg, vinnarna + ny omgång!

VINNARE NUMMER 1, IDA
Vinnere nummer 2, Therese!
Vinnare nummer 3, Mathilda
Grattis tjejer!!!
Vann du inte? Var då med igen, nykommlingar är också väldiugt välkommna! Reglerna står på bilden och jag lottar ut tre vinnare på söndag, så anmäl dig!

Glad Påsk!

En liten påsk hälsning till er alla! Har ätit en god påskmiddag med den del av familjen som befinner sig inom närhåll (haha). Nu blir det godis :D

American pie, reunion

Sitter hos Lisa just nu och vi ska snart ta våra "lagom stora" godispåsar och gå ner till bion och titta på den nya American Pie filmen. Hur awesome?

We're sexy and we know it! Konstigt att två såhär snygga brudar är singlar...

Kunde inte hålla fingrarna borta

Hittade denna film för bara 19 kronor på hemmakväll.
Jag har en tendens att alltid ta upp några filmer som ligger i botten i 'outlet lådan' och ibland lönar det sig. Jag har sett den några gånger innan, men inte köpt den och jag kunde inte missa detta tilfälle!
En sak som denna kille har lärt mig är "never say never and fight till forever"

Svarta högmidjade @gina

Skrev att jag vill ha ett par svarta högmidjade shorts här i lördags tror jag de var. Och igår hittade jag ett par på GinaTricot. De är jättesköna och med go strech i. Kostar 249 kr.
Såhär ser de ut på:
[korning bild]
Enkla och vanliga. Prövade även de med nitar på med, de satt inte alls bra på mig så det fick bli de här istället. Hittade fägglada jeansshorts för 149 kr (!) och de var fett sköna! Tips till er! Kommer inte köpa dem nu i alla fall pga mitt köp stopp minst hela april ut.

5 April

Godmorgon! Ska gå ner och äta lyxfrukost nu. Bestående av fil, cornflakes och blåbär. Mums! Nackdelen är väll att jag kommer gå runt med en blå tunga halva dagen hehe... Sista dagen innan lovet och jag känner att inget kommer bli gjort idag. Börjar med klassråd och sen kolla på Morden Family på engelskan. Efter det rullar dagen på. Ska fika med fina Ebba efter skolan med.
Ha en bra dag, för det ska jag ha!
Börjar morgonen med några av mina favorit killar ♥

Vita virkade drömmar

Hittade dessa när jag skulle gå ut ifrån H&M. Vände snabbare än vinden och hoppade (inombords) av lycka när jag såg att det fanns ett par i min storlek. De kommer bli väl användna! Inte riktigt lika snygga som de som fanns förra året, men de duger mer än gott och väl. 199 kr på H&M.
Kvällmat och skriva klart sista på engelskan är de sista planerna för kvällen. Imorn är det sista skoldagen. Sen kommer det efterlängtade påsklovet! Godnatt ♥

What doesn't kill you makes you stronger!

Idag har det varit nervöst! Fick knappt i mig två mackor till frukost, vilket aldrig händer annars. Satte mig på bussen och fick panik och total blackout. Manuset var som bortblåst i huvudet på mig. En halvtimma senare stod jag utanför skolan och hade ännu mer panik (om detta kunde vara möjligt) Sen träffade jag alla andra som också hade sökt teater och alla var jättesnälla :D Vi gjorde samarbets övningar och lite sånt vilket fick nervositeten att försvinna lite. Sen var det dags för själva uppläsningen och det. Det va väll "ganska" nervöst.. Men jag klarade det utan att tappa bort mig, uatn att spy. Men det var ta mig fan inte långt ifrån att jag sket på mig hahahahaha!!

Jag var klar vid halv 11/12 ungefär. Och för att inte riskera att trilla i matsalen så gick jag till subway och åt och snackade med Lisa. Lat som jag r så orkade jag inte gå till bussen uatn gick på stan och hittade lite smått och gott. Det jag kan säg är att jag från och med nu har köp stopp (för kläder, smycket och allt sånt) hela april och halva maj typ! Det som FÅR köpas är en bikini och skolavslutnings kläder!
Såhär grym kände jag mig efter mitt 'färdighets prov' som det så fint heter
Och ja, jag åt blåbär och pannkakor när jag kom hem :)

Nervös tjej!

Sitter och kollar bussar, pluggar manus och försöker lära mig hur man läser en dikt. Anledning? Jag ska på intagningprov till ett gymnasie imorgon. Känner att jag faktiskt är ganska nervös. Men vad är det värsta som kan hända? Att jag tappar bort mig totalt, börjar skratta, spyr av nervositet, trillar i matsalen, missar bussen och kommer försent, säger fel... NEJ, DETTA SKA GÅ BRA!! JAG KAN JAG KAN JAG KAN!!! (mental träning) hähä


En viktig sak, rösta på mig HÄR så att jag vinner veckans blogg! Skulle vara jättegulligt av er!!! Jag är nummer 2 :)

Body butter

Jag har fått jättetorr hud de senaste dagarna. Gissar att det är ifrån något slags allergi utslag som jag har fått. Har röda typ prickar över hela armarna, benen och lite på magen. Det har blivit lite bättre, men är inte helt borta.. Kan ju glömma att ha på mig shorts på idrotten imorn..
Hursomhelst så smörjde jag in mig med mitt goda boddybutter efter jag hade duschat för att de om det hjälper att få bort min torra hy. *hoppas,hoppas,hoppas*
Jag använder detta bodybutter och har med lukterna jordgubb och mango. Det är köpt på Lager 157 för 40 kr. Jag tycker dom luktar godare än vissa ifrån TBS (the body shop) Annars är de i alla fall 3 gånger billigare ;)

Fyller på garderoben

Luvtröja utan ärmar- Gina, 199kr|| Spets linne- Monki, 150 kr || Svart linne med texten WILD- BikBok, 129 kr|| Jeans jacka H&M, 299 kr
Jag köpte även denna playsuit på H&M för 149 kronor. Dock ville den inte riktigt fastna på bilden (den är finare IRL)
Nu ska jag traska mig bort till stallet och sticka ut på en liten ridtur på Nomade. Efter det står manusplugg och dikt letade på schemat.. Resten får ni lista ut själva ;)

Lite kalas

Har hunnit med typ en tiondel av allt jag skulle gjort i helgen. Inte pluggat, inte städat mitt rum+ ommöblering, inte pluggat, inte tränat, inte fotat, inte fixat allt i stallet. Det jag har gjort är shoppat (slut alla mina pengar) i Göteborg. Men det var trevligt det också! Fotar det imorgon för det är lite för mörkt nu.. Dock är jag nöjd med alla köp så det gjorde det inget att pengarna tog slut, men jag letar fortfarande efter ett par svarta jeansshorts med hög midja. Någon som vet vart det finns?


Nya favorit vårbilderna! Motsols

Godnatt och sov gott så ses vi imorn! :)

Veckans blogg, vinnarna + ny omgång!

Nu har jag dragit vinnarna i veckans blogg!
Det var många som var med så jag drog tre vinnare. Klicka på namnen för att komma till deras bloggar!
Vinnaren nummer 1 blev VILMA. Grattis!
Vinnaren nummer 2 blev EMMA. Grattis!
Vinnaren nummer 3 blev JENNA Grattis!
Vann du inte? Var med igen då!

Q/A

Har fått endel frågor om hur jag har gjort min header och tänkte att jag skulle svara på den frågan nu. Jag är helkass på att förklara saker, men ska göra mitt bästa! Jag använder mig av programmet PhotoScrape som är gratis och nedladdningsbart. (bara att googla på det och sen ladda ner) Har hört att det inte går att ladda ner till mac men är inte helt säker.

1. Öppna photo scrape (haha) Välj sedan "AniGif". (Det står rakt ut till höger i cirkeln)
2. Välj foto och "dra" det till den grå/vit randiga sidan. Det sår på bilden. Detta kommer vara den fösta bilden som visas (går att ändra ordning å dem)
3. Tryck på "lägg till" (långt upp i högra hörnet) Sen "lägg till foto"
4. Välj vilket bild du vil ha och tryck på "öppna"/ enter
5. Lägg till de bilder spom du vil ha med.
6. Spara! KLART!
Visst var det inte så svårt?! Hoppas att detta hjälpte!
Om ni vill ändra tiden som bilderna visas trycker ni på "ändra tid" Då kommer det upp en ruta som dukan skriva in antal sekunder på.
Sen kan man byta effekt (hur bilderna byts) genom att klicka på "byt effekt"
Storleken på bilden kan man med ställ in. Antingen tar men "storlek på första fotot", "storleken på minsta fotot", storleken på största fotot" eller "ställ in cavansstorlek" vilket betyder att du ställer in storleken själv. T. ex. 600 bredd och 400 höjd.
För att byta plats på bilderna så drar du den dit du vill ha den.
Försök att använda bara stående eller bara liggande bilder för snyggast resultat :)

RSS 2.0