14-03-30

tshirt- gina tricot, jacka- monki, jeans- lager157 skor- nike air force 
Kom på att jag inte hade visat mina nya jacka som jag köpte när jag var i Stocholm för två veckor sen. En mörkblå bomberjacket fast den är tunn. Perfekt vårjacka och den hittas på Monki.
Gick ute i tshirt ute i solen igår utan att frysa. Så himla underbart! Hade nästan glömt bort hur den kändes med sol och värme. Men idag blir det inte mycket sol. Har massa saker och göra och allt måste göras inomhus. Så himla typsikt mig att skjuta upp allting till sista dagen!

H.H

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min
 
Du kanske aldrig når det du vill nå
Men du når mig
Du kanske aldrig får den du vill få
Men du får mig
 
 
 

Kärlek i en skål

Skönt att slippa vakna av ett alarm på en fredag, Lite mindre skönt att vakna en timma efter det brukar ringa och inte kunna somna om så gick ut och gick med hunden innan jag fixade frukost. Havregrynsgröt med kokos och äggvita, toppad med banan, blåbär, kvarg och jordnötssmör. Ren jävla kärlek i en skål alltså! Stoppade i mig detta innan jag tog cykeln i solen och trampade till gymmet. Så skönt att vara där innan fredags rushen!!
Ska titta på Let's Dance med mamma nu. Själv håller jag tummarna för Kenza, Simon och Benjamin! :)

Wednesday

En onsdag som har bestått av fotolektion hela dagen. Vi var ute och fotade arketektur. Det var faktist roligare än vad jag trodde att det skulle vara men jisses vad kallt det var. Mina fingrar ble vita och läpparna nästan blåa, no kidding. Etfer det tog jag bussen direkt till gymmet och sedan hem för att beta av ett berg med plugg. Fått in en inlkämning till vilket är väldigt skönt. Imorgon är sista skoldagen för denna veckan för är ledig på fredag. Inställs matte. Hur underbart?
 

unperfectly perfect

 
Slängde fram stativet och kameran vid halv 11 för att få ut tankar till bilder. Tankar som snurrar i huvudet som gör det omöjligt att sova eller ens bli lugn och andas som en normal människa. Helkasstljus = hög ISO och korniga bilder men det är det som gör allt så bra. Operfekt, men ändå perfekt, precis som jag ville ha det. Motivet som står i fokus och inte det tekniska.
Note so self: fota mer när allt är förjävligt.

Latest


Senaste ifrån Tumblr. Stället där allt är som man vill att det ska vara. 
 

Virus vs inmunförsvaret

Dagen började väldigt bra med en 5 km löprunda. Första löpningen sen början på januari eftersom jag då började tycka det var roligare att lyfta på gymmet än att kuta runt i skogen, men nu känner jag att jag saknar det och skulle gärna vilja ha tillbaka den konditionen igen hehe. Skönaste starten på en dag och det rensar huvudet på tankar och annat så himla bra. Precis vad jag behövde med andra ord!
Efter det har allt bara blivit sämre. Känner mig smittad av mina päron som går hemma och hostar i kapp. Febern känns som att den är på ingång och en förkylning och bihålsinflammation likaså. just nu hejar jag på mitt inumförvar och vitaminboostar mig med allt möjligt! Vill inte vill inte vill inte vill inte inte inte bli sjuk!!
 

For the first time in a long time


Spenderat hela dagen i ishallen för att fota konståkningsklubbens uppvisning. Efter showen gjorde jag något jag länge har velat göra. Trycka ner fötterna i ett par skridskor och ta några skär på isen. Sagt och gjort. Så lånade jag min systers någon storlek förstora och oslipade skridskor och åkte. Den känslan av att stå på isen gav mig ett leende i hela kroppen. Hopp, piruetter och steg sitter kvar i huvudet även om det är 5,5 år sedan jag slutade. Men ja, tekniken är inget att skryta med, men jag kunde bättre än vad jag trodde!! 
Kolla min instagram [@emmanden] för att se film på ett hopp och piruett! 


♡♡♡

 
Ni vet känslan när man behöver en kram. När man behöver någon om håller ihop en. Någon som håller i en. Någon som håller ihop allting åt en för någon sekund för att allt inte ska rasa samman.
Känslan när man vill vara nära någon, men man ändå är rädd för det.
När man vill träffa någon som gör en glad men någonting i en säger att det är fel att vara glad.
När man vill, men inte vågar.
Det är precis så det är.
 

Art On Ice #4

 

Art On Ice #3

 
 

The Bling Ring

Nämen hejjjj! Sitter i skolan och lyssnar på Boyce Avenue. Fy sate vad jag gillar deras covers! Helt underbara allihopa. Egentligen väntar jag på att min idrottslektion ska börja vilket händer om ca 2 timmar. Vi var på bio med klassen och alla andra tvåor istället för att ha lektion på förmiddagen, vilket hade varit roligare ifall filmen var bättre. Vi såg the bling ring och ja.. Inte den bästa filmen jag har sett, det hände inte så mycket, handlingen var lite b och Emma Watson var en riktigt bitch haha. Anyway så ska jag döda lite tid med att skriva skolarbeten så jag slipper göra det i helgen!
 

Art On Ice #2

 

Stressigt

Idag har varit en stressig dag fullproppad med saker som skulle och ska göras. Inte klar med allt än, men snart. Har hunnit skriva prov, faila bilder i photoshop, rastat grannens hund, städat hos mormor och snart läst 80 sidor i engelska boken. Ska bara städa mitt egna rum och plocka iordning innan jag själv lägger huvudet på kudden. Mina ögon går nästan i kors redan nu så antar att jag kommer somna på någon sekund. Hoppas ni har haft en bra måndag.
Tröja- Gina, halsband och ringar- h&m + vita Nike Air Force1 mid

Art On Ice

Ett litet hopplock av bilder ifrån i torsdagskväll då jag befann mig i Globen och såg några av världens mest kända konståkare+ Loreen, hurts och en pianisk jag glömt namnet på. Det var riktgt grymt och enligt mig var höjdpunkten sista numret när Loreen sjöng Euphoria och alla konståkare + dansare var på isen, oh god. Ska försöka få upp den lila filmen jag fick på det innan min telefon dog hehe.. Det kommer komma fler bilder!

 

Materiell kärlek

Om detta inte klassas som materiell kärlek så vet jag inte var det är för något. Så kär man kan bli. Kan man ens vara kär i ett par skor?
Nike AirForce 1 mid. Mina bebisar♥
 

Keep on fighting

Nu är jag hemma och tillbaka i mitt rum efter en ca 4 timmars bilresa hem ifrån Stockholm. Sov nästan helav vägen vilket var väldigt skönt. Ska nu spendera kvällen med plugg inför morgondagens naturkunskapsprov på genetik. Efter det blir det matteplugg för resten av veckan för att skriva yttligare ett prov på torsdag. Men, vad gör det när man har en lycka i kroppen, ett par fett snygga och nya skor (mmhm i bought them) och man vet att det "bara" är att kämpa så kommer sommaren, och vad den börjar med är helt obeskrivligt. xx

Sandlåde lekande..
 

No matter...




But first..... Let me take a selfie

Helt sjukt hur den låter stämmer in! Vart man än är eller ska göra så "ska man bara ta en selfie" för att föreviga that moment. Och ja, jag är likadan! I bilen, skolan, hemma, mitt på gatan, flex bilder på gymmet... osv. Tacka Gud för framkameran och speglar som gör detta möjligt ;) 





Kör mot... Stockholm

Hej kompisar! Borde egentligen gå upp nu och fixa i ordning mig och packa (eftersom att jag har glömt det??!) men min säng är så grymt mycket skönare haha. Kom även nu på att jag inte har fixat tidsinställda (haha vad bra jag är!!) men det kommer nog lite smått ifrån telefonen. Just nu är jag mest nervös för att komma till Globen. Sist jag var där var 24 april på Justin så vi får väl se hur detta slutar! Ska gå till den platsen där vi satt och känna känslan igen, haha ni måste tro att jag är väldigt konstig just nu!! (Även om det stämmer ;) )
Bjuder på en fabulös bild på gårdagens frukost. Och ja, de glutenfria flingorna är väldigt smaklösa! 



Orange

Legat hemma i sängen och soffan med migrän hela dagen idag. Inte det roligaste man vanknar man med det finns det ingenting annat än att stanna där man vaknade. Känner fortfarande av det, men var tvungen att fixa lite saker till min syster så tog på mig solglasögonen för att slipa ha det så ljus i ögonen haha. Gått runt med dem hela dagen idag också eftersom att solen har lyst. Jag hann fånga den lite snabbt på bild genom fönstret innan den försvann helt. Sånt underbart fin ljus! nu ska jag packa väskan tills imorgon och så och sova tidigt så jag får extra sömn så migränen försviner helt! Pussssss
 

you only need the light when it's burning low only miss the sun when it starts to snow

 

Planering

I slutet av veckan bär det av till Stockholm för att spendera en långhelg i storstaden med Art On Ice som huvudmål, men även en shoppingrunda ska hinnas med och jag sitter just nu och tittar igenom utbudet i alla butiker för att hitta någonting att fylla min vårgarderob med. Högst upp på listan är skorna som jag har dagdrömt om sedan i november har dagdrömt, dregglat och haft ett enormt måste-ha begär äntligen ska köpa!! Sedan även jeans i en ljus tvätt, tröjor i våriga färger/ motiv och en bomberjacka. 
 

perfect light

Det bästa med att våren är på ingång måste ändå var att man kan börja ta motljus bilder igen. Åååh fick världen lyckorus och sprang och hämtade kameran och slängde på mig skorna i farten för att få årets första motljusbilder. det var nääääästa sommar-solnedgångs-ljus. Åååh det var ett sånt perfect moment så ville nästan gråta av lycka!
 

I'll be back

Gamla bilder med ny redigering
Staden man måste uppleva med egna ögon och ben för att förstå andras kärlek till den. Om 3 månader är jag tillbaka och jag längtar mer än någonsin till att få sätta mina fötter på brittisk mark igen och gå på Oxfoord Street och tömma plånboken utan att få dåligt samvete och att återigen få se de 5 killarna som ljusar upp mina dagar. Längtarlängtarlängtar!!

Pancakes

Finns det någonting som slår en pannkaksfrukost? Nej, tänkte väl det! Fluffiga bananpannkakor med massa bär, kokos och jordnötssmör. Mmmmmmm..
 
 
 
 

Sister

Bilder under året som jag har fotat på min syster. Har en hel del fler bilder som nog kommer att komma upp här snart också. Älskar att fota porträttbilder det enda tråkiga är att det nästan aldrig händer pga tids- och modellbrist.. 

Standard frukost

Dagen då jag trötar på detta är dagen då jag är senil. (Tog bilderna innan jag dränkte det i kvarg och jordnötssmör, hehe)

 

Progress

Dagen idag då hela Sverige äter semlor. Alla utom jag. Allergisk och ensam sitter jag och knaprar nötter som blev över ifrån gårdagens (nattens) pluggande. Men inte surar jag för det! Provet gick bra och efteråt fick jag till ett hejdundrande armpass (axlar, biceps och triceps) på gymmet där jag träffade både syster och bästavän. Tungt som satan var träningen man så värt det i slutet när man verkligen ser musklerna i armarna ploppa ut och synas. Stod och log som ett fån åt mig själv i spegeln de sista övningarna haha. 

Denna arm ser iiiiiiinteut såhär längre.. Jisses, tyckte jag var "biffig" och hade muskler när jag tog denna bilden.. Herregud skäms över mig själv haha! Ska nog fixa lite nya bilder snart så ni kan få se skillnaden!!
 

How to survive



Sprang bokstavligen till Ica för att hinna köpa detta innan jag sprang tillbaka till bussen för att åka hem. En hel kväll med plugg är vad jag ska ägna mig åt och kände att jag behövde detta + en jäkla massa bra musik för att orka efter denna dag. Nu ska jag plugga nordiska språk och läsa 30 sidor engelska! Tjingeling! 

Obeskrivligt

Innan jag somnar och innan klockan byter dag så vill jag bara skriva ett grattis till min ängel. Justin.
Personen som jag aldrig kommer kunna tacka nog för vad han har gjort och gett mig. Alla skratt, tårar, minnen glädje och vänner. Går inte att beskriva den känslan som var i Globen den 24 april när du stod på scenen. Den glädjen som jag kände inom mig och i hela kroppen har jag aldrig upplevt innan. En känsla som man inte kan beskriva. En känsla av att en saknad pusselbit som hade hittat sin plats och jag kände mig hel. Att stå där och skrikasjungaskrattadansagråta med ca 14000 andra personer som kände exakt samma sak är obeskrivligt. Den kärleken och glädjen som fanns där, men samtidigt allas sår. All smärta men ändå just då lycka som man såg i allas ögon. Obeskrivligt
 

Lördag

Haft en lugn dag och tagit det lugnt för att lugna min stress. Det enda produktiva jag har gjort är att städa hos min mormor och tittat lite halv på mello. Däremellan har jag legat i sängen under en filt och halvsovit med katten. Ska nu avsluta dagen med en film och inte somn allt för sent eftersom jag ska  upp hyffsat tidigt imorgon. Ska hjälpa till att sy kläder inför den kommande konståkningsuppvisningen som är om några veckor och efter det står svenskaplugg på schemat. 
 

RSS 2.0