London 2013 // Konserten

Bilder ifrån One Direction konserten som vi var på i London. Helt klart den bästa kvällen i mitt liv! Killarna var på så bra humör (specielt Niall) och dom är så himla grymma live! 
Tänkte ta kvällen ifrån början, let's go!
Vi kom hem ifrån en dags shopping och gick till rummet och packade väskan och kollade så att biljetterna låg i väskan ca 10 gånger för säkerhets skull! Gick till närmsta tunnelbanestation och åkte en hel del stationen på en lite för full tunnelbana innan vi tillslut som fram till North Greenwich där det var ännu mera glada directioners som tog kort framför en jättestor bild på killarna, trängde sig in i arenan eller köpte ljusstavar och tröjor och allt som fanns att köpa.
Vi hittade snabbt våra platser och sate oss och tittade på förbanden Camryn och 5 Seconds Of Summer. Själv tycker jag inte att Camryn var bra alls men killarna i 5sos var riktigt grymma (film nedanför)
 
Efter nästan en timmas väntan så kom killarna ut på scenen och sjöng Up All Night OCH HERRE GUD AKSAKJDUKHJKDND!!! VISSTE INTE VART JAG OCH ALLA KÄNSLOR SKULLE TA VÄGEN! Alla skrek och sjöng och hoppade runt och  AKSAKJNSKASAUHS!! Jag filmade den fösta låten och herre gud... Den filmen behåller jag för mig själv på min telefon tror jag!! Det finns liksom inte ord som kan förklara de ca 2 timmarna som killarna var på scenen. Allt var bara så himla bäst och så mycket bättre än vad jag hade förställt mig! Och dom va så glada och sprang runt oh sjöng och vinkade till alla och JAG FICK BILD PÅ NÄR LIAM VINKAR IN I KAMERAN!!! Och när killarna sjöng Little Thing (film nedanför) så var allt så himla fint och Harry lät oss i publiken sjunga hans andra solo och DÅ SATT HAN HELT TÅRÖGD PÅ SCENEN LAKDJASDJALFD!!!!
 
Det bästa av allt är att det inte är playback heller för Liam sjöng inte en mening på More Than This och så blev det "tyst". Okej, jag ska sluta skriva nu innan ni tror att jag är störd på riktigt och låser in mig på något hem. Men jag skulle just nu göra gaaanska mycket för att få komma tillbaka dit! Även om jag inte riktigt har fattat än att jag har sett dom så vill jag bara tillbaka! 
Åh älskade fina killar som har gjort mer för mig än vad jag någonsin kan tacka dom för!!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Lina och Emelie

Älskar verkligen bilderna!! Skitfin blogg verkligen :D

2013-04-07 @ 20:52:18
URL: http://emelieolina.blogg.se
Postat av: Bella

även fast jag visste typ allt detta så sitter jag ändå o hypar!! Liksom 1 månad kvar till sverige konserten ahhh o 2 veckor kvar tills jag får träffa dig :D <3

2013-04-07 @ 20:53:23
URL: http://bellat.devote.se
Postat av: Mikaela

jag var också där! fast dagen efter som sagt, det lät underbart när alla sjöng med i Little things!! :') xx

Svar: åh vad kul! Det var helt underbart fint! Hoppas att det blir så i Sverige! :)
Emma

2013-04-07 @ 21:07:16
Postat av: M

Sv. :)

2013-04-07 @ 22:13:21
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra

så himla kul att du fick se dem!! :D

2013-04-07 @ 23:14:40
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Michael Westside

Låter som om att du hade riktigt trevligt

Postat av: lottalexandra

Åhhh jag skall också kolla på 1D i maj!! Längtar ihjäl mig, seriööst!
Lust att göra ett bloglovin' byte?
Kram :)

2013-04-08 @ 09:02:55
URL: http://lottalexandra.blogg.se
Postat av: Amanda

Jättefina bilder :D

2013-04-08 @ 11:20:21
URL: http://Aamandasphotos.blogg.se
Postat av: Jessica ♥

Åh vad underbart det låter!
Du, jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en design som liknar din? skulle betyda hur mycket som helt! svara gärna på min blogg, puss!

2013-04-08 @ 15:59:44
URL: http://jessicalindkvist.blogg.se
Postat av: Michael Jackson - Fansite

Åh fina bilder!

2013-04-14 @ 20:11:53
URL: http://www.thekingofpop.weblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0