On wednesdays we wear pink

Dagens klädval var enkelt! Något som innehåller rosa. Why? Because det är 10 år sen mean girls kom ut och det är onsdag ;) så jag hängde på den regeln och tog min rosa tshirt ifrån gina.

Annars har denna dagen inneburit projektplanering och matteprov som faktiskt gick bra även om jag gjorde annat än att plugga igår kväll och någon timmas för lite sömn i kroppen på det. Hoppas på att betyget blir lika bra som det kändes! 




Utställning

Idag hade vi vårfestival (utställning och musikuppträdanden) i skolan. Lite halvlamt var det eftersom att det inte var så mycket folk där, men det blev en lyckad dag och kväll för mig ändå! (!!!!)
Nu läser jag det sista inför matteprovet imorgon som ska skrivas och det är ganska avgörande för mitt betyg så hoppas på det bästa! 

Min klass bilder & mina 3 bilder



She's like a sister

Världens finaste bästavän som idag fyller 17 år♥
 

Sister #2

 

l o v e

Ska nu iväg på lite kalas hon min bästa vän som fyller år nästa vecka! Kul och mysigt och skänt med avbrott i plugget! :)
 

Sister

 

white

 
Detta kan vara något av det finaste som finns!

will i find you, will i find you, will i find you?

Vädret visade strålande sol och blå himmel när jag vaknade vilket jag firade med shortspremiär. Så himla härligt och inte sådär kallt så man fryser ihjäl som man gjorde för någon månad sen. Det plus uteidrott och gröna träd i bakgrunden på bilderna visa yttligare vårtecken. Lycka!
Shorts- HM // tröja- Lager 157 // Nike Air Force 1

trehundrasextiofem dagar

Så längesedan är det jag just nu befann mig i Globen med min Justin endast metrar ifrån mig. Tårar fyllde kinderna, halsen sved av skrik och sång, fötterna gjorde ont. Men just då betydde det ingenting. Det enda som betydde något var lyckan. Lyckan av att leva sin största dröm. Lyckan av att äntligen efter flera år få se honom. Höra honom sjunga och se att jo, hans finns faktist i verkligheten.
Känslan av att vara hel. Att det var okej att visa alla känslor. Dela den stunden med flera tusen andra som förstår vad man menar.
Alla var likadana. Visa sin smärta och lät Justin ta bort den. Visa glädje och delade den med honom. 
Jag kan fortfarande höra allt skrik, all sång och se lyckan i alla ögon. För det är timmar ur mitt liv som jag aldrig aldrig aldrig kommer att glömma. 
 
"Känslan i när nedräkningen kom upp på klockan. 10 minuter. Om 10 minuter kommer han ut på scenen. A n d a s. In och ut. Repetera. In och ut. Klockan gick så sjukt fort. Endas sekundrar kvar och man såg lyckan och förväntan i allas ögon. En röst börjar prata men komme inte ihåg vad den sa mer än att slutet lät "be strong, be brave, but mostly BELIEVE" sen öppnades den stora skärmen. Delades i två delar. Där ifrån såg man något komma närmre. Justin. Som hängde i vingar av instrument. Han kom längre ut på scenen och sänktes ner till den. Dansarna kopplade loss honom och han tog några steg framåt  skrek "lets gooooo Stockholm Sweden i want you to make some noise!!" och All Around The World började spelas och jag visste inte vad jag skulle göra eller ta vägen. Tärarna bara rann, rösten sprack och kroppen var förlamad. Just då hade ingenting annat i livet någon betydelse. Det enda som fanns i mit huvud och tankar var att han, Justin, min lifesaver stod på en scen några metrar ifrån mig. Fy i helvete vad lycklig jag var."
 
24.04.13♥

jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

 

pink

 
När jag blir vuxen och skaffar hus, volvo och hund så ska jag ha ett sånt här träd i min trädgård. Eller en lång allé vid infarten om jag får drömma lite längre. 
Idag står det plugg på schemat eftersom jag har skjutit upp allt till sista dagen på lovet. Något jag ångarar just nu. Väldigt mycket. Men men, inget att göra åt bara att ta tag i det och göra det och hoppas på att bli klar innan dagen är över!

Påskcupcakes

En liten del av min stora familj kom på lite påskfika idag så igår kväll stod jag i köket och bakade hela kvällen. Chokladcupcakes med citronfrosting och persika som garnering. Var sjukt sugen på att slicka skålarna och sen smaka på den färdiga kakan men magen hade då inte blivit glad så har fått lukta mig till hur de smakade! De blev fina och ser god ut och de fick bra omdöme av de som åt dem. Chokladbollarna på bilden däremot smakade vääääldigt gott. Emma-ätvänliga och smakar som vanliga chokladbollar. Jag erkänner, har snart ätit upp alla (ca 15 jag bakade), helt själv. 



Cherry blossom // 2013

 
I brist på nya bilder på blommande körsbärsträd (vilket snart ska ändras) så gav jag bilder ifrån kungsan förra året en ny redigering. Den rosa färgen på blomorna är verkligen min favoritfärg!
 

You And I

 ♥ not even the gods above can separate the two of us  ♥

i'll spread my wings and i learned how to fly


I'll do what it takes 'til I touch the sky
I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway


 

Muffins

(Det vita på tre av dem är kokosflingor)
Nu tror ni säker att jag ska komma med ett recept på ett par jättegoda muffins som är fria ifrån både gluten, laktos och socker så att min mage ska tåla dem. Men nej. Smeten var lite halvgod så hade hopp om att de skulle smaka got och när jag tog ut de ur ugnen så var de fluffiga så trodde verkligen att jag hade lyckats komma på ett jättebra recept. Den tanken ändrades så fort jag provsmakade. De var de minst goda muffins jag har smakat på. Någonsin. Jaja, bättre lycka nästa gång! De såg ju fina ut i alla fall ;)

Lights will guide you home

 
 

Ed Sheeran + Beyoncé >

Snubbade förbi denhär videon på twitter igår. Jag har sagt det innen och säger det igen; denna mannen är helt otrolig och för bra för att vara sann. Att det är en cover på en Beyoncé låt gör ju inte saker värre heller..hallefuckinglujah! 


Drömmer om sommaren värmen och dig

 
Spenderade några timmar på eftermiddagen ute i solen igår. Musik i öronen och drömmar om att det var sommar. Flera grader varmare, en bikini, ett längre lov och en skål med jordgubbar var det som saknades för att det skulle vara sommar, och den personen för att det skulle vara perfekt.
Tankar snurrade i huvudet som knappast gjorde mig klokare. Men vissa dagar inser man värdet av att ta vara på alla små stunder och uppskatta det som är bra mitt i allt dåligt, även om man måste anstränga sig för att hitta det så finns det där någonstans. 
Ha en bra dag!

Morgonmys



Spenderat morgonen i sängen med katten (livet som singel) som frivilligt har sovit hos mig i natt och hela morgonen. Det händer ungefär 1 gång vart 3 år haha. Men det är så mysigt när han spinner, det ljudet är så sövande. 
Ska nu hoppa på cykeln och trampa iväg till gymmet för lite träning, hörs senare! 

roses

 

nya kompisar

 
Från och med nu är det dessa skor som kommer sitta på fötterna på löprundorna. Riktigt sköna och stabila vilket är välbehövligtmed mina fötter och knän som ibland lever sina egna liv! Undra hur mänga mil vi knåpar ihop tillsammans?

Eat breakfast like a fighter

 
En riktigt krigarfrukost som jag åt när jag hade sovmorgon i måndags. Kokosgröt och blåbär- & hallonsmoothie, det blir inte bättre än så helt enkelt! Gott som tusan, mättade och lätt att göra!
Någon frågade i tidigare inlägg om recept på kokosgröt och det är faktist mycket lättare än vad man kan tro!
Ta den mängd havregryn du vill ha (i mitt fall 1- 1.5 dl) och vatten (ungefär dubbla mängden havregryn du tar) och lite salt, och i med lite goa och bra frön tex linfrön och solroskärnor. Och till sist ca 3 msk kokosflingor. Inte helt säker på den mängden för jag "häller bara i lite" men skulle gissa på ungefär så mycket. Sen är det bara att koka ihop som vanligt, eller ställa in i micron om man känner för det. Sen är det färdigt och hur gott som helst!! Toppa med vad du vill, min favorit är frusna hallon, banan, kvarg och jordnötssmör men går att variera i mängder!

10/10

Gårdagens frukost får 10/10. Kokos och havregrynsgröt (standard) med kiwi och granatäpple + en hallon//citronsmoothie. Smakade så mycket sommar! Garanterat en favorit so kommer gå i repris!

Lov


Lov=  sovmorgon och lyxfrukost är en kombination jag kommer använda mig av hela veckan. Sova tills man vaknar, gå upp när man känner för och slippa kasta i sig frukosten för att man som vanligt blir sen. Bara andas och ladda med ny och välbehövlig energi för att orka med allting och ta en dag i taget.

Kärlek på burk

Fick en fråga om vilket jordnötssmör jag äter och har har ni det. Kravmärkt och ekologisk ifrån Green Choice. 99.3 % jordnötter och 0.7% havssalt, så inga E-ämnen eller annan skit och äckelpäckel i. Jag har köpt detta på Ica men sett att det finns i nästan alla matbutiker. Det står vid hyllan bland allt annat nötsmör som Nutella osv. Det borde dock stå "varning beroende framkallande!" på burken, hehe...
 

Glitch art

Detta pysslade vi med på fotolektionen igår. En slags bildbehandling som kallas för glitch art som går till genom att du öppnar bilden i ett program där alla pixlar i bilden blir till en siffra eller bokstav (alltså ca 16 miljoner tecken /bild!) och där så markerar man flera tecken och klipper ut och klistar in någon annanstans mitt i alla tecken. Och så gör man så några gånger, sparar och hoppas på att det ska bli bra! Det finns självklart en riktig teknik och människor som verkligen vet hur detta ska gå till och kan ändra specifika delar i en bild, men riktigt på den nivån är inte jag ;)
 

sing // x

 Första singeln infrån nästkommande album. Om jag gillar den? Oh yessss!!
 

don't underestimate the power of music

De här två hängde jag med hela dagen idag. Hörlurarna på och musiken på hög volym för att stänga ute allt medan ögonen såg på we heart it i timmar för att på något sätt fly ifrån verkligheten ett tag.
 
//
 
Men på ett sätt känns det så fel att alltid göra så, Stänga av allt och dra sig undan. Gömma sig ifrån allt och alla. Man ser telefonen lysa men öppnar det inte utan klickar bara bort det. Hur mycket man älskar den personen som skickade det finns det vissa dagar inte ork tilll att ta en konversation med den. Man orkar inte ljuga om att allt är bra, orkar inte lotsas skratta åt ett skämt, orkar inte förklara hur man mår för att man inte ens vet det själv. Man vill bara gömma sig och lotsas att man inte finns och väntar på att dagen ska gå så att man sedan kan börja om på nytt dagen efter.
 
Det är sånna här dagar jag är glad att jag har all musik jag lyssnar på. Alla personer som sjunger om allt som gör ont eller som får en att glömma det. Säg aldrig till någon att musiken som den lyssnar på är dålig eller att du hatar den artisten eller att "men det är ju bara en artist". För det är inte så. Den eller de personerna kan vara anledningen till att flera personer är här. Att den står här med sin högra och vänstra fot på jorden. Allt tack vare en person och dens musik. Så tänk på vad du säger innan du öppnar munnen. Du behöver inte älska all typ av musik eller artister, men ha tillräckligt med respekt för att inte hata dem. För den personen kan betyda allt för någon annan.
 
Jag kan sitta i timmar och lyssna och se på liveframträdanden för att få en dag att gå. Få den att ta slut och hoppas på att morgon dagen blir bättre. Känna att någon är bredvid än och samtidigt vara ensam. Ha en person som inte lämnar en oavsett. En som inte går för att det blev lite jobbigt eller inte hör av sig på några dagar. Den som alltid är där och förstår utan att du behöver berätta eller säga ett ord
 
//
 
 

I'll be fine, just not today

Hade tänkt att skiva något positivt och att detta var en bra dag, men jag är så trött på att ljuga om det. Trött på alla lögner som är överallt om att allt är bra, när det inte är det så vi hoppa den lögnen idag och möter sanningen och verkligheten.

Idag är en sån där dag så jag är "sick and tired of being sick and tired" och man bara gräver ner sig allt lite djupare, tänker lite mer och gör allt lite värre. Ska sluta skriva här nu innan jag börjar på en novell om hur allt är, så istället så hörs vi imorgon då allt förhoppningsvis känns lite bättre. xx. 

 

Weekend

Igår morse vaknade jag bredvid mina bästa vän som sedan kom med en bricka med frukost på sängen till mig, helglyx på högsta nivån!
Efter det bockade jag av ett pass på gymmet och pluggade. Alltid alla läxor och inlämningar man måste göra på helgerna, när ska man vara ledig och bara ta det lugnt en hel helg utan att ha pluggstress och söndagsångest?Skoltrött? Ja! Längtar till studenten om ett år? Ja!



+++

Satt nervös som jag vet inte vad på dagens mattelektion och väntade på besked om det blev några konsertbiljetter eller inte. Efter många irritationer och svordomar över sidan som sålde så fick jag ett sms av min syster om att det var bokat och betalt och jag skrek i klassrummet och var tillslut tvungen att gå där ifrån. Ja, idag satt en 17 årig tjej på en toalett i skolan och grät, av lycka över 2 konsertbiljetter. Dagarna har börjat räknas ner tills jag och bästavännen beger oss mot Stockholm för att se Ed Sheeran. Har inte förstått det än!!
Mannen som sjunger om alla känslor som jag just nu har i kroppen, ja honom ska jag se❤



365 dagar

Idag. För 365 dagar sedan. Just nu. då satt jag i en stor arena i London. O2 Arena. Gladade, nervösare, mer förväntansfull än aldrig förr. Pirr i magen och tårar som låg bakom ögonen och pressade. Tårar av lycka och tacksahet. Tacksamhet till de 5 killar som senare skulle komma ut på scenen och jag skulle få se dem med egna ögon för första gången.
Jag kan inte undvika att inte gråta när jag läser detta inlägget. Det går inte. Känslan. Lyckan. Tacksamheten. Den går inte att beskriva med ord. Bara uppleva själv.
 
Jag kan heller inte unvika att skratta så jag gråter och får kramp i magen när jag läser detta inlägget. Herregud... Jag och Lisa på Madame Tussauds. Började bra, kaos i spökrundan, god chokladfondu, kaos när vi vände kartan upp och ner och blev vilseledda av Londonbor när vi skulle gå hem och yrade runt på främmande gator i 2 timmar.

Tack Lisa för att du delade denna galna konsert och resa med mig. Något som jag aldrig kommer att glömma! Du är guld värd♥
 
 
 

Obekvämt

Idag har vi haft fotolektion hela dagen och skulle fota dokumentärfoton. Kanske inte låter så svårt men, det var en aning obekvämt att åka till busstorget och ta kort på människorna där utan att de visste om det eller skulle märka at vi tog kort på dem. Så vi smög runt där och försökte smygfota fort som attan innan de upptäckte oss.
 

Mars- 13

Mard 2013 har innehållt mycket. Mest i kategorin känslor. Lycka så hjärtat slår trippelt, dubbelt och stannar på samma gång och sekunden senare har tårar av ilska, tomhet och besvikelse. Cheers to the teenage years som man brukar säga för på något jobbigt sätt så tillhör det. Annars så har jag hängt i Stockholm och vart på Art On Ice, köpt nya skor (<3333) dränkts i plugg, bokat resan till London, fotat självporträtt och lyft en massa vikter på gymmet och ätit mat.
 
 
 

Flowers...

Canon EOS 60D, 50mm f/1.8, closeup +4
Reslutat ifrån krälande på marken bland de få blommor som har slagit ut i helgen. Ibland får man offra sig för att få fina bilder, för det är ju värt det när de beslutar sig för att fastna på bild!
 

BOKAT!!!

Efter att ha gått i halv depression hela dagen över att jag för exakt ett år sedan just nu befann mig på brittisk mark så bokade jag precis resan tills i sommar. 70 dagar återstår det nu tills jag står på Londons gator igen. Om jag längtar? Behöver man ens fråga?! 
 

RSS 2.0