höst...

Övergången mellan sommar och höst brukar inte alltid kännas som det bästa som händer under året. Mörkret tar över ljuset på dagara och temperaturen sjunker ganska många grader och bara ben blir ett minne. Men den där hösten drar ju med sig några bra saker också!
♥ Film, serier och myskvällar som avlöser varandra. Ensam eller i sällskap, båda två är underbart!
♥ Varm oboy (med marshmallows), te, kaffe, latte, ja rubbet, smakar godare när det är kallare ute
♥ Alla färger! Grönt är skönt, men den rödorangegula färgen är något av det vackraste!
♥ På sommaren när det är sådär klibbigt varmt är varm mat inte det man mest blir sugen på, men, på hösten har man tid att äta igen allt man missade. Nybakt (eller värmt) bröd, soppa, grytor, eller hemmagjort pizza. 
♥ Att den största delen av garderoben går att använda igen! Fram med alla jeans och stickade tröjor, halsdukar och jackor!
♥ Eller köpa nytt av alla jeans och stickade tröjor, halsdukar och jackor!
♥ Pussas, mysa och kramas med de man tycker om
♥ Akustisk musik (som jag lyssnar på året runt) känns mycket mysigare och lite bättre på hösten!
 

saturday

En frukost ifrån sommarlovet..
Tänkte skriva godmorgon men insåg sen att klockan var nästan två. Sov i över 10 timmar inatt vilket jag verkligen behövde! Varit så trött hela denna veckan så ska ta det lugnt nu i helgen, med ett litet undantag för ikväll då jag ska till Jönköping för att se på Rix FM festival. Ska bli riktigt kul och kameran åker förståss med den också! Hoppas även på att hitta något att ha på mig på nästa helgs bröllop!!

Birthday girl

Ett stort grattis till min älskade syster som fyller år idag. Hade vi befunnit oss på samma kontinent så hade vi firat denna dagen tillsammans, men eftersom hon i nuläget är bosatt i Whistler i Kanada så blir det lite svårt. Men ett långt telefonsamtal med en massa prat så känns det bättre. Att sakna människor som står en nära är jobbigare än vad man kan tro!!♥♥♥♥
 
Nu ska jag byta om och packa ihop grejer för en kväll tillsammans med härliga människor, ha en bra fredagkväll! :)

soon to come

Fotade dessa två bilder när jag hade min fotografering i kornfältet. En riktigt sommarkväll med perfekt fotoljus. En sån tid där man önskar att man kunde stanna tiden och bara stå och se på allt i en evighet. Såndana kvällar får en att ännu mindre vilja släppa taget om sommaren för att ta steget till hösten, men nånstans däremellan får man se allt positivt som hösten med för, så känns det lite bättre.

ihopsamlat

En dag i somras kom min syster hem och fixade en riktigt god middag till oss alla. Innehållade pastapesto, ostar, skinka, baugetter, sallad, vindruvor, melon och annat gott! Så mysigt att samla delar av familjen och äta tillsammans och prata om allt och inget eftersom det inte händer så ofa, vilket å andra sidan gör så man uppskattar det mer!
 

Orange Gym Rats

Fick igåt ett paket på posten ifrån OrangeGymRats. Eftersom jag är en del av gänget så fick jag två till armband och även deras nya handduk. Om ni vill följa mig och oss andra kan ni följa @orangegymratseurope på instagram, eller klicka här
 

sun

 

mellanmål

 
Fixade ett snabbt, enkelt och mättande mellanmål efter skolan idag. Riskakor med skink, scrambled eggs och skinka med en chokladproteinshake ifrån bästa fitnessguru. Något jag verkligen gillar med shakes är att de är vädigt mättande. Man står sig på dom längre än vad jag trodde att man kunde göra och man blir mätt på dem. När jag säger att man blir mätt på en sån dricka så blir man mätt då min kropp och mage är som en svamp och hål haha ;)

Något jag kommer sakna

umgås ute med människor man tycker om, skratt som avlöser varandra, vara lycklig medan solen går ner och inte bry sig om vad klockan är. 
 

ryggslakt

Hemma ifrån ett bra ryggpass på gymmet. Grym kontakt speciellt i latsen så det blev en rikig ryggslakt. Riktigt härligt och första ryggpasset på nästan två veckor eftersom jag var sjuk hela förra veckan och då vilade helt ifrån träningen.

Ser verkligen fram emot träningen denna hösten! Öka matintaget och lyfta tyngre och verkligen bygga en massa. Få göra det som jag tycker är roligast helt enkelt! Bli stark i kroppen men framförallt bli starkare mentalt, vilket jag blir när jag käner mig fysiskt stark så det är bara att kötta på!!


drömleveransen

En dag under sommarlovet hämtade jag ut ett paket fullt av godsaker ifrån Fitnessguru. Rena drömleveransen!!
Vad paketet innehöll ser ni nedan på bilden. 
1. One Amino (aminosyror)
2. Shaker
3. One Whey protein (portionspåsar)
4. One Heat AM (fettförbrännare)
5. One Whey proteinbar
 
Amiosyrorna med smaken päron smakar som piggelin glass. Sååå god! Den innehåller 92,4% essentiella aminosyror, BCAA och är fri ifrån kolhydrater och socker. One Amino intas under träning för extra energi och uthållighet samt för förbättrad återhämtning och muskeluppbyggnad.
 
Under ett intensivt träningspass bryts muskelfibrerna ner och katabola hormoner frisätts. Detta kan sänka din prestation under ditt träningspass. Ett tillskott av essentiella grenade aminosyror, BCAA under din träning stoppar nerbrytningen vid träning, ökar muskeluppbyggnaden och återhämtning samtidigt som den ger ett välbehövt energitillskott.
Du kan köpa One Amino HÄR eller klicka på bilden nedan.
 

I love it when you do what you want cause you just said so

 

återförenad

Idag fick jag tillbaka min andra halva, min kära dator. Är nästan förvånad att jag har överlevt hela sommarlovet utan en dator, men det känns också konstigt att ha tillbaka det! På ett sätt är jag glad att jag har varit utan dator för jag har gjort så mycket mer än vad jag hade gjort om jag hade haft den. Men det var väldigt underbart att öppna photoshop i datorn och redigera bilder på riktigt igen. Åååh är typ i himlen just nu och har en massa bilder att fixa med. 
Första skoldagen gick bra, vi fick se vårt schema som är lite av ett skämt. Ja, vi har fruktstund 4 dagar i veckan som är schemalagd. Japp, trean på gymnasiet är det jag går i! Men annars är det bra, slutar 11 på fredagar och det tackar man ju inte nej till!
Nu väntar film, idol och soffmys!
 

Last day...

Håller på med en massa inför-skolstart-förberedelser för imorgon är det tillbaka till skolbänken och redo för det sista året på gymnasiet som gäller. 
Helt ärligt är jag inte redo för detta. Säger just nu hejdå till mitt livs sista sommarlov. Vill gråta. Seriöst. Kommer när augusti är slut skriva ett helt inlägg om denna sommaren. Som inte blev som jag hade väntat mig, men jöklar vad kul jag har haft!! Så lite redo för hösten är jag, men för att säga hejdå till sommarlov och allt det innebär...nej.

Men om (troligtvis) 290 dagar står jag utanför skolan i vit klänning och studentmössan på huvudet, lyckligare än någonsin. 
Så till alla andra sistaårselever: kom igen nu kämpar vi sista året tillsammans med alla inlämningar, redovisningar, prov!! Tänk på den där dagen så får du en extra kick till att göra det. Och till er andra i skolan, kämpa på, ert sista år kommer!! Och till er som har slutat skolan, håll tyst och sluta skratta..... ;)



pain means you're alive

De senaste dagarna har livet varit sådär jobbigt igen. Som om man spolade tillbaka tiden till september, november, december eller januari. Jag fick känna på hur mörkret kändes igen. Hur det känns när tankarna tar över en och hur smärta och rädsla egentligen känns. 
Men det gav mig också en inblick och känsla av att jag hade kommit ifrån det. Att jag hade börjat bli fri, men det är också därför det är jobbigt att det kommer tillbaka. För det är som att falla tillbaka till en trygghet, där man inte behöver kämpa för nått utan man kan göra som alla tankar säger till en. 
Men i det mörker kan man inte leva. Det är inget liv. Man lever inte, man överlever. Om knappt det.
Så att nu resa sig upp igen och börja om på ett sätt är jobbigt. Men känslan av att vara här ger mig en känsla av obehag och panik. Så har jag på ett sätt kommit hit igen, ska jag ta mig ifrån det igen. 

jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig, jag ska kriga för din skull och finnas där för dig, när du stupar nästa gång så vill jag bära dig, låt mig vara din soldat 

Kattvakt

Var hos min systers 10 veckor gamla kattunge igår. Så himla liten, söt och busig. Har fortfarande rivmärken på händerna och armarna efter att hon bokstavligen hängde i mig med sina klor. Tur att hon är så liten och söt så det är svårt att bli arg på henne, lilla Skrållan :)




Red


Möttes av denna synen när jag kom hem ifrån gymmet för någon dag sen. En stor skål med hemodlade tomater. Sååå mycket godare än köpta, speciellt de små.
Äter dom som godis :)

bowling


Gårdagen innehöll bowling där jag tog hem förlusten vilket var uträknat från början då bowling absolut inte är min grej. Efter det blev det kinamat till middag och filmtittande. Nu är jag ledig i 2 dagar vilket jag ska ta vara på innan jag jobbar de sista dagarna av lovet!

Uport

Fredagen och lördagen denna helgen har varit riktigt jäkla bra! Festival i staden där jag bor som bjöd på artister som Daniel Adams Ray, Timbuktu, Melissa Horn, Icona Pop och Medina. Allt var riktigt jäkla bra och slutade med nattmat, promenad hem när det redan var ljust ute upp för alla backar innan vi till sist somnade före 6. Uport står helt klart en av sommarens bästa händelser och helger och något jag kommer att komma ihåg under en längre tid! u
Inser nu att mitt beroende/tix med att ta kort på mina fötter där jag är börjar kanske gå över styr..



RSS 2.0