Spiders

 

I miss you, like everyday Wanna be with you, but you're away Said I miss you, missing you insane

Vissa dagar och stunder så saknar jag denna fina tjej något otroligt mycket. Samtidigt som man känner sig friare och inte lika bunden till att alltid åka hem. Det känns ändå som att något i en saknas. Ett tomt hål som aldirg blir fyllt. Något som göt att man allltid känner sig ensam.
 

Hur får man motivation till att träna?

Det är en fråga som jag har fått många gånger. Motivation.

Själv tycker jag inte att det handlar om hur motiverad man är till att göra något, utan om hur mycket man vill det. Vill du ha en förändring och må bra, så går du ut även fast det regnar, om du är lite trött eller inte "orkar". Samma sak om du inte vill det till 100%, då gör du det inte. Så skyller du på att det regnar, är kallt, för tidigt på morgonen osv osv osv. Allt det där är bortförklaringar. Något som jag också levde på i flera år innan och tänkte "jag gör det imorgon" Imorgon... Det där som aldrig händer ni vet. 
Men hur hittade jag min motivation till att börja? Svaret vet jag faktiskt inte. Helt ärligt så tror jag att jag bara vaknade en morgon och tänkte "nu fan gör jag det" Jag tror att jag var trött på allt och började inse att mina botförklaringar inte höll längre och att klaga på saken gjorde det inte bättre. Börjar du idag så kommer du till ditt mål en dag tidigare. Det är jätteviktigt att ha mål och delmål på vägen. Och ditt mål ska inte vara perfektion, det ska vara förändring. Om du har som mål att spring 10km på 60 minuter så kan ditt första delmål vara att kunna springa 5 km på 30 min, klara 7km utan att stanna, klara 10 km. och sen minska tiden på 10km. För det ä ga ska logiskt att du inte på förata försöket kommer klara av ditt slutmål och det är inte meningen heller, men samtidigt så ska du kunna nå ditt mål om du har bestämt dig för det. Det måste vara en utmaning,
Har det skett en förändring hos dig själv har du kommit en bra bit på vägen. Då har du brutit det gamla och gått över till något nytt. 
 
 
 
 
Saker som kan få dig att bli "motiverad" eller vad ni vill kalla det. 
1. Köp nya snygga träningskläder. Det götr det lite roligare och köp klder med färg på, det blir roligare då!
2. Hitta någon kompis, mamma, syskon eller ta med dig hunden ut och träna. Då kan ni peppa varandra.
3. Ta ett papper och skriv alla fördelar med att leva ett hälsosammare liv
4. Titta på bilder på weheartit på god, nyttig mat, träningskläder, citat osv.

Kör mot...

Filmen igår var så himla himla himla himla bra. Finns inga ord som kan beskriva känslan av att nästan få återuppleva två av de absolut bästa stunderna i mtt liv samtidigt som de rev upp massa minnen som man bara vill glömma och lämna bakom sig för de gör så ont. Jag luktade även på Our Moment (killarnas parfym) som ska komma till Sverige den 9 september, men min kompis hade hittat den i ett litet parfymeri idag så den ska köpas på direkten när jag kommer hem.
För just nu så sitte rjag i en bil påväg till.... Öland! Wihoo! Hela famijen (- en) ska dit och vi ska fira mamma. Hon vet om att vi ska åka med vet inte vart så det blir kul med en överaskning!. Min livskamrat och kärlek, kameran är självklart med och jag ska fota så mycket jag kan. har en skoluppgift att göra också och kan förhoppningsvis göra dem samtidigt. 
 

This is us

Sluta skolan för ett tag sen och väntar nu på att mina två biokompisar ska komma till Borås så ska vi gå och äta innan bio. Är så galet taggad inför detta och har väntat på denna film hur länge som helst känns det dom.

Skulle ju ha börjat packa igår men det blev aldrig av.. hehe. Så kommer att behöva packa ikväll superfort och glömma viktiga saker hemma och ta med mig massa skit ← som vanligt. 

 

Look of today

 
I brist på en fjärrutlösare så får jag göra vad man kan för att lyckas med outfit bilder.
Så här har jag sett ut idag i alla fall. Gick i kjol för... första gången i mitt liv? Njaa, kanske inte rktigt, men inte långt ifrån. Ganska lugnt skoldag med ännu mer introduktioner i alla kurser men det är skönt med en mjukstart så man inte kör slut på sig första veckan. 
Nu ska jag byta till träningskläder och köra ett pass här hemma. Måste sen börja packa ikväll för hinner inte det imorgon för då ska jag på bioooooo, oh herre gud! 
 

Lite mer serier

Ska nu byta ut alla sociala medier och titta lite till på Glee. Såg fyra avsnitt i skolan idag för att våran första lektion var inställd efter lite missförsånd med vår lärare så vi började klockan ett och jag (och halva klassen) var i skolan klockan nio. Efter det hade vi 50 min naturkunskap istället för 3 timmar som på schemat så sprang till bussen som gick 20 minuter senare. Var ute på en 11km powewalk sen när jag kom hem vilket känns i benen just nu. Hoppas att serier och fruktsallad är en bra medicin emot det!

Föresten, vad tycker ni om designen? :)
 

Bestämt mig

Har nu bestämt mig (med hjälp av era kommentarer, tack!! ♥) för vilken kamera som jag ska köpa. Planerar att jag kommer köpa den på min födelsedag som en present till mig själv så imorgon är det en månad kvar. Min plånbok kommer behöva gå i terapi pga av tomhet, men min matreiella lycka kommer vara på topp! Ska köpa endast kamerahuset och ett annat och bättre standardobjektiv till eftersom att jag inte riktigt gillar och använder aldrig 18-55mm f/3.5-5.6 objektivet som man oftast får till kameran. Men har kollat runt på andra objektiv och hittat ett liknande men bättre så det får det bli!. 
 

You will never be

Har ni haft en bra helg? Själv har jag bara tagit det lugnt och tagit sovmorgon både lördag och söndag. Riktigt skönt att vara utvilad till en ny skolvecka som  blir kort för min del. Ska vara ledig torsdag och fredag för att åka bort på lite hemligheter hehe.
Skulle egentligen ut och klippa gräset nu men vår gräsklippare har gett upp för andra gången i år. Så typiskt när jag just nu verkligen behöver pengarna men får hitta något annat att göra istället som att städa mitt rum. Tänke även fota det lite för jag har möblerat om en del! 

Landat

Hej på er! Har precis landat i sängen med mjukisbyxor och datorn i knäet. Var ute med grannens hund före och har ätit middag med la familia. Hur underbart som helst med helg efter skola efter 2 dagar. Dagens skola var väll inte så värst ansträngande. Vi satt och lyssnade på våran mattelärare som gick igenom våran kurs, planering, mål, betyg osv i 2 timmar. Sen slutade vi, men om man tänker på att mer än 1/3 av klassen är lediga varje fredag så är det en väldigt jobbig lektion. 
 
Håller just nu på att lägga in alla bilder och filmar ifrån min hårddisk till datorn vilket tar gaaanska lång tid så det får bli ouppladdade bilder ifrån arkivet. På tal om det, en ny design ska fixas snarast!! Ska bara fixa några andra designer först!
 
 

My baby is back

 
Ser ni vem som är tillbaka? Min dator! Wihoo!! Enda anledningen till att jag ville börja skolan igen hehe.. Dock märkte jag nu att jag måste starta den i skolan första gången och vara uppkopplad på skolans nätvärk. Åh jag som hade längtat efte min dator :( Idag började skolan. Gick upp tidigt och tog sen bussen till skolan. Det kändes knappt som att man hade varit ifrån stället när man klev innanför dörren. Mitt schema är väll lite sådär. Inget att jubla över men jag hoppas att jag överlever. Överlever andra året på gymnasiet? Sen när hamnade jag här? Började inte jag åttan förra veckan typ?

700 vs. 60

Min beslutsångest tar över mig när de gäller vilken kamera som jag ska köpa. Velar mellan två styckna som det egentligen inte är så stor skillnad på. Canon EOS 60D och Canon EOS 700D. 60D är en stor lapp dyrare, men har ett större kamerahus och bättre meny, inställningar och räknas mer till "proffskameror kategorin". medans 700D har exakt samma inställningar och funktioner, är lite billigare men har en lättare meny och är inte lika avancerad
Så tänkte om någon av er kanske vet vilken som är "bäst" att köpa. Känns kanske bäst att köpa 60D "när jag ändå köper en ny" eftersom att en kamera inte är något som jag springer och köper varannan månad.. Svårt beslut..
HÄR kan ni se en gämförelse på kamerorna
 

No more lazy days

Gick upptidigt imorses och var ute och gick och åt sen frukost innan jag sen däckade i sängen igen. Förstår inte riktigt hur jag sak överleva att börja skolan om 2 dagar när jag har varit ledig sen den 31 maj. "Bara" att säga hejdå till latmasken som är i en! Men samtidigt så ska det bli lite skönt att få något gjort på dagarna och inte bara dega framför en datorskärm hehe.. Och jag ska väll inte klaga när nästan alla redan har börjat eller börjar imorgon och jag slutade i alla fall en vecka före alla andra. Så, det är bara back on track med hösttermin och allt som den nu innebär. Jag får ju faktiskt tillbaka min dator också så det finns något possitivt med att börja. 
Ska nu smaka på mitt hembakade bröd och chokladkaka som precis blev klart. Jag hoppas smakar bra annars blir det fågelmat haha.
 
Hej orginella och nytänkta bilder! 
 

Frulle

Om det är något som jag har problem med varje dag så är det att bestämma vad jag ska äta till frukost. Kanske låter lite konstigt, men frukost är min absoluta favorit måltid och då vill man ju att den ska smaka riktigt gott så att man går en bra start på dagen. Det finns ju så himla mycket att välja på och min beslutsångest borde jag nästan bli känd för. Just morgonar som denna tackar man weheartit. Bara att söka så kommer det upp en hel drös med bilder på riktigt smarriga frukostar så då är det "bara" att välja det som ser godast ut!
Ja, jag är en sån människa som inte klarar av att äta en torr ostsmörgås och dricka ett glas apelsinjuice till frukost för att det är så tråkigt och innehåller inte alls det som jag (man) behöver för att orka och vakna den dagen.
Tumme upp till rediga frukostar! Det är verkligen värt att gå upp 10 minuter tidigare sen när skolan börjar för att hinna göra sig en god och riktigt frukost. Helt klart bästa sättet att starta dagen på!

Ifrån mitt weheartit konto

https://cdn2.cdnme.se/2678402/6-3/pic_5211cbc7e087c37c05cd0df7.jpg" class="image">


Lunch på stan

Tar nu moppen in till stan för att luncha med Lisa och ha tjejsnack innan hon tar flyget till Grekland om två dagar. Vill med utomlands nu sista veckan och bli riktigt brun, ha värme och bara chilla på riktigt innan skolan börjar. Men nej, någon solsemester i Grekland blir det inte i år, men något annat lite närmre... Mer om det längre fram när det inte är en top secret längre, hehe. Ska på kalas senare i eftermiddag så det blir nog inget mer här idag. Men ha en grym dag! :)
 

Godmorgon

Godmorgon alla glada! Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Väntar på att den ska få "smälta" lite innan jag sticker ut och tränar. Blir dock ingen löpning för jag har fått benhin-inflammation så ska inte springa förrän det är borta så det blir en cykeltur idag!

Tittade på film men mina systrar hemma igår. En dansk film som hette Jakten. Brukar inte vara något större fan av danska filmer men denna var faktiskt riktigt bra. Känslig historia med mycket tankar. Har ni tid över så se den.
Nu ska jag byta om! :)


Städa & boka

Kom precis hem ifrån en sleepover med Ebba och ska nu ta tag i mitt rum och fixa och greja med mitt rum. Det är "en aning" stökigt vilket bara gör mig stressad. 
Imorses så hände något väldigt roligt och överexalterande. Fick ett sms om att biljetterna till This Is Us nu gick at boka. Vilket vi också gjorde. Åg 12 dagar kvar tills jag får se filmen jag har väntat på såååå länge. Åh så bäst. Ska åka till Borås på måndag och hämta ut dom och kommer säker börja grina i kassan ← Så typiskt mig att fangirla för mycket på offentliga platser. Aja, that's who I am, and I can´t help it typ. Nej, städa var det jag skulle göra! Hörs senare!
Puss & Kram 
 

Blandat och lite så

Tjenare på er! Jag sitter på mitt rum och dricker te och äter knäckebrödsmackor med philadelphiaost* (finns den någon människa som kan stava till det?) och salami på. Så himla gott så min mun dör. Tittar på serier och läser bloggar samtidigt. Vad jag egentligen tror att jag gör är att hinna med som mycket som möjligt och ta det lugnt innan skolan börjar om exakt en vecka. Kul att träffa kompisar och få tillbaka min dator (love of my life), men att gå upp klockan 6, åka buss i 1.5 timma ha tråkiga lektioner och mina fredagar.. Mattelektion emellan 9-12. Hör ni hur det låter?! Det enda positiva är väll att vi antagligen kommer ha idrott efteråt. #erdonfinkicksberoende Nej, jag är glad att jag får gå i skolan gratis och matte kaaaaan ju vara roligt och man brukar få sluta om man har gjort klart alla uppgifter som ska göras. Fast å andra sidan så börjar jag ju inte fören om en vecka och det är ju jättelångt kvar tills dess *önsketänkande*
 

En spark i rumpan

Någon ville har ett "en spark i rumpan ifrån soffan" inlägg. Lets go!
 
Det första du behöver gör är att bestämma dig. Bestämma dig för vad du vill gör och varför du vill. Men om du gör det för någon annan än dig själv så är jag ganska säker på att du kommer misslyckas. Du måste bestämma dig för att du gör det för ditt eget bästa.
Även om du har en PT som står och skriker rösten av sig på dig så är det du som måste göra jobbet. Du måste ta alla stegen på löprundan, du måste göra alla benböj, du måste göra en extra repetiotion även fast du inte trodde att du skulle orka göra det. Ingen annan kan göra det jobbet åt dig.
Och ja, det är skitjobbigt och det känns som att man halvt ska dö under tiden.
 
 
Men tänk då på hur underbart det kommer att vara när du har kommit dit du vill. Det spelar ingen roll och du vill träna för att må bra eller om du vill bygga dig en tonad kropp. Du kommer bli lika stolt över sig själv när du har lyckats. Och varför välja att misslyckas när att lyckas är ett val?
Är det så svårt att säga nej? Till vad? Att få något som du har velat ha i kanske flera år istället för något som du vill ha i 5 minuter.
 
Ja, det är jättejobbigt i början, men tillslut så vänjer du dig vid det och tycker att det du innan tyckte var jättejobbigt nu är mycket lättare. Det är då du har nått en förändring. 
När du väl har bestämt dig så kan du komma hur långt som helst.
 
 
Tror du att de som vinner VM och OS har suttit i en soffa och tittat på film hela sitt liv? Knappast! De har varje dag gått upp ur sängen och sagt till sig själva att det vill och kan. Även de dagar så man hellre hade velat vända sig om och sova vidare så har de gått upp och kämpat för något som de vill ha och det är då det sker en förändring. När du kämpar fast du egentligen inte till 100% "känner för det" Det är då du har bestämt dig.
Även om du kanske inte ska ta VM guld i 10km löpning så måste du gå upp varje morgon, ställa sig framför spegeln och säga "Jag vill, och jag kan!" 
Vill du så kan du. Kan du inte, utan ger upp, så vill du inte tillräckligt mycket. 
 
 
 
 

Macro

Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8,  close-up +4 filter
 
Något som jag tyckerär riktigt kul at fota är macro. Lite pilligt i början innan man får till det är skärpa, skärpedjup och fokus men man kan få så grymma bilder när det väl blir bra! 
 

Träningstips- ben & rumpa

Ett tips på bra benträning är den här filmen med Cassie som äger YouTube kontot Blogilates där hon har hur många övergrymma träningsvideos som ger en en skön träningsvärk!
Just denna video är det bara squats/ benböj vilket tränar hela låren men även den understa rumpmuskeln (den som "formar" hela rumpan) om du går djupt ner i knä= gör så som man ska och inte fuskar. Är det är övning som du inte ska hoppa öven så är det denna. (Har du knäproblem så gå inte så djupt så att det gör ont!) 
 

New in

Kom på att jag hade glömt att visa er vad jag köpte i Varberg. Eller, på Gekås när vi var där en sväng. Blev bara saker som jag behövde som dessa två tröjor + massa andra små saker som mascara, nagellack, pincett osv. 
Hittade en liknande tröja som den stickade på Gina Tricot veckan före men denna var lite billigare så köpte den istället #hejjagärsnål
Och en vinröd tröja har jag letat efter sen förra hösten om jag minns rätt så den fick också följa med hem. 
Bara jag som älskar höstmode? Jo, tråkigt med allt mörker och att det börjar bli så kallt att fingrarna nästan trillar av för att man vägrar dra på sig en tjockare jacka, halsduk, mössa eller vantar en dag för tidigt men hösten är så mysig och fin med alla färger. Eller, den största anledningen till att jag gillar hösten är för att jag fyller år, hehe. Fast nu är det ju bara mitten på august så det är långt kvar!
 
 

read all about it

Tänkte skrive något kul och roligt här man fastnade i en text på Zara's blogg före jag skulle börja skriva. En text som handlar om våldtäckter i Kongo. Jag han läsa några rader innan tårar kom och jag insåg hur (förlåt) men jävla bra vi har det i detta land där i-landsproblem nästa är de enda problemen vi har. Har inte ord för att skriva något mer om det, utan ni får läsa texten själv för känner mig mållös och nästan äcklad av mig själv. För att detta är deras verklighet. Det som de lever i varje dag, medan vi sitter och uppdaterar vår Facebook om hur otroligt bra våra liv är. Medan vi gör det så händer det. Men istället för att göra något åt det så blundar vi för sanningen och tänker "det där tar någon annan hand om", "det händer inte mig så jag behöver inte bry mig"
Läs texten HÄR
 

Hamnen

Bilder ifrån när jag var i Varberg i några dagar. Campingen ligger ca 1km ifrån hamnen och det- var riktigt fint där!
 

q/a träning, mat & hälsa

Tänkte svara på era frågor om träning, mat och allt där emellan. Vill bara klargöra innan att jag inte är utbildad inom ämnet men har läst/ läser mycket om det och har det som en livsstil och har lärt mig välrigt mycket om det själv och av andra.

Vad ska man träna som är bra för kroppen?
Gör det som du tycker är roligt så mår själen bra av det samtidigt! Att göra varierad träning och blanda kondition med styrka är de bästa. Löpning, cykla, promenader blandat med ben, mage, armar och ryggövningar r det som kroppen mår bra av. Att hålla igång kroppen och musklerna så att man håller hela livet. Muskler och kondition är sånt som behålls sålänge du tränar dem.
 
Hur mycket tränar du?
Just nu har jag haft 1 intensivvecka och har ca 2 veckor kvar (till skolan börjar). Men i alla fall 6 dagar i veckan/ 1 minst 1 h/ pass. Just nu är det 2 gånger om dagen och riktigt jobbiga pass ett utav dem. För att jag vill pressa mig själv och känna hur kroppen känns för att lära känna den bättre. Veta hur den reagerar av vissa saker och att få mig att inse att jag klarar av saker som jag inte trodde att jag kunde göra. 
Men jag älskar att springa så gör det ca 5 gånger i veckan mellan 5-12 km. Och styrka och cardio på det. Jag delar upp styrkan så att jag en dag tränar mage, en dag ben+ rumpa, en dag armar+ axlar+ rygg. Sen börjar jag om så det täcker 6 dagar och har 1 vilodag/ vecka då jag endast är ute på promenad. Vissa veckor kör jag endast styrka eller bara kondition för att få en bra variation på det.
Sen kommer det att bli anorlunda när skolan börjar för att jag inte alls har samma tid på mig varje dag, men kommer försöka så mycket jag kan att få ihop ett fungerande schema!
 
 
 
Hur går man ner i vikt på ett hälsosamt sätt? Alltstå utan någon konstig diet eller så?
1. Gå till badrummet och ställ dig på vågen och hoppa på den, tills den går sönder, eventuellt kasta ut den genom fönstet ifrån översta våningen. 
Ja det är mitt första tips. Kasta ifrån dig vågen och skit i den. Det enda den visar är en siffra över något som inte betyder någonting. Den visar inte muskelmassa, vatten, skelett, hud eller någonting. Den visar en siffra som bara skapar massa ångest och panik.
 
Ät hälsosam mat med mycket grönsaker, protein och långsamma kolhydrater och rör på dig 2-6 gånger i veckan med konditions träning och styrka och fokusera på att du ska må bra. Det är det viktigaste av allt!
 
 
Min kompis sa att man får snygg ben av att springa, men jag hatar det. Finns det något annat man kan göra istället?
Gillar du inte att springa, så gör det inte. Då kommer du bara se träningen som någt tråkigt och negativt och så ska det inte vara. Man ska göra det för att man tycker att det är kul och för att man själv vill göra det.
Hitta någon form av träning som du gillar; cykla, gå, crosstrainer, spinning, zumba osv. 
Och det med att man får "snygga ben" av det stämmer lite havt. Löpning är konditions träning (vilket de andra jag skrev ovanför också är) vilket är fettförbrännande. Men man kan inte förbränna fett på bara ett ställe. Det går inte att punktförbränna det på tex bara benen, bara magen, utan det förbränns lite här och där och det är inget som du kan styra själv utan det gör kroppen. 
 
Vad är bra att äta till frukost?
Satsa på långsamma kolhydrater (grovtbröd, fullkorn, fibrer) och skippa de snabba (vitt bröd, sockerflingor, marmelad) Eftersom att du inte har ätit på ca 6-8 timmar så vill kroppen ha något som den kan arbeta och jobba på därför behöver du äta något som den kan stå sig på länge. Försök att undvika så mycket socker som möjlig till frukost för det kommer at göra så ditt blodsocker går rakt up och sen rakt ner på 20 minuter. Så byt ut sockerflingor till müsli, marmelad/ nutella till skinka, o'boy till juice/ mjölk, frukt yogurt till natruell yoghurt/fil / keso/ kvarg/ mjölk.
Tex:
  - Havregrynsgröt med bär/frukt och mjölk/keso/kvarg + ett glas juice/ mjölk
  - 1 kokt ägg+ 2 grova smörgosar med skinka/ keso/ ost/ + grönsaker (gurka, tomat, paprika, sallad) + ett glas mjölk/juice
  - En tallrik fil/ yogurt/ keso / kvarg medbär/ frukt och müsli + ägg + ett glas juice.
  - Smootie+ 2 grova smörgåsar med skinka/ keso/ ost/ + grönsaker (gurka, tomat, paprika, sallad) + ett glas mjölk/juice
 
Självklart man man variera detta i mängder, men försök att få i dig långsamma kolhydrater och protein (kött, fisk, mejeriprodukter, baljväxter) och frukt och grönsaker i varje frukost. Äter du en bra frukost så har du börjat dagen på ett väldigt bra sätt!
 
 
 

Mountin climber

 
Nej riktigt såhär har jag inte spenderat denna dagen. Regnet har öst ner och jag har hållit mig inne, med ett undantag för i morses då jag åkte med mamma in till stan och gick upp och ner för skidbacked 3 gånger medans hon fixade lite annat. Hej träningsvärk i rumpan imorgon! Det var riktigt skönt och jobbigt att gå upp. Hade jag hade gärna gått upp lika många gånger till men hann inte det för mamma var tvungen att åka hem. Kommer i alla fall åka/ cykla dit fler gånger! Tränade sen ett 30 min NTC pass + armar.
 
Nu ska jag gå och sova och hoppas på att solen skiner när jag vaknar!

Oflyttningsbar

Hej på er! Mår ni bra? Själv sitter jag här och fixar bloggdesigner och äter äpple och morot (nya beroendet) och tror att jag kommer att sitta här resten av dagen. Mina ben är inte förflyttningsbara efter dagens och gårdagens mördar träningspass men det är skönt när man är helt mör i kroppen och känner varende lilla muskel i kroppen. Var ute på en morgon löprunda (milen under 1.02h. Har klarat 9.45 km på 50 min) Målet är att kunna köra milen under 50 vid jul. Bara att träna på och ge allt varje dag så kommer jag nog dit! 
Vill ni att jag sak skriva mer om all min trning och mat som jag äter? Dela med mig med lite tips, pepp och motivation? Eller maila mig om ni har någon mer privat fråga! :) 
 

jag saknar dig

Har varit hästlös i nästan en veckan nu och har inte varit i stallet sedan dess. En del av mig säger att jag ska gå dit, medan andra halvan kommer bryta ihop av att gå in genom dörren, se boxen, se hyllorna där alla saker brukade stå. Se hennes sadel hänga kvar i sadelkammaren. Allt vitt hår som finns kvar på mina ridkläder här hemma. Det är en smärta som alltid kommer finnas där. Att lämna bort henne till någon annan kommer alltid finnas med på min lista på värsta saker som jag har gjort.
 
 

Varberg

Lite bilder ifrån Varberg. Jag och Ebba tog cyklarna och cyklade in till centrum och köpte pastasallad och fruktsallad och cyklade sen lite till, till fästningen och satte oss där och åt och pratade. Riktigt mysigt! Däremot så gick det inte lika bra att cykla hem. När vi hade ca 1/3 väg kvar så fick Ebba punka och vi fick gå hela vägen hem haha.
 
 
 

Home Sweet Home

Kom hem ifrån Varberg i torsdag men var för trött för att öppna datorn och igår umgicks jag med familjen hela dagenoch min syster som kom hem ifrån Nicaragua efter att ha varit borta i ca 5 månader. Åh alltid samma underbara känsla när någon av mina syskon (som allid ska vara så långt bort!) kommer hem efter sån lång tid!
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar och redigerar de få bilder som jag tog i Varberg. Var för lat för att kånka med mig kameran hela tiden så det blev inte många bilder, men det var riktigt fint där! 
Bildena kommer senare för nu ska vi äta! 
 

Life is like a camera

//just focus on what´s important
capture the good times
develop from negatives
and if things don´t turn out
-just take another shot//

 

A list

8 saker jag gillar:
-Sena sommarkvällar
-Att ha sand mellan tårna och salt i håret
-Nysteka pannkakor med fruksallad till frukost
-Att springa tills svetten rinner och lungorna kippar efter luft
-Lyssna på sin favorit spellisa och dansa på sitt rum
-Folk som ställer upp
-Göra saker man inte trodde att man klarade
-Skratta tills tårarna rinner och man får kramp i magen
 
7 saker jag ogillar
-Sakna när vänner som bor lång bort (B♥)
-Skoskav av sina favoritskor
-När saker inte blir som man har förväntat sig
-Folk som sviker
-Skönaste jeansen man äger har slitits ut
-Man tar en bild som ser bra ut i kameran men är ful i datorn
-När man vaknar och inser att man har sämsta hårdagen i världshistorian
-Dåliga låtar som spelas på radion
 
6 saker jag ser fram emot
-Träffa min klass igen
-Min födelsedag
-London resan nästa sommar
-Se 1D filmen This Is Us på bio
-Dagen då jag når min "goalbody"
-Julen
 
5 saker jag drömmer om
-Kunna leva på foto
-Sätta min fot på varje kontinent i världen
-Träffa människor som jag ser upp till
-Inreda min lägehet i NYC & London 
-Möta någon som får mig att inse saker jag inte visste om mig själv
 

RSS 2.0