Utanför fönstret

 
Fina hästar på bete hemma bredvid vårt hus. I vanliga fall så går de ca 300 meter bort med en massa träd ivägen så jag ser dem aldrig hemifrån. Dock brände mig mig på endel brännässlor och stack mig på några tistlar för att få bild på dem, men lite får man ju offra sig ;)

Friend

Tog dessa bilder på min fina vän för någon vecka sen innan hon skulle på avslutningsmiddag. Det var fint och bra ljus ute så bilderna blev jättefina!
 

Beger mig till en annan värld

Hemma ifrån jobbet nu och ska till stallet och hästen nu. Träning i paddocken är vad som står på schemat och planen idag är att hon ska gå i bra form i skritt och trav hela passet så att hon kan bygga sig lite muskler. Något som hon verkligen behöver nu. Byta ut gräsmagen till en musklad ponny.
 

This Is Us

Denna trailer släptes igår eftermiddag och jezez vad glad jag var att jag var ensam hemma. Hehe.. Behöver ju inte skriva ut min reaktion såhär öppet men av avslöja att det slutade med att jag sattt i ett hörn i köket med massa tårar och smink överallt och min förmåga att kunna andas försvan lite. Undrar mest hur jag kommer reagera när jag ser filmen om jag reagerade så till trailern o.O 
 

Lite mer mat

La precis in bilder ifrån minneskortet i datorn och såg att alla bilder jag hade, var på mat. Haha, ja jag är en av alla som tar kort på nästan allt jag äter, för att det är roligt och att ska man ta kort på något så gör man det alltid lite finare istället för att bara hälla up allt på en tallrik och det är ju roliagre att äta "finare" mat. Avslutar detta med att visa det jag lagade när jag kom hem ifrån jobbet idag: protein pannkakor med fruktsallad, mums!
 

Glad midsommar

Tänkte bara önska er alla en glad och trevlig midsommar, vad ni en ska göra denna dagen. Själv är jag hemma ifrån jobbet och har ätit den obligatoriska sill-och-potatis lunchen med familjen. Ikväll blir det ännu mer mat och ännu mer jorggubbstårta! Ha en jättebra dag!
 

födelsedagskalas

Igår hade vi kalas hemma för min fina mormor som fylde år. Hela 86 år faktiskt! Så detfirades med fika i mängder och självklart en jordgubbstårta eftersom att det är sommar. Smarrit värre, dock hade jag en aning svårt att somna på kvällen eftersom att jag inte har ätit kakor/ socker i den mängden på länge så min sockerkick gjorde mig sömnlös. Aja, vad gör det? Sova kan man göra närman är pensionär haha ;)
 

Where We Are

Pysslade ihop denna lilla fina burken till någon slags "spargris" för någon vecka sen. I den så ska jag spara pengar till en väldigt fin konsert som jag hoppas på att den kommer till Sverige. Går och väntar på att datum till biljetsläppet ska komma. Det skulle dyka upp någon gång under sommaren så, I keep my eyes opend!
 

mat i solen

Orkade inte laga mat när jag kom hem ifrån jobbet igår (standard) så jag gjorde två goda mackor (keso, skinka & gurka// hemmagjort jordnötsmör & banan) och en skål med kvarg, melon, vindruvor, lite frön och torkade blåbär + en hallon smoothie. Galet gott och det smakade ännu bättre ute i solen!
 

work work work

Gomorgon på er! Har precis ätit frukost och ska nu ta moppen in till stan för att jobba hela dagen. Lite tråkigt att inte göra något "kul" på dagarna när man har lov, men ska jobba i 2 vekor till och så får jag ju lön för det med så jag överlever. Om vädret är bra när jag kommer hem så ska jag ut och fota en del. Har inte rört kameran på hela veckan nästan.
Nu måste jag åka om jag inte ska komma för sent. Ha en bra dag allihopa!
 

Running

Mina knän strejkar lite idag efter gårdagens löprunda som slutade på 11 km. Tänkte att jag "skulle ut och springa lite" men det blev ganska långt! Men härligt! Idag blir det styrka (mage, armar och rygg) och låta knäna vila lite. Träningen blir så mycket roligare när man kan börja se resultat. I slutet på mars så sprang jag 5km på 35 minuter och förra veckan på 26. I mars så trodde jag att jag skulle dör varje steg jag tog och nu var det bara en jogging runda på kvällen för at jag hade lite för mycket energi för att kunna sova.
Om ni har några frågor om träning så är det bara att skriva!
 

En lördags kväll

Godkväll! Väntar på att min kompis ska komma hem så att jag kan gå till henne (klockan 22.30 japp, haha) Annars idag så är jag glad att det är helg och att jag är ledig ifrån jobbet. Två veckor tll med jobb sen är jag färdig! Nu måste jag packa ihop min väska, men vi hörs imorgon, puss och godnatt!
 

Finalen

Hej och hallå! Sitter just nu i soffan och tittar på finalen av Biggest Loser. Har följt det hela säsongen och sitter mest och gapar över allas resultat!
Annars då? Började jobba igår och det är faktiskt roligt!!
Lite bilder ifrån den senaste tiden och jaaaa Robin hav mig den blicken rakt in i ögonen och jag trodde att hela jag skulle trilla ihop i en hög av hans fina ögon!


Fler bilder...

Skulle egentlitgen till Liseberg idag men Hanna som jag skulle dit med blev sjuk igår så vi tar det en annan dag. Har legat i sängen och redigerat bilder hela dagen för det åskade innan och vi drog ur internetet så jag hade inte så mycket annat att göra. Latar mig nu sista dagen innan jag börjar jobba i tre veckor. 
Här är fler bilder ifrån igår!

Rix FM Festival Jönköping

Tog bussen tidigt till Jönköpoing igår och var framme vid 11. Gick och tittade i alla butiker och köpte grejer till Anton och Robin som vi gav dem på signeringen. Anton fick en burk med såpbubblor och Robin gav vi ballonger som vi skev vår twitter och instagram på. Han blev jätteglad för dom och sa att vi var jättesöta och gulliga. De som stog och tittade på sa samma sak och vi lyckade tydligen hamna på Jönköpingspostens hemsida när vi står vid honom med varsin ballong i handen haha. 
Fler bilder kommer!

Godmorgon

Godmorgon alla morgonpigga människor. Antar att det bara är jag som är vaken vid denna tiden på dygnet en lördag, men ska hinna ut med hunden och fixa mat inna vi åker till Jönköping för signeringar och trevlig musik. Blir ingen shopping för mig för måste hålla i pengarna just nu. Det får bli ögonshopping istället ;)
Ska gå ner til köket nu och fixa en riktigt god frukost, en bra start på dagen alltså!
 

There's not place where you never have been before

Här var det en aning tomt! Försöker att få ut så mycket av mnitt sommarlov som möjlig innan jag börjar att jobba på måndag så det är fullt upp hela dagarna med en massa roligheter. Hade en mysig kväll med två vänner igår. Vi åt massa god mat och pratade i flera timmar. En riktigt mysig kväll om man bortser ifrån alla mygg och knott!
 
Nu ska jag fixa klart mitt rum som jag har möblerat om idag. Ska försöka hinna fota det innan jag drar till Jönköping imorgon. Sov gott :)

Sov gott älskling

Usch, detta gör ont i hjärtat att skriva, men våran fina kissekatt Svinto är borta.. föralltid.. Han kom hem i torsdags kväll och var jättesjuk och rörde sig knappast och låg på golvet med huvudet nästan i vattenskålen och hade inte ens energi till att dricka. Mamma fick lyfta upp honom till soffan för att han inte orkade själv och
nånstans då kände jag att det var slutet och sen i fredags morse har vi inte sett honom...
Vår ost-älskande katt med lockig päls som ett får på magen och som var ägare till det mest irriterande jamandet på morgonen. Mitt enda sällskap under tiden som jag var sjuk hela februari och mars.
♥♥Sov gott älskling ♥♥
 
 
 

pink and yellow edit

Testade lite olika redigeringar på samma bild för någon dag sen. Vissa blev bättre än andra. tycker att det är kul att sitta och pilla med sånt i photoshop när man inte har något annat för sig (läs; istället för att städa och göra läxor) Förstår inte hur jag ska leva och klara mig utan photoshop hela sommarlovet! :O
De ser olika ut tillsammans än om mn hade tittat på bilderna en och en (den uppe till höger ser väldigt rosa ut i collaget..)

Student 2013

 
Låter bilderna tala för sig själva. En bild på en glad syster och mig själv, mat, utspring pch balonger här hemma!
 

Red and in pain

Varit ute i solen och solat hela dagen och därmed bränt halva ryggen och cirkus halva baksida lår. Känner mig så otroligt bra och att jag gav en bra start på mitt sommarlov genom denna händelse. #fail. Bara att kleta in några liter bodylotion på hela kroppen så blir det brunt och inte rött om några dagar, haha.
Dagens lärdom: Min hy tål inte solen i Sverige. Nej, inte ens den 16 sommaren i mitt liv. 

Prom

Har hunnit börja att titta igenom bilderna ifrån min systers bal men det är ganska många så det tar ett tag. 
Detta är bilder som vi tog hemma före själva balen. 


Running Shoes

Var med mamma igår på stan på jakt efter nya joggingskor till mig. Något jag också hittade. Mina gamla är så utslitna så jag behövde verkligen ett par nya och det fick bli dessa fina ↓ Från Asic, köpta på Team Sportia

RSS 2.0