Gårdagens pass



Två bilder ifrån gårdagens benpass som gick riktigt bra!! Nytt PB i knäböj som slutade på 4 reps x 3 set med 80 kg. Och detta var andra passet där jag körde med vikter över min egen kroppsvikt och verkligen gick på max från början till slut. Är medveten om att många tycker att man är konstig, men det är helt stördt hur mycket jag verkligen tycker om styrketräningen och känslan av att vara stark och bli starkare. Känner mig starkare mentalt när jag känner mig stark fysiskt och det är något som jag verkligen behöver!

Sjukt nöjd med passet igår och känner mig stark i benen och mitt knä som jag innan har haft ont och problem med i flera år, känner jag inte av längre. Inte ens när det kommer till tunga böj!! Tror varje gång att "nu kommer det göra ont" och blir lika förvånad varje gång när jag inte känner av något :)

en helg i götet

Hej på er! Håller just nu på att packa och fixa iordning mig för dagen och helgen som ska spenderas i Göteborg. Blir först ett (till) besök på Liseberg och sedan ska jag hem till en kompis med några andra och ha det trevligt! Hoppas på en riktigt grym helg som blir den sista lediga helgen innan jag börjar jobba på måndag! 



4 years of One Direction


Rubriken säger allt. Idag är det 4 år sen mina fina killar blev ihopsatta som ett band i x-factor. Time flies och jag är så glad för alla minnen och vänner som jag har fått tack vare dess fina killar. Och de fyra gånger som jag har sett dem har verkligen varit de 4 bästa dagarna i mitt liv❤

Namnsdag


Lyxade till dagens frukost för att det var mitt namn som stog för dagens namnsdag idag. Tog cykeln till gymmet efteråt och körde ett riktigt bra rygg och axel-pass! Riktigt nöjd och kör på riktigt tugnt nu de sista dagarna innan jag ändrar i mitt träningsschema!


☀☀☀




Band merch

Köpte dennatygväska på konserten i Stockholm men den har inte visats här än, men jag gillar den skarpt! Den används flitigt och är lätt att bara "slänga i alla saker man behöver ha med sig" i! Saknar konserten och den tiden innan väldigt mycket just nu när jag tänker på den igen! Helt klart med på sommarens topp 10 lista på bästa händelser!! 



Sött och surt


Äter krusbärspaj (glutenfri ofcourse) och dricker hemmagjord vinbärssaft. Svensk sommar hemma när den är som bäst, och godast ;)

Beach


Älskar dessa dagar som man kan spendera på en sandig strand. Solen skiner och värmer och jag njuter till tusen nu sista veckan innan jobbet börjar och strax efter det även sista året på gymnasiet. Men det tänker vi inte på nu, nu är det sommarlov och jag carpar så mycket diem som möjligt! 

Kvällsdopp




//ursäktar för kass kvalité men bilderna är sparade ifrån facebook chatten...//

Tog ett kvällsdopp med min fina vän ikväll. Riktigt mysigt och faktiskt skönt också! Lite kallt i början men sen var det skönt i vattnet. Att sitta i gräset och spela kort, prata om livet med 10/10 i sällskap medans solen kryper ner bakom horisonten är något man kan göra varje dag! ☀☀☀Livet☀☀☀

Bänkhäng

Suttit på en parkbänk i flera timmar och diskuterat livet med min bästa vän. Känslor, smärta, misstag och tårar. Sånt man helst vill slippa under sommaren, men är skönt att bli av med. Jag är verkligen en känslobomb. Samlar på mig allt och tillslut spricker det, på riktigt.
If it didnt hurt it wasnt real..



Liseberg




Spenderade gårdagen bland bergochdal banor med min syster. Lite för varmt vissa studer men helt köart en toppen dag! Den nya Helix var riktigt rolig, helt klart nya favoriten!! 

Foodie

Matbilder ifrån de senaste dagarna. Ar verkligen kommit in i en riktigt bra rutin nu vad det gäller kosten tillsammans med träningen. Kroppen svarar så som jag vill och det känns grymt!
Precis kommit hem ifrån en powerwalk och håller just nu på att fixa frukost innan jag cyklar iväg mot gymmet. Så skönt att ha träningen "avklarad" så man kan göra andra saker under dagen utan att behöva tänka på att hinna planera in gymmet :) planering är nyckeln till att lyckas!


Ryggbrytning


Detta sysslade jag med i trädgården igår. Bestämde mig för någon vecka sen att jag skulle lära mig stå i brygga och lyfta på ena benet och trodde inte att det kunde vara så svårt så första gången jag testade slutade med en brutal kraschlandning på madrassen och kram i magen av skratt åt mig själv. Så nu har jag övat övat övat och övat och idag klarade jag det, flera gånger om. Trodde däremot att min rygg skulle gå av i början då jag är smidig som ett kylskåp i ryggen. Har försökt att stretcha den och göra den vigare men det gör så ont och hjälper inte.. Ser fram emot att bli gammal och stelare..!! ;)


one month...

Idag är det redan en månad sen jag satte mig på flyget till London. En månad sen? Jag känner mest: hur gick det till??¿¿?¿
Saknar denna underbara stad och de underbara dagarna jag hade där. Men mest av allt saknar jag nog hur bra jag mådde när jag var där!



If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down





im not a gym rat, im a gym unicorn

Stället där jag spenderar mitt sommarlov på? Bland vikter, svett och människor. På gymmet. Galet enligt vissa, dröm enligt andra. Jag själv älskar det och känner mig starkare för varje vecka vilket är en riktigt underbar känsla! När jag har fixat en dator så kommer det att hända lite spännande grejer...!!



Agnes

Kom precis hem ifrån en kväll i Borås där jag fick se min största barndomsidol efter Amy Diamond, alltså Agnes. Herreguuud sikken röst denna kvinna har! Varenda ton satt där den skulle. Pch hon sjöng faktiskt right here right now som hon vann idol med och jag fick gåshud på ryggen i refrängen för allt hon sjöng träffade rakt in i hjärtat .Hon hamnar helt klart på listan av bästa artister som jag har sett live! 



RSS 2.0